Въпрос относно "водните" памперси и морето

• 10 766
  • 63
  •   1
Отговори
  • пак там
Здравейте!

За първи път ще водим малчо на море (малчо е на година и четири месеца). И въобще не съм наясно с начините на опазване на бебо от "замърсяване на околната среда" Simple Smile Тоест "водни" памперси сме купили, но дали да ги слагам само в басейна и в морето, а на пясъка да го пускам гол?  newsm78 И въобще, нещо много афиф ми изглеждат тези "предпазни" средства...

Приемам и всякакви съвети относно почивка с бебе, макар че в малкото свободно време, с което разполагам, попрочетох това-онова...

# 1
И на мен ще ми е много полезно да споделите опит за въпросните памперси.

# 2
И аз имам един глупав въпрос - като е с този воден памперс и се цопне бебочето в морето или басейна няма ли да се напои с вода  newsm78

# 3
И на мен ще ми е полезна темата.Аз мислих да го оставя голичък на хавлията.Ама съм сигорна,че ще се докопа до пясъка.Нека по опитните споделят как държат бебчетата на плажа.

# 4
Аз питам конкретно за басейн. Иначе на морето моите все голи са били Confused

# 5
  • София
Здравейте!

За първи път ще водим малчо на море (малчо е на година и четири месеца). И въобще не съм наясно с начините на опазване на бебо от "замърсяване на околната среда" Simple Smile Тоест "водни" памперси сме купили, но дали да ги слагам само в басейна и в морето, а на пясъка да го пускам гол?  newsm78 И въобще, нещо много афиф ми изглеждат тези "предпазни" средства...

Приемам и всякакви съвети относно почивка с бебе, макар че в малкото свободно време, с което разполагам, попрочетох това-онова...

може да ги слагаш навсякъде, те вода не попиват, т.е. имай предвид, че и пиш не задържат, само акита Simple Smile и се пълнят гадно с пясък.
по голо дупе, моят не щя, разплака се като усети пясък в д-то...и си ходи с  бански, не е имало фалове на плажа.

# 6
  • пак там
Бански си имаме и вероятно ще го слагаме. Но се притеснявам как да опазя околните  Embarassed В момента се опитваме да го учим да си казва, но макар в началото да имахме някакви успехи, сега е на фаза "мълча като партизанин и го правя тайно в гащите, за да не ми го вземе никой"  Twisted Evil, та ми е много неясно как ще опазим останалите плажуващи, особено в басейна...

# 7
Такива памперси съм ползвала на басейн, много удобно ми беше - не задържат вода, детето може да пишка в тях, а ако се изака, акито не тръгва да плува из басейна. На море не съм ги ползвала - миналата година нашата кокона я беше много шубе от водата и така и не влезе, така че я държах по обикновен памперс на пясъка. Не се престраших да я пусна по голо дупе заради някакви мои хигиенни предразсъдъци. Но предполагам, че и за морето ще са удобни памперс банските.

# 8
  • София
ами...не знам, моят тогава още не казваше, даже не правих още опити да махам памперса, но на плажа не пишкаше....
за околоните... ще си пишка, нядаваш се само да не е на нечия хавлийка.... ще събираш пясъка с кофичка и лопатка като след кученце и така....
Иначе едно приятелче по голо д се разхождаше...пишкаше си както си играят...даже не забелязваше детето... Simple Smile))
иначе ако прекарва по-дълги периоди извън водата, може да слагаш нормален  памперс...

# 9
  • София
Моя миналата година беше с обикновен памперс на пясъка и хавлията, а понякога и по голо дупе. Във водата с памперс бански. Не съм имала издънки във водата, т.е. да се наака в басейна или морето. Само веднъж, но го хванах навреме.
Може банските на БамбиноМио са по-добри от еднократните на Хъджис.

# 10
 Joy Joy Joy
Мерси, момичета.
Значи - Не задържат урина, но задържат "важното", така ли? А пропускат ли вода отвън навътре...нещо се обърках newsm78

# 11
  • София
ми пропускат но не задържат, не се напояват, не натежават...

# 12
Никога не съм пускала дъщеря си гола на плажа или на басейн - винаги е била с бански - по-хигиенично ми изглежда  Peace Ползвали сме от пампитата за плуване и съм доволна, но трябва да ги сменяш след всяко натапяне във водата,защото мокренеят на дупето.

Не се притеснявай, че малчо още не си казва за пиш - моята щерка започна да казва чак към втората годинка - тогава и махнахме памперсите много бързо - за около 2 седмици  Peace

# 13
  • пак там
Май ще караме голи и по бански на плажа и в морето, а в басейна по памперс за всеки случай, пък да видим...

Много ви благодаря, момичета!

# 14
  • София
Значи - Не задържат урина, но задържат "важното", така ли? А пропускат ли вода отвън навътре...нещо се обърках newsm78
Не пропускат вода, т.е. не се напояват като обикновените памперси.
Ако обаче "важното" е течно, хич няма да го задържи Simple Smile Моя в интерес на истината не е правил издънки във водата. Единствено на басейна във Велинград, но го видях навреме. Е, нищо не изтече де.

За лятото мисля да купя и от банските на БамбиноМио. Гледам по снимките в нета, че имат хубави ластици на корема и на крачетата. Някой да има отзиви за тях?

Общи условия

Активация на акаунт