Знаете ли кого видях - 15 тема

• 86 433
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Viena
Ивайла Бакалова - тази вечер в нашумелия ресторант Таван.
Влезе с компания, огледа се ,врътна  се и излезе.
Хубавица е, харесвам я!
Беше облечена с разпиляна дълга черна рокля с гол гръб!
Къде е този ресторант?

# 571
Снощи в Била на бул.България   Ели Гигова беше преди нас на касата -доста слабичка, с хубава коса(но не и цвета според мен), с чанта и портмоне  Луи Вюитон , в лице нищо особено, трябваше да я почакаме да си събере  покупките бая време.....
В Била по принцип виждам доста популярни хора- Графа, Димитър Цонев, Емилия и други , за които не се сещам сега...

# 572
Ели Гигова ми е доста безлична на мен, добре, че е чантата и да я разпознават хората  Laughing

# 573
  • Балчик
Ели Гигова ми е доста безлична на мен, добре, че е чантата и да я разпознават хората  Laughing
Joy

# 574
Така си е!!!! Laughing

# 575
  • Има много детски смях.
"Таван" е на бул. България, посока Бояна, малко след болницата на Мазнейкови.
На мен Гигова дори безлична не ми е. Никаква ми е направо. Размито петно.

# 576
За Ели Гигова - сутринта я гледах по Нова и точно това си помислих - колко ми е...ами никаква  Thinking Не е грозна жената, напротив правилни черти има, даже се чудя това носле с тези правилни ръбчета, нейно по рождение ли си е... Thinking

# 577
Нослето не знам, ама зъбките и са нови. Дори четох някаква статия, че би трябвало да са от най-скъпия материал, предвид парите на тати, а май на тях се дължало съскането при произнасянето на някои букви.

# 578
Във фризьорския салон- Мария Цветкова. Не крие, че е бременна. Много е слаба и изобщо не й личи, в интерес на истината. Каза, че термина й е 19 януари и че бебето ще е момче. Брат Динев дойде след нея и влезе при козметичката. Много е красива на живо.  Peace

# 579
Тя Ели Гигова така си сьска още от малка това го знам сьс сигурност.Не е от зьбите дето си е правила.

# 580
  • Viena
Във фризьорския салон- Мария Цветкова. Не крие, че е бременна. Много е слаба и изобщо не й личи, в интерес на истината. Каза, че термина й е 19 януари и че бебето ще е момче. Брат Динев дойде след нея и влезе при козметичката. Много е красива на живо.  Peace
В кой салон.

# 581
Брат Динев на какви ли процедури се е подложил  Thinking Може би епилация, а може би маска на лице  Wink

# 582
Нослето не знам, ама зъбките и са нови. Дори четох някаква статия, че би трябвало да са от най-скъпия материал, предвид парите на тати, а май на тях се дължало съскането при произнасянето на някои букви.

Да, за зъбките предположих, защото едно бивше мое гадже дълго време така съскаше и фъфлеше като си смени фасадата и веднага направих тази асоциация.

# 583
  • Балчик
#Crazy тия да не са роднини Коко Динев и братя Диневи , все бебета ръсят наляво - надясно newsm78

# 584
#Crazy тия да не са роднини Коко Динев и братя Диневи , все бебета ръсят наляво - надясно newsm78

Коко Динев прави бебета на фолк-звезди, а братята само на манекенки и модели Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт