сушилня за вграждане?

• 6 146
  • 9
  •   1
Отговори
Има ли сушилни за вграждане от кондензационен тип? (глупав ли ми е въпросът  Blush)

# 1
Аз не съм виждала при моето дълго обикаляне и търсене на такава. А ти къде искаш да я вграждаш?

# 2
Аз не съм виждала при моето дълго обикаляне и търсене на такава. А ти къде искаш да я вграждаш?
Ами бих искала да е вградена в кухненските шкафове над пералнята. То не че има къде другаде де Simple Smile

# 3
Мисля, че може да я сложиш стига да имаш място. Моята е над пералнята в килера. Имай в предвид, че сушилнята е с размера на пералня

# 4
Мисля, че може да я сложиш стига да имаш място. Моята е над пералнята в килера. Имай в предвид, че сушилнята е с размера на пералня

Ама виж сега.. въпроса е дали може да се вгради в шкаф.. То може, ама като гледам, намирам само сушилни от вентилационен тип за вграждане.

# 5
Всъщност Миеле имат такива, ама са 3 хил. лева. Аз повече от 1000 не давам.

# 6
1000лв са прекалено много според мен. Моята я взех от Технохит на половин цена, защото беше чукната отстрани,с гаранция
Имат сайт с телефони, може да попиташ

# 7
1000лв са прекалено много според мен. Моята я взех от Технохит на половин цена, защото беше чукната отстрани,с гаранция
Имат сайт с телефони, може да попиташ
На сайта няма за вграждане Sad

# 8
Мисля, че за вграждане няма да намериш. Защо не си вземеш обикновена и да я сложиш в шкаф

# 9
Мисля, че за вграждане няма да намериш. Защо не си вземеш обикновена и да я сложиш в шкаф

Ами не, по-скоро ще взема вентилационна за вграждане. Обикновенна в шкаф ще ми заема повече място, а то е много ценно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт