МАМЕ

Яко, каЙве
)
и аз, не съм те забравила
много те мисля и то често ... наминавай насам Ежи, аз не знам какво си писала или против кого
Някой ако ме светне 
ама няма как ...ще си взема 
, те май и много по срещи не си падат
не ги знам, но ми се щеше, а и винаги ми се е искало, да имам повече приятелки и познати, ама 

Беше такъв .... дъждовен. Чак ме досрамя като си отворя чантата и се виждаат плажна кърпа и такъв чадър... А иначе плажа беше много голям. Ходихме на Дружба. Кара си моя прител и си говорим за ниви и земеделски земи и по едно време стоп - палката - минал от не където трябва в неточното време .... Постояхме там докато оправят цялата тая бюрокрация и накрая тъкмо стигнахме на плажа, постлахме хавлиите, съблякохме се и ще влизаме да се къпем, ама мен ме примързя, пък и в туй мрачното време ме беше страх, че ако се намокря, банският няма да изсъхне.... Излезе той от водата и започна съвсееееем леко да роси, аз се облякох- да съм готова като заспраска само да стана и да избягам
Дето се шегувах "Съблякох се да ме видят и гола и се облякох..." Ама поне хубава разходка си направихме... Сега след месец трябва да ходя в 5-то РПУ
да му 'земам талона, че той чак след 6-7 месеца ще си е пак тука

Ама много препускам ли, нещо не ми се яде, не че нямам кеф, просто лятото не мога да ям и се чувствам сита.

Само да уточним деня. Така, че давай, ти си със предимство, бебо де, не ти 
Препоръчани теми