Бременни майки в чужбина - 26 тема

• 26 620
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Привет, коремчета  Hug  

Тsvelichkova, много се радвам, че ще те пуснат, само така   bouquet  Обаче да ти кажа, днес ще сме в битка с теб, аз съм за германците  Joy

Марита, само стъпалата ти ли се подуват или целите крака?

Момичета, още 3 дни и се бракувам  Mr. Green Айде, да минава вече, че да се отпусна и да не мисля какво може да се обърка Wink А иначе - най-вероятно ще си ходя до БГ за месец и малко, Мари, може и да се видим там Simple Smile

Хайде, отивам да си направя вкусни картофки с моцарела и БЪЛГАРСКО сирене  newsm44 newsm44 newsm44  Оня ден милото ми намери тук, в един турски магазин съвсем до нас, българско сирене в тенекия, кееееееееф Simple Smile И сега само го нагъвам, ох, как ми липсвашееее Simple Smile И яко диня със сирене (не знам опитвали ли сте така, аз умирам за тази комбинация и мога само това да ям по цял ден Mr. Green). Та даже и половинката научих и сега се бием кой пръв да се докопа до сиренето  Joy

Ох, голямааааа жега туууук  Crazy

Чао засега Simple Smile

# 601
fleur2010 , леле три дни, сигурно е голямо вълнение Hug
Иначе от София ли си?Аз съм от В Търново, но си правим апарт там, по точно Банкя с идеята да поживеем няколко години.
И аз съм от немската агитка Grinning
Весито, май не е писала скоро, или съм пропуснала.
Хайде лек ден коремчета, отивам да се попека на двора.

# 602
    Ама съм се изказала пак.. Не ме изписаха от болницата, още съм си там, само ме пуснаха да се прибера за няколко часа. Но пак съм си много щастлива, изкъпах си се у нас, сега и една супичка ще си направя, мача да гледам и пак в болницата, пък живот и здраве утре изследванията да са добре и вече да ме изпишат.
    За храненето на бебето съм решила да си купя и английски книжки и БГ да гледам идей, заради продуктите основно, не че тук няма почти всичко де, но искам да го приобщя към тукашните неща, защото ако го дам на градина и училище после да не му е прекалено странно.
    Иначе и на бебка сега набързо купих две чанти дрешки пак, бях се ошашкала много, но се успокоих и няма да се дам на суеверия и паники  ooooh!
     fleur2010 чакаме снимки от сватбата  Simple Smile
     Маритке знам, че е напълно нормално отичането на бременни, само си следи кръвното и протейна в урината да ти следят, защото има там една опасна болест с високо кръвно и отичане. Не се притеснявай, всички са така, само се наблюдавай, а знаем, че ти го можеш това  Laughing

# 603
мадам, тенк ю:) да виждала съм ги тези,ама мислех,че само пасират. аз имам уред за готвене на пара,но не е бебешки,а това дето ти ми показваш е сигурно "интелигентно"? има си игурно програмки? ще видя и може да го купя.тук струва икили 150 фр.

фльор,само стъпалата до глезените или поне нагоре не е така много.

аз имам егати и болезнените контракции,ам знам защо.от кекса е ище ми минат до довечера.обаче наистина си ги бива. започнахме вече и тази "терапия" Joy Joy Joy

tsvelichkova кръвното си м ие ниско принципно през цялото време,а за урината именно утре мисля да се замъкна до личната лекарка.да види тя как е хавата. нали касата и без това ми плаща.кво се тюфкам само.а ти ще полежиш още малко в болницата,ама не се впрягай.това си влиза в "куверта"Simple Smile рядко някоя бременна е минала и без един ден хоспитализиране за едно или друго:) аз с първото лежах три месеца хахахах
иначе дано се оправиш реайно,че бъбреци и бременност мамата си трака:( таман да оставиш малко мъжО си на мира:)

# 604
Мацки,запис само за днес.Не съм в кондиция нещо.Тежко ми е,едва трая,а тая жега и тя ми идва на панагон.
Успех на англичаните след час,но дано да паднат Wink.
Целувки от нас.
Аааа да - имам си мама Heart Eyes.

# 605
Браво на германците! Напълниха ми душата! Ето така се играе! newsm44 newsm44 newsm44
 Жалко, че съдиите не видяха втория гол на англичаните, но и с него, пак нямаше да победят!

Лястовичке, честита ти мама, сега дишай по-спокойно, подкреплението пристигна  Heart Eyes

fleur2010 пожелавам ти най-незабравимия ден, много щастие и любов!  bouquet

# 606
Момичета не бъдете груби наще почнаха зле, но си наваксаха след неотчитането на вторият ни гол милите просто им се скапа настроението! Е няма как да видим сега от тук на татук докаде ще я докарат германците все пак и те не играят прекрасно!

# 607
а аз ще взема да родя от един секс братче:) контракциите ми не спират,че даже наскоро се увеличи продължителността им с около 5 секунди и вече са дълги около 35 секунди. и болят..като начален етап на раждане. оф писна ми да ги засичам,че то си е непрестанно стоене с тел. в ръка. май ще спра и каквото ще да става.то ще се види. вече 3 часа и половина съм така...изморих се да засичам.

# 608
Момичета не бъдете груби наще почнаха зле, но си наваксаха след неотчитането на вторият ни гол милите просто им се скапа настроението! Е няма как да видим сега от тук на татук докаде ще я докарат германците все пак и те не играят прекрасно!

а аз какво да кажа? имах депресия,заради отпадането на италианците:) душичките те:)

# 609
мила през колко мин са ти контракциите да не са помогнали англичаните за старта на едно раждане  Blush

# 610
Веси идвам да ти кажа да идеш на мартенките 2010 да им кажеш едно здрасти ако искаш, че питаха за тебе и ти пращат поздрави!  Hug

Маритке, стискам палци!  Hug Hug

# 611
ами като за раждане са точно,ама не ми се вярва да е време.и болката,и интензивността им иначе на такова приличат.

Tink мерси,ама мисля,че след някой и друг час или утре ще червя бузи,че вдугнах "пара",а то...нищо не е. ще ми мине:)

# 612
  • Словения
Привет и от мен   bouquet
Честито на немците, добър мач наистина
cutty, честити ти сини гащички!
swetla99 , то отначало като е само като пърхане май не се усеща с ръка на корема, малко по-късно се усеща и така като заякне бебо. Има време, скоро ще го усетиш Wink То и аз не бях на 100 % сигурна отначало дали е бебчето или пък червата ми се бунтуват Flutter От 18 седмица някъде бях вече сигурна, но то си е различно при всеки и зависи много и от това къде е плацентата. Мойта лекарка даже ми разправяше, че за първескиня ми било рано да го усетя, според нея се усещало към 20 седмица...
Иначе за кенгурата освен всичко останало съм чувала, че не били удобни понеже не се разпределя тежестта равномерно, а слинговете са мултифункционалише. И аз още не мога да се спра на определен модел слинг, но ще се консултирам малко и ще избера. Тук в Словения са големи консерви и досега съм виждала само две жени със слинг, въпреки че акушерката от училището за бременни ги хвалеше. Бебето е по-спокойно така като е близо до мама или тате, а иначе за като поотрасне само искало и си давало зор като иска да ходи, припка и тичка, докато тези бебета, които ги возели с колички, все висяли по вратовете на майките им, понеже не ги били гушкали достатъчно (това пък го четох някъде и може би не е далече от истината) Peace
bobi40, а то след раждането, още повече ако кърмиш не е ли пак опасно да се ядат необработени продукти от животински произход?
Siiu, браво за подготовката, ти си си направо отличничка
tsvelichkova , бързо да се оправяш и да излизаш от болницата окончателно Hug

Аз да ви кажа прословутият прилив на енергия дето идвал през второто тримесечие май го усетих чак сега Joy, явно ще да е заради ниския хемоглобин. И добре, че все пак усетих нещо, че сега с това местене, пък и изпити направо не ми се мисли как щеше да е иначе

fleur2010 , ще видиш как въобще и няма да усетиш как е минала сватбата, пусни се по течението и се забавлявай!! Аз пък се бракувах в началото на 6/ти месец и притесненията бяха само преди сватбата Grinning. Сигурна съм, че и при теб ще е така Hug

бяла лястовичке, добре ти дошла мама и да ти е пълна отмяна!

# 613
ами като за раждане са точно,ама не ми се вярва да е време.и болката,и интензивността им иначе на такова приличат.

Tink мерси,ама мисля,че след някой и друг час или утре ще червя бузи,че вдугнах "пара",а то...нищо не е. ще ми мине:)

Е хайде хайде по-добре да вдигнеш пара за нищо отколкото да го изтърсиш бебето в коридора дет се вика!  Mr. Green Hug

# 614

Е хайде хайде по-добре да вдигнеш пара за нищо отколкото да го изтърсиш бебето в коридора дет се вика!  Mr. Green Hug

то нали викат,че се губело апетит преди раждане? е....аз придобих такъв повече от обикновенно и даже току-що ядох,а принципно след 17.00 часа някъде не ям повече,че немога да дишам нощем:) като изключим контракциите се чувствам даже по-добре от вчера хахахаха...сега ще ида да направя и един душ да видим ще спрат ли:)

Общи условия

Активация на акаунт