Съпруги, чиито мъже пътуват 18

• 32 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Къде сте,мацкииии? Кака я знаем къде е ,а вие?
Аз наминавам за малко,че отивам да гледам мача.То може и да заспя пред телевизора,но мача ще е интересен.
Приятна вечев и сладке сънища после.

# 541
аз съм тук маме Simple Smile) А какето, де е?
Ежка  bouquet добре дошла сред нас Simple Smile)

# 542
Как сте банда?
Аз само минавам да пожелая лека нощ на всички и отивам да се трупясвам,че днес дребния добре ме измори

# 543
  • Varna
МАМЕЙЙЙ Hug
Преди малко сЪ заФърнаааах. СтраОтно изкарване, голямо бъбрене, много смях, много майтап, много веселия. Много, много съм доволна. Страхотни момичета, със някои не бях се и виждала а писала повече от година.
Маме, хич не обичам футбол. Защо ли? Щото тате ми ме е помъкнал по стадионите от 2 годишната и половина  rotfImaoСтадион да не видя, за разлика от спортна зала от където не излизам от дете Joy

# 544
  • Шоколандия
Сисе, живея до новия Гранд Мол, точно на гъ*а му.
Иначе Каке с удоволствие бих излязла с вас, ако съм свободна в деня на срещата Hug

# 545
  • Varna
Ааа, аз вече не предлагам срещи. Който му се вижда със мене, да ми се обажда. Аз съм винаги насреща, със изключение на вторника и петъка.
Пък ако се съберат повече муцки, Ок, няма лошо. Ще е по весело.

# 546
Хей, момичета, разчувствахте ме Hug. Това е като да се завърнеш в бащиния дом, толкова топло посрещане! Но всъщност не съм изненадана, от опит зная, че хората, свикнали и умеещи да посрещат с цяло сърце, това сме ние! Просто сте невероятни,  newsm20! Благодаря ви!
Делта, къде съм била ли? fight До скоро изобщо не знаех за ВГ МАМА doh. Домашните любимци ме съветваха да взема да оплета едно мильо, с което да си покривам компИтУ , а не само да му бърша прахта Blush. Е  #2gunfireне стреляйте де, ми аз виновна ли съм, че съм (натурално)
руса oops
Делта, ако ме питаш за данъците, бях аз, бях (и мене НАП-а ме преследва), само че в София, в министерство на финансите Banghead. Толкова удобни тЪрлички раздаваш bowuu, точно по мярка са ми Peace
Поздрави на всички wavey

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 04:32 от Ejika

# 547
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУУУУУ newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

ЕЖИК Hug
Както знаЙш- РусУ гладнУ, нема, така, че ....... thumbsup А аз за Напа не съм те чела, ама да дадеш един линк ако искаш де да видя как си ги здъФкала и изплюла Wink Във Дом и семейство те четох също Laughing
А, аз нищо, че повече от 15 години ползвам компитУ, за БГ-мамата научих преди около две години чак. Едно детенце ме светна, и добре, че ме светна. Толкова много приятелки имам и от къде ли не. Толкова много неща научавам тука. Сутрин още не виждам, но съм пуснала ПС-то и вече сърфирам из БГ- мамата. Тогава ако БаткУ ми е тука, и той не ме закача щом съм сред вас Wink Както сега, по нощница, със млякото със кафенце и Лагардово кроасанчИ, чИтЪ какво сте писали.
Момичета обърках се снощи от толкова положителни емоции и щастие, че съм писала, че не съм свободна вторник и петък. Вторник и четвъртък съм свободна. Извинявам се за грешката- това за дамите които ми се обаждат обикновеннУ Peace
Хайде Банда, лек и усмихнат ден- казват, че щяло да вали два дена. Някъде вече яко праскало, но вие не унивайтИ, усмихваЙтИ сЪ Hug
ВЕСЕЛАНИ Hug
Не съм те забравила Hug И момчетата също Praynig Praynig Praynig

# 548
Добро утро и от мен!
Делти,какво е това чудо,рано рано толкова шоколад.Ама е вкусно,ще си взема с удоволствие.
 kaffeetrmker_2Радвам се,че вчера си си прекарала добре,че си имала и личен шофьор. И аз като теб сутринта трябва да мина през форума и темичката да ви видя.Аз нямам много време,но надничам тук и там понякога.Интересно ми е да чета,толкова мното информация има.
Последно-понеделник или вторник си на линия? #Crazy
Навън е хладничко и ветровито-за информация на дамите,на които им предстои излизане.
Хубав ден! Hug Simple Smile

# 549
Добро утро и от мен!!!
Каке  Hug и благодаря за кафенциту!!!
Ще вали ли днес?Аз си мислех да сляза с дребния към центъра пък то  newsm78
Пуфи,значи не сме чак толкоз далеч...щом си до МОЛ-а!
Хайде хубав ден на всички!!!

# 550
  • Varna
МАМЕ Hug
Вторник и четвъртък, съм заета. През останалите дни съм ОК.
А тоя шоколад го сложих, щото много блещукаше картинката, а ти както знаЙш, аз съм голяма циганка newsm47
Остава си за понеделник.
ДЕЗДИ Hug
Ще се обаждаш ли във петъка. Казвай, че да знам. Беше споменала, че може би ще ми се обадиш. Да не ме насадиш на пачи яйца и да очаквам събиране и да отказвам друго ангаже.
СИСЕ Hug
От рано сутринта го говорят тоя дъжд. Даже показват температура 23 градуса. Може и да познаят. Мои аверки от други градове ми се обадиха и казаха, че там вече яко пере дъжда.  ШЪ слагамИ по дебели катове дрехи, май newsm78

# 551
Здравейте на всички Simple SmileДелти,мерси за шоколадовото изкушение  bouquetЗащо не съм във Варна,за да ти се обадя да излезем!Тук почна да роси и изтина времето,а трябва и да излизаме по обед.Желая ви лек ден!

# 552
  • Шоколандия
Момичета, минавам да ви поздравя и отивам на работа... Взела съм си хавлия, бански и чадър - според зависи ситуацията, попринцип планувам плаж Wink

# 553
  • София
Добър ден,
Пухи, чадъра може да ти заслужи, ама за други цели-не за плаж, а и хавлията Joy
Хубав ден

# 554

Има ли гладни? Хайде да хапнем по една салатка за обяд.Аз моята вече си я хапнах.
С това намръщено време навън май скоро ще завали.Че и един вятър е задухал.Май няма само на Пуфи да и е нужен чадър.Днес и аз съм си взела,нещо необичайно за мен.
Приятен следобед,че това мрачно време така приспива.
Я да сложа аз и кафето,че след снощния мач така ми се спи

Общи условия

Активация на акаунт