Бременни майки в чужбина - 26 тема

• 26 616
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
madame
 и какво стана с дюшека?

# 76
madame
 и какво стана с дюшека?

хахаха Joy аз нали мисля да си сложа една "мушамичка" + едно бамбуково попивателно чаршафче, че не ми се сменя матрака

Снимката я свалих, че съм бърза бърза, ще ви пратя на лични, на теб и на Мила_Елиан, само да си стигна до комп-а, че ме мързи днес- времето е грозно намръщено, а по на запад има и наводнения гледам по новините, бррр излязоха верни слуховете за скапано лято ;-(

# 77
madame
 и какво стана с дюшека?

хахаха Joy аз нали мисля да си сложа една "мушамичка" + едно бамбуково попивателно чаршафче, че не ми се сменя матрака

Снимката я свалих, че съм бърза бърза, ще ви пратя на лични, на теб и на Мила_Елиан, само да си стигна до комп-а, че ме мързи днес- времето е грозно намръщено, а по на запад има и наводнения гледам по новините, бррр излязоха верни слуховете за скапано лято ;-(

малеее да сте живи и здрави,че ме подсетихте.ами разбира се! нашия матрак е нов и девствен.няма нито едно петно по него още....даже оня ден кръвоизлива ми неможа да го опетни,защото имаме защита,ама това няма да издържи изтичане на води обаче.трябва да взема мерки на момента дори!

# 78
Аз пробвах предния път с някаква специална псотелка и...  толкова топло ми държеше, че след два часа реших да прежаля матрака. Е, не се стигна до прежалването де.

И затова съвсем сериозно питах какво е станало с матрака, а вие на майтап го обърнахте Crossing Arms smile3534  Whistling Mr. Green

# 79
  • FRANCE
madame
 и какво стана с дюшека?

Joy Ами за в момента уж исъхна, но в последствие тръгна да хвща мухъл и взехме нов Simple Smile

# 80
Ние сме с чисто нов матрак и няколко дена след като си го взехме веднага се снабдихме с протектор, че да не стане фал. Най-изгодния протектор, който намерихме беше в ИКЕА, който си търси да погледне там, но внимавайте, че имат и такива, които не са непромокаеми да не се объркате.

Арника и аз не бих пила преди раждането, евентуално след, ако има нужда, то е противотравматично, няма логика да се взима преди раждането.

Сю, как ти се отразява масажа на перинеума, ние пробвахме веднъж, но не беше най- прекрасното изживяване, а трябва да подновим тези дни пробите  Thinking .

# 81
madame
 и какво стана с дюшека?

Joy Ами за в момента уж исъхна, но в последствие тръгна да хвща мухъл и взехме нов Simple Smile

Сериозно ли?... Ох, като му дойде времето, ще го мисля пак. Rolling Eyes

# 82
Clairette,  и на мен не ми е любимо занимание, ама се свиква  Rolling Eyes Първия път като го правихме много се смяхме, някак си не си свикнал да правиш такива упражнения без да водят до оргазъм  Blush Но честно да ти кажа като ми стане неприятно и почвам да си повтарям една думичка на ум "епизиотомия" и веднага ми минава неприятното  Mr. Green

# 83
Цитат
За това, че е момиче, са категорични и двамата ми лекари още от първата ФМ насам. Аз се надявах на момченце, но здраве да е. И все пак - ако са объркали, ще се зарадвам  

Лама, радвам се, че всичко е наред при теб Hug  И аз много искам момче, но два пъти ми казват 50-70%, че е момиче. Все още имам скрита надежда обаче Grinning
       mari:), добре дошла  bouquet
       Прегръдки на всички тумабчета Hug

# 84
И на мен ми е неприятен масажа, но то целта не е забавление  Laughing. Виж, чаят ми е вкусен и си го пия с кеф  Grinning

# 85
mari:)
 добре дошла.  bouquet Първа бременноста, нали? Писах те на 14 Crazy

# 86

И затова съвсем сериозно питах какво е станало с матрака, а вие на майтап го обърнахте Crossing Arms smile3534  Whistling Mr. Green

Неее, аз сериозно говоря, не ми се хвърля този/купува нов... Веднъж го сменяхме вече, че спяхме на земята докато ни дойде спалнята, и за тези 10-тина дни хвана мухъл откъм паркета и удар щях да получа. Та затова ще се наглася с протектор.

# 87
Звездичка, втора беменност ми е Hug, всъщност неуспешните не се броят нали,тях съм ги сложила в миналото Hug
Момичета, днес излязох за малко и доста ме заболя някъде в дясно, отначало си помислих че е апендисит, но когато си полегнах веднага ми мина.Дали пък нещо не ми притиска точно там, болката е една такава дразнеща.
Лека вечер коремчета Hug

# 88
mari:)
  и мен ме боля, но е нормално. Даже рязко като сана -  пак.
Ще поправя Hug

bobi40
 ние пък докато си чакахме спалнята, спахме на пода на матрака и много, ама много ми хареса. Даже съжалих, че сме купули леглото. Сега чакам  да родя, да се възстановя и ще настоявам да го махнем -  за ужас на мъжа ми. Mr. Green

# 89
bobi40
 ние пък докато си чакахме спалнята, спахме на пода на матрака и много, ама много ми хареса. Даже съжалих, че сме купули леглото. Сега чакам  да родя, да се възстановя и ще настоявам да го махнем -  за ужас на мъжа ми. Mr. Green

ти си само за Япония да живееш!

За масажа на перинеума ние се справяме за момента без драми, само дето като имам мъж французин и го прави по френски график - 36-та седмица - 2 пъти, 37-ма - три пъти, чак след 38-ма всеки ден, както и боравенето , описано в пазпечатката от нет-а, дето ми е връчил е малко по-различно от БГ описание, което имам от форума.

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 09:46 от bobi40

Общи условия

Активация на акаунт