Съпруги, чиито мъже пътуват 18

• 32 429
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Varna
Прибрах се преди малко и навънка яко мирише на дъжд. Да видим, кога ще ни запука.
МАМЕ Hug
Яко, каЙве newsm10

# 556
Хоп,цоп!!!Ето ме и мен!!!
Маме,благодарско за кафето  Hug
Аз дремнах малко с детето и сега ми едно сънено...
А навън май няма да завали!Само дето не посмях да изляза сутринта и да разходя детето!
Хубав следобед на всички!!!

# 557
Здравейте мацки Simple Smile)
Веселани  Hug и аз, не съм те забравила  Hug много те мисля и то често ... наминавай насам Ежи, аз не знам какво си писала или против кого  #Crazy Някой ако ме светне  Shocked
Делти   Embarassed... за бой съм, Rolling Eyes знам аз ,, но ще е другата седмица, но и ти ми имаш координатите, обади се, когато искаш и можеш и ще се уточним Peace
Много хубави кафета се разливат тука, малко ми е късничко Outta Joint ама няма как ...ще си взема  Hug
Аз, освен с вас, си пиша и с мацките от Зачатие, но не се срешам с тях Naughty, те май и много по срещи не си падат  newsm78 не ги знам, но ми се щеше, а и винаги ми се е искало, да имам повече приятелки и познати, ама  Rolling EyesДнес щеше да вали, да гърми ... ама кат гледам май няма да има такова нещо  Sick

# 558
пак аз  Embarassed ма то никой ли не е влизал след мене  #Crazy
Ей мацки , де сте?
навън заваля, поне при нас де ... айде лека от мене Hug

# 559
  • Varna
Аз, се прибрах туко що от тренировки. Днеска малко по ранУууу. Преди двадесетина минутки тука при нас на центрУтУ започна да вали, ама тихичко и едва, едва.
ДЕЗДИ Hug
Аз, няма да ти се обадя, защото си very busy woman!!! Така, че когато си свободна, ти се обаждаш. Топката е във твойте ръце.

# 560
  • Шоколандия
Ама вие явно не сте разбрали за чадъра  Joy Беше такъв .... дъждовен. Чак ме досрамя като си отворя чантата и се виждаат плажна кърпа и такъв чадър... А иначе плажа беше много голям. Ходихме на Дружба. Кара си моя прител и си говорим за ниви и земеделски земи и по едно време стоп - палката - минал от не където трябва в неточното време .... Постояхме там докато оправят цялата тая бюрокрация и накрая тъкмо стигнахме на плажа, постлахме хавлиите, съблякохме се и ще влизаме да се къпем, ама мен ме примързя, пък и в туй мрачното време ме беше страх, че ако се намокря, банският няма да изсъхне.... Излезе той от водата и започна съвсееееем леко да роси, аз се облякох- да съм готова като заспраска само да стана и да избягам  hahaha Дето се шегувах "Съблякох се да ме видят и гола и се облякох..." Ама поне хубава разходка си направихме... Сега след месец трябва да ходя в 5-то РПУ  newsm78 да му 'земам талона, че той чак след 6-7 месеца ще си е пак тука

# 561
  • Brokenpromiseland
Момичета, дайте да спретнем една срещичка този уикенд?
Нека всеки да си каже може-неможе, къде, в колко часа?

Мойта работа с диетата зацикли. Спрях на 70 и не отлепвам надолу, ама за 4 месеца-5кг си е добре. Ще дам малко време на организма да свикне, а после пак на купона.Сега и да се мъча няма да стане работата...и без това тези кг съм ги поддържала много, много години.
Хубавото е, че вече си влизам в дънките отпреди раждането...Малко стягат на Д-то, ама важното е, че съм вътре  Laughing Joy

# 562
Привет на компанията!!!
Хайде на по винце
навън май доста хладничко стана  newsm78
Ангелски крилца идеята за среща е супер,само,че аз няма да мога да се включа!Няма кой да ми гледа детенце!Аз самичка си го гледам и нямам тук баби!
Лека вечер на всички и сладки сънища!

# 563
Сисе,наздраве и от мен,аз ще си пийна от червеното винце.Нищо че съм пила вече биричка.Наздраве на всички от тайфата.
Дъщерята беше на гости,хапнахме,поприказвахме и тя си тръгна.Аз пък реших да видя как сте.Имам намерение да си легна тази вебер по навреме.Нали няма мач.Пък е и по-хладно тази вечер.
Лека и спокойна нощ,момичета.  sleepuu

# 564
  • Varna
СИСЕ Hug
Не може ли да го вземеш малкото със тебе. Била съм на форумски срещи, където е имало и мами със дечица на по година и три четри месеца. Ние ще го гледаме заедно бе. Знам какво е, сигурно милион пъти си ме чела как сама съм си го гледала моето. Ама тогава нямаше форумски срещи. Иначе със него идвах. Иначе Сисе, наздраве и аз сега си сложих една малка чашка Шардоненце.
АНГЕЛСКИ КРИЛЦА Hug
Организма има тая опция да помни дълго поддържени килограми.
Аз пък без диета ко ми стана, от една седмица и панталоните ми все ги дърпам нагоре #Crazy Ама много препускам ли, нещо не ми се яде, не че нямам кеф, просто лятото не мога да ям и се чувствам сита.
Казвайте за срещата, защото имам предложение от друго място и шЪ мЪ изтървете ако пак сте несериозни.
МАМЕЙЙЙЙЙ Hug

# 565
Каке,зависи кога е срещата (за малкото става въпрос)!Ако е някоя от 17:00 до 20:00 часа може Simple Smile
Айде лека вечер и от мен на всички!!! smile3524 1countingsheep Sleeping

# 566
  • Varna
СИСЕ Hug
Ами, много хубаво предложение, аз съм съгласна за толкова часа. newsm10 Само да уточним деня. Така, че давай, ти си със предимство, бебо де, не ти Wink
Хайде и аз отивам да нунам, че след тренировки ми се приспива по рано, а и тъкмо да позяпам малко криминалнУ.
БаткУ ми писа туко що, търсят им товар за ИвропЪтЪ, дано да им намерят, че да има една нормална смяна и да можем да изпратим Диването заедно, или по точно да е до мене като ходя да понапазарувам за новото място на младежО. Друго си е другарчИтУ ми де си е със мене. Много спокойствие ми дава, че аз поначало съм една неспокойна бунтарка.
Хайде цун по муцун Hug

# 567
Аз какво да определям сега на целия форум срещата  Embarassed
Сега е кофти времето и незнам кога ще става за излизанка!Като се пооправи тогава мога да кажа!Вие се срещайте когато ви е удобно пък аз ако мога ще се включа!

# 568
  • Varna
Освен Мамето, друг няма да се обади.
Дано да греша.

# 569
Ооо,Каке грешиш!Поне за мен де!Само да се оправи времето!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт