Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 392
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Варна/Лондон
Някой гледа ли при Раги, че сега го пускам и хванах как Павлин и Диана си говораят, че са живяли в един квартал, общи компании...Той пък къде насам е вилнял... Thinking

На павлин майка му и брат му живеят в Бургас, та за това Павлин толкова е наясно с Бургас. Дияна живее във Варна но родния и град е Бургас
Hug За Диана не знаех, че е от Бургас.

# 1 636
Еми то Ицо го няма вече, за да ги настройва срещу Кузмови и Колеви и те вече са гузни. Аз все си мисля, че ако Стефанови не му мълчаха също щяха да са най-гадно коментираните от Трифонови и отхвърлени от групата приятели.

# 1 637
http://news.plovdiv24.bg/169282.html
"НАП напомни, че победителят в "Биг брадър" дължи данък върху наградата си Източник: News.Plovdiv24.bg 13:54 / 09.06.2010  Отпечатай  Изпрати

© Plovdiv24.bg  
Победителите в "Биг брадър фемили" дължат 10% данък върху доходите, както върху сумата от 200 000 лв., така и върху пазарната цена на колата и апартамента, които ще спечелят. Това напомнят от НАП часове преди финала на шоуто.

По закон паричните и предметни награди, които не са изплатени от работодател, са доходи от други източници и се облагат по общия ред. Това означава, че членовете от семейството (без децата), което получи голямата награда, ще трябва да подадат декларация за облагане на доходите до края на април 2011 г.

Наградите трябва да се посочат в Приложение 6 "Доходи от други източници" от декларацията за облагане на доходите, придобити през 2010 г. Всеки член от щастливото семейство трябва да декларира, своята Ѕ част както от сумата от 200 000 лв., така и от апартамента и колата по пазарни цени. Ако съпругът или съпругата има доходи и от други дейности, като например по трудови или граждански договори, то той или тя трябва да попълни и съответните приложения от декларацията за съответния вид доход.

За щастливото семейство остава и задължението всяка година да си плащат добросъвестно данък сгради, такса смет за придобития имот в София, както и данъка върху новопридобитата кола. "

# 1 638
Някой гледа ли при Раги, че сега го пускам и хванах как Павлин и Диана си говораят, че са живяли в един квартал, общи компании...Той пък къде насам е вилнял... Thinking

На павлин майка му и брат му живеят в Бургас, та за това Павлин толкова е наясно с Бургас. Дияна живее във Варна но родния и град е Бургас

Пише го във визитката й http://www.bigbrother.bg/part_info.pcgi?p=29

# 1 639
Весел епизод. Танци, шегата с тората. Малко с Христо в началото досадиха, ама нали е за последно, простено им е. Laughing

Коцето на Райна много зле изглеждаше. Май злоупотребява с алкохола. Rolling Eyes

Гледам, че се делите на териториален принцип. Единственият недостатък  на София е, че си няма море. Laughing

# 1 640
  • Пловдив

От това, което чух: Павлин е роден в София, но родителите му се разделят и майка му се задомява с бургазлия и се мести там. Павлин казва "татко" именно на втория си баща. Има природен брат. Диана и Пауло са живяли в един квартал, през няколко блока до `91-ва година, когато семейството на първата се преместват в друг квартал. Не ги запомних, но и не познавам Бургас, май че ставаше въпрос за "Изгрев" и "Свобода". Говориха си за много общи познати, за "балона", за случки и т.н. Биологичния баща на Павлин живее в Етрополе, но те са само на "здравей" - "здрасти". Та...нашия герой е живял и учил почти до 10-ти клас в Бургас и понеже не е изкласил - слаби оценки, бягства от училище и е прекъснал. След известно време, връщайки се при баща си (не съм сигурна дали не беше при роднини) в Етрополе, някаква случайна среща с разни хора го дарява с възможността (връзки)да завърши средното си образование в местната гимназия, където се запознава със Сашка. Така им започва и самата одисея.

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 00:22 от AlexaS

# 1 641
Стига с Коцето на Райна. Коцето е вече е на бъдещата си жена, и майка на детето му - Надя. А той винаги си е такъв, какъвто беше днес.

# 1 642
  • Ænima/Albuquerque
Стига с Коцето на Райна. Коцето е вече е на бъдещата си жена, и майка на детето му - Надя. А той винаги си е такъв, какъвто беше днес.

Не сме наясно кой с кого спи в чалга средите!

# 1 643
Така ще си остане, като Коцето Райнин. Аз поне така ще го запомня. Laughing
И беше голям свежар. А сега - като пенсионер.

# 1 644
  • София
И за мен си остава Коцето на Райна...

# 1 645
  • Варна/Лондон
AlexaS и другите момичета, Благодаря!  Hug
Авче, детенце чака, така ли? Да е жив и здрав и той и детенцето и Надя- аз си го харесвам него, не като чалгаджия... Blush

# 1 646
Като споменахте поговорката "дай на простака власт и му гледай сеира"... Христо, Сашка и Корнелия ми направиха изключително лошо впечатление (за пореден път). Чудих си се на глас как ли е да си в казарма и мъжът ми гледа, гледа и отбеляза, че повечето  старшини в неговата казарма били като Христо.
 Joy Joy Joy

Много се смях на падащите торти, ама така ми се искаше да пуснат една на Сашка, но не би... Не ми хареса прическата й днес. Twisted Evil

Колкото до лелките, намерили кога да се самосезират - 2 дни преди финала. Според мен са подставени лица.
 Laughing

# 1 647
  • Варна/Лондон

Колкото до лелките, намерили кога да се самосезират - 2 дни преди финала. Според мен са подставени лица.
 Laughing

Може да са чакали Ицо да излезе. Още им държи влага Боян как ги сдъвка и изплю, ама Ицо можеше и да ги изяде...или да им направи главите балон от дуднене.

# 1 648

Laughing

Може да са чакали Ицо да излезе. Още им държи влага Боян как ги сдъвка и изплю, ама Ицо можеше и да ги изяде...или да им направи главите балон от дуднене.

Същите лелки ли бяха. Хаха, цирк.
 Laughing

# 1 649
  • Пловдив
И за мен си остава Коцето на Райна...

Още във ВБ стана ясно, че това Коце няма да е с Райна дълго време. Харесвам го като излъчване, вятърничавост,  въпреки че ненавиждам чалга. Онзи сезон съм се смяла през сълзи почти всяка вечер. Вероятно няма да бъде повторен.

Общи условия

Активация на акаунт