Бременни майки в чужбина - 26 тема

• 26 616
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Марита, вземи си един топъл душ, или най-добре вана ако имаш, почини малко и ако не спрат/намалеят може и да ни изненадаш.

Много ме е яд за мача, ама много  Crossing Arms .

# 616
  • FRANCE
за апетит незнам но душ или вана успокояват контракциите ако не са за раждане или поне така разказват акушерките

оппа писали сме по едно и също време с Clairette Simple Smile

# 617
 newsm44 newsm44

Наздраве ! Наздраве ! Много ми хареса !!!

# 618
Тинк,така ли? Много ме изненада,че мартенките са се сетили за мен - страхотно  Heart Eyes. Ей сегичка ще отида да ги посетя.Благодаря,че ми каза  Hug.

# 619
Браво на германците! Напълниха ми душата! Ето така се играе! newsm44 newsm44 newsm44
 Жалко, че съдиите не видяха втория гол на англичаните, но и с него, пак нямаше да победят!

Лястовичке, честита ти мама, сега дишай по-спокойно, подкреплението пристигна  Heart Eyes

Journey,thank you very much Heart Eyes  Wink. I feel so gooddddd,yeahhh !  newsm44

# 620
Ууу, и мен ме е яд мноооооого на съдията!!! (във фейса си писах бяснаааа) Тъпота, трябва да въведат видео-арбитраж като при ръгбито. Жалко за англичаните!

Марита, нали ми имаш телефона, жена!!! Да мецнеш ако си в родилното!

Ние сме 2 в 1. Сю и Джутурна липсват днес!(от наближилите Wink за обебване)

# 621
клер,мадам,боби, тука съм си още.аз се отказах да правя душ засега,а вана хич неискам,че ако ми изтече нещо вътре няма да забележа,но.....вече не са ми толкова на често контракциите и ще минат,аккто си и предположих.иначе все още са доста силни и болят,ама са фалшиви въпреки това.ако не бяха до сега трябваше да е станало нещо повече.та аз кажи-речи от обед ги имам. няма да ви изненадам:)

# 622
    Ауууу, тия германци ми разбиха камъните в бъбреците  Laughing Честито на печелившите, и с гола и без него все не стават наще, тъй че... Аз пак съм в болницата, нещо пак ми бавят антибиотика, два пъти питах, но то тука закъснение до 3-4 часа не им е проблем, вчера ми казаха, че той антибиотика се пиел когато тогава, нямало значение  Laughing Просто да се гръмнеш, но първия ден ревах като магаре от техните глупости, сега вече само отбелязвам и малко се дразня. Да ви кажа нали съм при тези следродилно с цезарово... Тука докараха вчера една майка в съседната стая, бебето така реве, че се клатят прозорците. От къде го извади този глас тази малка мръвка незнам. То и другите реват, ама не се чува даже, а това като реве чак в другия край на коридора се чува. Направо я съжалих тази женица. И другата ми драма е, че никаде не виждам нещо да се къпи бебето, сега обиколих всички стаи в отделението и пак не виждам. Ще питам една позната и после някоя акушерка да ми каже, че са ми странни. Иначе баните за майките са супер, по големи са от самите стаи.
    Мариткее, ако тръгнеш да раждаш да пишеш на някой, да стискам палци. И да не забравиш клизмата ей  Laughing С теб сме  Hug
    бяла лястовица не се вълнувай толкова, ще вземеш да родиш  Laughing Това беше черния ми хумор, защото съм сигурна, че твойта салата е помогнала на дойчетата да ни бият тоооолковааа много.
    Мерси за подкрепата момичета, златни сте  Hug

# 623
ааа неща сега да раждам.бях си казала,че искам да устискам до 37 навършени седмици,да дойде мама с устройството за клизма и тогава вече може:0 сега какво? и както се наядох одеве...и без клизма.мани,че ще ми се збъднат най-големите кошмари хахахах

# 624
  • Edinburgh-UK
Здравейте мацки.

Благодаря ви много за разясненията между слинг и кенгуро.вече ми се разясни каква е разликата и ги видях и двете на снимка имам време да реша дали ще купувам слинг или няма.За сега всичко е добре около нас.Сряда ще ходя за синдрома на даун и ще пиша как е минало.

fleur2010 ще чакаме снимки от сватбата пожелавам ти незабравими моменти няма да усетиш кога е минала ,нашата ми се стори все едно беше приказка която свърши за 1 минута.Незабравимо е .Къде ще е сватбата?Моля те би ли ми изпратила линк и парола за албумчето аз ти писах на лични но явно не си го получила.Чак ми става неодобно пак да питам за парола и линк. Embarassed

Цвети бързо да се оправяш и да се пребираш в къщи.Надявам се утре на скана да видите и бебка.Като се пребереш в къщи пиши как е било в болницата дали си доволна от обслужването и какви изследвания ти правиха?Всичко да разправяш ей.Пази се и се надявам утре да те изпишат от болницата. Hug  bouquet

маритка кой знае може и да ни изненадаш. Hug
water4e нямам търпение да усетя бебчо и най-вече да съм сигурна че е то.И на мене акушерката ми каза че към 20-21 седмица трябва да го усетя можело и по-рано

бяла лястовица честита ти мама и много да помага

аз не гледах мача англия срещу германия бях на шопинг ама бях за англичаните,как крещяха тука като загубиха и псуваха Cry

пазете се коремчета  Hug

# 625
тука съм си още:) направих една вана за всеки случай,че иначе няма да мога да спя.сега ще видим какво ще стане,но определено не съм,както днес. мале даже се изморих от тези контракции. искам да спя:( ....и отивам след малко.

хайде утре ще се "видим".

сю я няма днес май?

# 626
Аха, Сю я няма, а Juturna от няколко дни ... както и всичките холандски мами - двете звезди и Мила_Елиан -тя нали е в БГ и може да и е по -трудно с компютъра Wink
Хайде обадете се!

Гуш на всички, отивам на пазар с мама Wink

# 627
ама поне аз още съм тука:) да дам отчет?
снощи след ваната не ми спряха до последно контракциите,но заспах.имах и през ноща,но не са били явно толкова много и силни щом спах (поне,както по принцип си спя де-зле),обаче болките в срамната кост и междукрачието си се засилват (дано бавно се смъква и бавно протече процеса).сутринта обаче в тоалетната излезе нещо,което принципно или е нищо,или е част от тапата.ама аз нали имам проблем там и до скоро бях със зацапвания,а до преди един ден си слагах свещички против кандида,та.....може и да съм раздразнила пак "пейзажа" и да е просто по-обилно течение,но оцветено.беше обаче доста и на два пъти.направо с кръв,но не тъмна като менструална...абе просто кърваво не точно желе,но нещо подобно-слузесто. ама не е като предмвт.аз съм останала с впечатлението,че тапите са много гъсти и можеш да ги хванеш в ръка като предмет.това не беше така. съжалявам за цветното описание,ама как иначе да го обясня:) тапата си от преди не съм я виждала и незнам как изглежда това чудо.
сега имам контракции,но са слаба ракия в сравнение с вчера. бебето мърда за разлика от ечера.леле беше се укротило и вечерта го потупвах през корема,за да мръдне поне малко......ми е така.сега май несмея да изляза навън.да не тръгнат води някъде по улиците,че ще я вапсам:)
надявам се обаче да устискам още 10-тина дена,че и в петък сме канени на едно много интересно гости и ми се ходи,а и мама исках да посрещна,да размотам с нея крачоли без бебе насам-натам поне няколко дена и после....вилкомен:) ама,каквото стане.....божА работа.

# 628
Здравейте и от нас !

Ние пък с мама кулинарстваме.По-точно тя,а аз вдигнала подути крака на стола и я наблюдавам - живот. Party

Умирам от киселини.Направо се не стои.И жеги яко ни морят.Цялата седмица до 32 градуса ще е при нас. Crazy

Цунки по муцунки на всички и юлки дръжте фронта,малко остана до финала Wink.

# 629
Марита, на мен тапата ми изпадна заедно с водите, не знам дали беше заради това или просто си е така но беше слузеста и течна, т.е. не като предмет, ами се точеше (и аз се извинявам за цветното описание) малко като спопол.

Общи условия

Активация на акаунт