Бременни майки в чужбина - 26 тема

• 26 622
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Маритка, нямаш ли топка голяма, да си правиш упражнения като те стяга така междукрачието? Знаеш ли колко помага!!!

# 586
нямам боби:( аз имах доста безпроблемна бременност до 8 месец и си я изкарах на "фантазия",та не съм с еинтересувала от нищо...то затова сега ми се връща:)

аз днеска си направих един литър от този чай.....дано не е вредно.не съм го изпила още обаче. всъщност студен не е лош.малко мирише на храна за коне,но ....подсладен и студен бива:)...абе предполагам не е толкова силен и няма да ми навреди.

# 587
   Привет от болницата  Sad Нещо бъбреците ми се скапаха и съм тука от онзи ден. Вече съм по добре уж, дано да се задържи така, че големи болки бяха. То и сега не е като да няма, но се търпи поне. Пикочна инфекция и нещо като бъбречна криза ли имах и аз не разбрах, но няма такова преживяване... Като излезна ще ви разказвам за болницата, че сега не съм в настроение. Важното е, че казват, че не е опасно за бебка и това ми е успокоението. Иначе лежа на етажа на тези със секцио, пълно е с бебешори, много са готиниии. Днес ми донесоха и флашката за интернета и дано малко се разведря, че откачам вече. Незнам до кога ще ме държат, може би до утре или понеделник, само дано пак не ми почнат жестоките болки. Дават ми антибиотици и обезболяващи, успокояват ме, че е често срещано било. Дано скоро всичко е наред  Praynig
   Прегръдки от мен, ще ходя да хапна и полежа, че 5 мин на стола и съм скапана и пак ще намина  Simple Smile

# 588
Аз я имам от много години - за гимнастика е супер, за гърба си я ползвам отдавна. После ми пратиха момичетата от темата упражненията и сега действам Wink голям кеф е!

Ей Цвети, да се оправяш! Лежи и слушай докторите!

# 589
tsvelichkova стискаме палци да с еоправиш бързичко! не бой се....

# 590
Боби я метни малко упражнения, че аз все трябва да си търся в нета  Hug

# 591
  • Rennes, France
Здравейте коремчета Party

Как сте днес? Растете ли?  Hug
Вече и моето коремче расте...лека, полека.
Днес бяхме малко до океана, на плаж, пък то беше едно хубаво време, слънце...и водата не беше много студена, е аз само се поплисках де... но дори успях и да изгоря малко. Но беше просто прекрансо. И кучето с нас, и тя доволна. Абе пълна идилия.
И понеже си говорехме с таткото за шопинга за бебето, искам ад ви попитам, понеже искам да направя списък и някакъв бюджет да предвидя, какви са нещата които задължително трябва да имам? Дрехи, аксесоари и т.н. Моля ви тъй като или наближавате или сте с втора бременност, да ми дадете идея...за да потърся в нета и да предвиждам финансите? И за дрешки нямма представа, какво точно е необходимо... Абе пълно инфо, ако може Blush

Цвети, да се оправяш....
Боби малката как е? Рита ли? Твоето коремче смъкна ли се?
Сю, ти с тези прозорци ме уби. Да минеш да дадеш рамо и за моите:peace:
Маритка, ка си днес?
На всички много силни  Hug Hug Hug  bouquet

# 592
днес психически съм добре:)))

# 593
И аз съм добре! Чакам Гана да бие САЩ, има 2 минути ... Нали са късметлии американците ...и 3 минути продължение има ...
Гушки на всички!!!

# 594
Късметлии, късметлии, но то всичко с мярка, и късмета не може да извира всеки път. Айде да си ходят братята американци, че ми омръзна да слушам по тукашните телевизии колко са велики, и как незаслужено им отменят голове и т.н....  #Cussing outМного си бяха "повярвали" момчетата, затова хайде има още какво да научат! (предлагам да започнат от името на играта ф-у-т-б-о-л Mr. Green)

Аз съм добре. Лежа си и стискам краката, че мъжа ми е много зает до понеделник и каза никакво раждане до тогава. Миналата седмица пък беше никакво раждане, че съм в командировка... И аз като Маги навремето се чудя до кога ще го чакаме нашия тати да се наработи, тя неговата все не свършва...

Cutty погледни като за начало всеизвестния списък на Кюбит, който е на първа страничка като полезен линк:
http://solley.no-meat.org/registry_list.html

Айде, мацки, аз отивам един театър да реализирам като за последно, че после сигурно година ще мине докато пак се вредя за такова мероприятие!
 Hug за всички. Цвети, да се оправяш, изпращам ти много положителна енергия  babydust7

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 01:05 от Journey

# 595
Journey, колко си права за ф-у-т-б-о-л-а! Чудя се още как не са предприели мерки да се "поправи" наименованието в световното футболно общество Joy едни братовчеди, които са от 10 години отатък океана ми обясниха наскоро как "американските" думи са по-правилни от английските, защото са първоизточниците те ...

Аз се отчитам, че никакви позиви няма за раждане Wink От вчера много се мъча с телефона - мъжа ми го "ъп-дейтна" и новата ми клавиатура на БГ език е отвратителна - смятам да пиша до iPhone оплакване, сега пиша, ...но не виждам какво ...

# 596
добро утро и от мен:) да ви питам и тук нещо по повод бебешката кухня. някой има ли идея как се готви за бебе? аз мисля освен да купувам пюрета (за когато бързам или много ме помръзва) да си готвя в останалото време,но искам да   е качествено,а не само да си го наливам с някакви преварени буламачи. ако имате съвети някакви-давайте го скоро:)

моя мъж си дойде от работа (като сервитьор) в 4.30 ноща. това било некаква сицилианска сватба......взели му здравето. тия празнуват три дни и три нощи.мани,мани:(

в юлската е ясно,ама тука нещо нямам впечатления да ви се подуват краката.....а? подуват ли се? аз съм се збъркала с моите.двойни са,кожата се нацепи,пръстите се събраха...абе УЖАС! какво да правя? май ще ида утре на лекар. мислех да си чакам часа насрочен за 6-ти,ама не м исе чака с тия топузи.то ме и боли,и сърби, и пари...само мажа с крем,че кожата е и опъната. няма л ида е смех да получа стрии на ходилата? Joy

е паднаха ли американците,че не гледах нищо снощи?

# 597
   Ето ме, сега идва лекарката, ще ме пуснат да се прибера до довечера, много съм щастливааааа  Laughing Малко да се изкъпя у нас и да си гледам мача. Лястовичке, никакви салати ейййй, че много бият германците като ги направиш  Naughty Иначе съм добре, пак си ме боли, но си е нищо сравнение с преди. Ще ми махнат системата сега и почвам хапчетата през устата. Дано всичко се размине, утре имам и скан за бъбреците и дано и бебка ми покажат.
  Маритке, аз като бях в БГ цялата се подух ужасно, но беше страшна жега, тук е хладно и нямам проблем, поне за сега. Мери си кръвното често и има разни кремчета за отекли крака и масажи. И нали знаеш-трябва да са вдигнати  Simple Smile Както и избягвай солени неща и стой на хладно. И американците паднаха. За храненето на бебето има супер много инфо в нета, както и тук в БГ мама, виж темите   Simple Smile

# 598
tsvelichkova при мен не е от жега,защото започнаха да се подуват още от понеделник,а тогава си беше добре времето,не е от качени кила,май не е и то невдигане,защото като спя не спадат...не е само като ходя.абе нещо химично ще да е,което най-много ме притеснява,ама ще видим.
ще видя за бебешкото готвене и по темите тук,но надяам се да не етака противоречиво всеобщото мнение,като за много други неща:( объркващо е:(

# 599
  • FRANCE
Маритка за готвенето можеш да си вземеш бейби кук. Готви на пара и после пасира напр http://www.recettes-enfants.com/le-babycook/ (има на почти всички фирми

Цвети супер че ще те пуснат, дано всичко се оправи бързо.

Тук дойде голямата жега

гуш на всички

Общи условия

Активация на акаунт