Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 428
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 440
Това ми напомня на поведението на Елка-тя само говори,но другите нямат право. Mr. Green

Ааааа, той любимеца ти беше шампион в тази дисциплина.

Е, това да не е запазена марка на Христю? И другите го могат, макра и не толкова добре.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 441
Според мен Колеви дават колата,Чипеви-100 000лв,Кузмови-40 000лв.
Май не е така?
Така си мисля...Чипев би дал 100 000 че и повече само и само за да спечели/те в ЦИ се върнаха втори път заради парите/.Колеви ми изглеждат стиснати и според мен биха дали колата,а Кузмови си мисля че биха дали 40 000лв на зрител,защото ако направят и дарение то кво ще им остане...

# 1 442
  • Под липата
 Що пък трябва да дават нещо? Те са влезли за тази награда и са претърпяли всички негативи от това и от какъв зор аз и ли който и да е бил друг отвън ( който им е гледал сеира ) ще има претенцията колко ще отделят от тази награда за случаен непознат? Продуцентите на предаването, май, стимулират гласуването не за сметка на собственият си джоб, а от вече така или иначе определена за победителите на ББФ награда  Crossing Arms Нека наградата си е за победителите - цялата! А като си я получат - те да решават какво и колко да дадат за благотворителност ли, за нов парк ли, за цирк ли.... Какво насила ще ги карат да бъдат благородни? Ми, тъй, де! Crossing Arms

# 1 443
Що пък трябва да дават нещо? Те са влезли за тази награда и са претърпяли всички негативи от това и от какъв зор аз и ли който и да е бил друг отвън ( който им е гледал сеира ) ще има претенцията колко ще отделят от тази награда за случаен непознат? Продуцентите на предаването, май, стимулират гласуването не за сметка на ..................

Да така е. Това е измама спрямо участниците:
Първоначалната договорка е 200 000, кола, апартамент.
Вероятно и по договор е така.....не им знам вида на договора и подробности,  но измама е ........

За какво са седяли там. Този който е дал 100 000 лева.....и ако нямат право да продават апартамента и нямат намерение да живеят във София......половината награда отива.....

# 1 444
  • Куциндрел
Тези ББ как ги изнудват, все пак на техен гръб си изкарват продуценитие прехраната.
Пу, ако бях аз, след 3 месеца омаскаряване, щях едва да им дам резервните гуми на колата. Crossing Arms

# 1 445
Не беше ли в миналия сезон на ББ, когато победителят си подели парите със зрител?  newsm78

# 1 446
ами те така и не казват кое семейство колко дава,те вътре защо скачат с такива големи суми,освен ако ББ не  ги е заблудил че зрителите ще знаят сумите.

# 1 447
Апартаментът бил в квартал Витоша.
Център не е  Peace

Аз пък не мога да разбера как ще дадеш 100 000. Та това ти е половината награда. И тези вътре съвсем изперкаха от зор да се покажат cool. Дава се процент - 10-на - и за бакшиши, и за награди. Когато сумата е по-голяма, може процентът да е и по-малък...

Вероятно Колеви са обещали 40-те хиляди. Едно, че са стиснати, но в случая имат по-реална представа за нещата.
И апартамента на Христо го разбирам. Щом не иска да се мести в София, а и за какво му е - има си къща на 2-3 ката, има си бизнес, има си морето и чистия въздух там, нормално е да се откажеш с лека ръка от нещо, което не можеш и да осребриш.
Но 100 000 лв. Shocked

# 1 448
Не беше ли в миналия сезон на ББ, когато победителят си подели парите със зрител?  newsm78

Поделил НЕ точно.
Тоест не са разделени, беше даден процент мисля че беше 40 000лв  от 250 000

# 1 449
  • Под липата
 Като гледам колко са ''богати'' навън и Чипеви и Кузмови, едва ли им е до споделяне на награди ( ако някой от тях спечели , де  Mr. Green ). То, и без това, като познавам психологията сънародниците ни, ще ги налазят приятели и роднини и ...''дай 2 лв., дай 2000 лв..., да купя туй, па онуй...пък, чакай да ти ги върна.....като спечеля слеващия ББ''   Whistling
 Мен, както ме тресе кризата в момента и 2 лв ми се виждат много, ако става въпрос да проявявам благотворителност. Толкова съм''гладна'', че въобще не ми пука, ако ще и изрод да ме изкарат!  Crossing Arms

# 1 450

Баш тогава си беше  Peace
Виж колко съм добра, ти се каниш да ми вземеш любимия мъж Д., пък аз пак ти отговарям  Crazy

# 1 451
Ицо си отиде в Поморие и се докопа до интернет и темата. Модът да провери за мултиакаунт!
 hahaha hahaha hahaha

Ма и аз туй си го помислих.
Ристеее, не се крий, кажи поне едно здрасти бе! Laughing

Нали разбра,че дърдоркото се прибира в петък. Сега сигурно е още в Сф и преглежда доказателствения материал по обвиненията  Mr. Green А най-вероятно изчаква лайфа утре,за да подкрепи "приятелите си"  Mr. Green

# 1 452

Баш тогава си беше  Peace
Виж колко съм добра, ти се каниш да ми вземеш любимия мъж Д., пък аз пак ти отговарям  Crazy

В замяна на това съм ти отстъпила Ристю  Joy

Ей нищо ново не могат да измислят николовци  ooooh!

# 1 453

И апартамента на Христо го разбирам. Щом не иска да се мести в София, а и за какво му е - има си къща на 2-3 ката, има си бизнес, има си морето и чистия въздух там, нормално е да се откажеш с лека ръка от нещо, което не можеш и да осребриш.
Но 100 000 лв. Shocked

Лично на мен ми се Струва  че за морето малко идеализирано говорите.  "Има си Чист въздух, има си море...."
Ами не знам колко трябва да е чист въздуха на морето, то морето не е чисто че въздуха.....
Да живееш на море, аз лично  не го виждам за някаква кой знае колко голяма придобивка.

Всеки град си има по нещо. В софия море няма, ама Има си Витоша. Разхождала съм се доста там, страхотно е.....

# 1 454
  • Куциндрел
Ристю ще е звездата на моркият сезон по неговият край. Дръж се мОре, Нептун ще те гази.

Общи условия

Активация на акаунт