Добре си ни дошла!От 5 часа съм кукнала с това бебе и все яде и не иска да заспива
Вече съм така
Делта, аз май по твоята рецепта отслабвам след раждането 
Хайде лек ден на всички!
Пухи,Сисе,благодаря за кафенце и закуска
Моят мъж излезе с приятеля на малката да търсят акумулатор,сама съм в момента.Навън е някакъв АД!Сега не ставам и за плаж
И моя мъж преди години беше на по 8 месеца и сега не мога да си представя как съм карала?Желая ви прохладен ден

Затуй избягвам.... 

Ама да умира от глад ли детето като нямам млякУ. Писах аз във една тема на млади майки и им дадох пример колко големи удобства имат със храната колко различни и вкусни млека се използват сега и им е по леко. И по едно време на Лични ми се обажда едно момиче да ме п редупреди, че ща ме изядат със парцалите, за това ми обаждане, че съм дала на бебо да яде кисело мляко на 11 дена. Загубих я тая тема, че да видя ко е станало и да ги питам аджеба ако бяха на мое място кО щаФа да правят мамините професорки.
А знам, че има много хубави.

,майка ми не е имала избор,след една кофти новина не е имала кърма
И понеже съм капризна и не съм яла от гадните адаптирани млека и ме е хранила с кисело кравешко разредено мляко и педиатърката/която в началото е била твърдо против/ и е признала че съм добре охранено и отглеждано... 

страхотен обяд,пък от шоколада веднага вземам ако може и целия 
Препоръчани теми