Съпруги, чиито мъже пътуват 18

• 32 444
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Привет на Ежика!  bouquet Добре си ни дошла!
От 5 часа съм кукнала с това бебе и все яде и не иска да заспива #Crazy Вече съм така Crazy Делта, аз май по твоята рецепта отслабвам след раждането Laughing От недоспиване и ставане по нощите вече съм вталена. bowuu
Хайде лек ден на всички!

# 526
Здравейте на всички!Добре дошла на ЕЖКО сред нас HugПухи,Сисе,благодаря за кафенце и закуска  bouquetМоят мъж излезе с приятеля на малката да търсят акумулатор,сама съм в момента.Навън е някакъв АД!Сега не ставам и за плаж Simple SmileИ моя мъж преди години беше на по 8 месеца и сега не мога да си представя как съм карала?Желая ви прохладен ден Hug

# 527
  • Varna
МАМЕ Hug
Твоя от третия месец, а моя от 11 ден бе жИна. Сега като го казвам за да давам пример, ме гледат като извънземна. А моя на 3 месец вече и го захранвахме. Така казваха от консултацията. Почнах сокчетата тогава и бульнчета. Е да, навремето във комшийската млекарница беше така. Който имаше бебе, за него най прясното кисело мляко.
Хайде аз да си бия къмшика, че Млекаров изял и млякото и кашкавала и сирИнИтУ. Млекаров и ДиванетУ Wink

# 528
  • Шоколандия
Делти, то не е да нямам приятелки, че да излизам с тях, просто те винаги (особено едната) са навсякъде със своите момчета. Може би не осъзнават, че понякога ми е много гадничко и криво, че съм сама, а те пък от своя страна буквално ми демонстрират колко много им е хубаво, че са заедно.... Ако ги помоля да излезем "по женски" по магазините например се цупят и пак си взимаат момчетата, и тогава представете си какво става с тея момчета, които се мотаят по магазините заради мен #Crazy Затуй избягвам....

# 529
  • София
Леле колко много сте изписали, няма изчитане.
Добре дошла на Ежка, да се чувства удобно сред нас. Мерси за кафе и за закуска. Аз днеска изпуснах и двете и ще наваксвам. Станах рано, че милото снощи си дойде, обаче още сутринта го изстреляха да товари на другия край на България, та станах аз да го изпратя и прострях една пералня дрехи и после като съм заспала...
Гледам захранването сте подхванали-честна дума не знам как ще се оправям с тази работа. Пък и сега като чета по форума ми се струва, че изпадат в такива крайности, че човек не знае точно къде е мярката.
Памполинка, тази година сме пооблагодетелствани защото модата е като за бременни бе мило и има много хубави неща с набори и такива, които прикриват туй-онуй-ако не намериш нищо подходящо в Черна гора, ще си купиш от тук-има страшно голямо разнообразие.
Пухи, да ми беше по-близко да митлосваме по магазините,ама няма как. За магазините можеш да поканиш някоя приятелка с дете,  ако имаш такава-и тя милата ще се радва на малко разходка. Виж за излизане вечер е по-сложно, там вече ходи с твоите си приятелки и хич да не ти пука.

# 530
Привет Hug Hug Hug
 Ejika  Hug, welcome
Като говорите за захранване, мама е започнала от 13-я ми ден Embarassed

# 531
Както обещах,към тук с лек обяд.

Хапнете си де не ви мисля,че сте гладни.После,който може да почива на хладно,навън пак е една жега.
Шани,не се тревожи,то бебето само ще ти подскаже как да го храниш.Но най-лесно е с кърма.Няма шишета,стерилизация,млека и т.н.
Днес било ден на шоколада.
По мъничко черен шоколад няма да навреди на диетите,а ще подобри настроението.

# 532
  • Varna
ПУХИ Hug
Тези демонстрации които правят аверките ти е, щото ти завиждат. Помни ми думата. А като нямаш аверки, има моряшки булки бе. Писах сутринта и пак ще пиша. Не каня никой вече, защото не отговаря. Ако някой иска както Мамето ми се обажда за излизанка, не отказвам когато съм свободна. Моите аверки навремето бяха все момичета или съпруги на моряци, така, че за тях съм дала пример по нагоре.
КИАРЧЕ Hug
Майка ти и аз направо сме за убиване май Joy Ама да умира от глад ли детето като нямам млякУ. Писах аз във една тема на млади майки и им дадох пример колко големи удобства имат със храната колко различни и вкусни млека се използват сега и им е по леко. И по едно време на Лични ми се обажда едно момиче да ме п редупреди, че ща ме изядат със парцалите, за това ми обаждане, че съм дала на бебо да яде кисело мляко на 11 дена. Загубих я тая тема, че да видя ко е станало и да ги питам аджеба ако бяха на мое място кО щаФа да правят мамините професорки.
ШАНИ Hug
Аз си купих едно такова сукманче със наборчета със рязана бродерия със дантелки- многУ сладурско. Аз няма какво да крия, ама много джиджано стои. Питай Мамето, тя ме видя последния път бях със него. И за бременни става. Много ми е драго като видя хубаво облечена бременна. Да не ми се обиди някоя от вас, ама като видя някоя със къса тениска и плитки панталони и корема и половината навънка та си викам- Боже толкова ли няма вече хубави роклички  newsm78А знам, че има много хубави.
МАМЕ Hug
Заедно сме писали. Благодаря за манджарето, наскоро правих точно такова. сега си нарязох два домата и сиренце въпреки, че вчера сготвих пиле със ориз и доматен сос.. Вчера хапнах сЮФсем малко, нямах никакъв апетит. Гледам и Диването не е ял, та остана половин тавичка. Поне е от малките тавички. Мааме зеленчцуци и бира cheers
Благодаря за шоколада, днеска е Световният ден на шоколада!

# 533
 DELTA_DELTA Hug,майка ми не е имала избор,след една кофти новина не е имала кърма Crazy И понеже съм капризна и не съм яла от гадните адаптирани млека и ме е хранила с кисело кравешко разредено мляко и педиатърката/която в началото е била твърдо против/ и е признала че съм добре охранено и отглеждано...

# 534
  • София
Делти, тука сме на едно мнение- има толкова сладки неща да се облече хубаво една бременна, че чак ме лови яд като видя някоя като повлекана. Аз и да не са бременни повлеканите хич не ги тача, все едно огледало нямат в къщи. Смятам, че колкото и да си дебел-направо казано дебел или пък с не дотам добри финанси пак можеш да се обличаш прилично и да радваш окото на околните. Имам една приятелка, която мъжа и я остави и е с детенце, няма кой знае какви възможности горката, но дрехите и светят, а аз знам, ама само аз и една друга приятелка, че всичко е от втората употреба, но така го е съчетала и го поддържа, че никой няма да каже такова нещо.
Киарче, ми какво е могла да направи майка ти, нали е трябвало да ядеш-ама ходи разправяй на разни професорки сега. Аз имам подобен на Делти случай защото направих забележка на една самозабравила се, но по друг повод-е няма да ти казвам какви обиди избълва на лични.

# 535
  • Varna
ШАНИ Hug
При мене това момиче на Лични просто приятелски ми каза. Ама една от тия змии не ми се е обаждала де. А моята лекарка, тогава беше една младичка, ама много умничка. Тя ме поддържаше и много хубави съвети ми даваше. Че и красива на това отгаре беше Grinning

А иначе Киарче, аз също съм нямала избор . Нали писах, че на 10 ден ми секна кърмата и на 11 вече кисело мляко ядеше бебето. Кръстницата ми го захрани дори. Никога няма да го забравя това. Сега те със синът и са като Пипи и Куку, вечно заедно.
Момичета, днеска съм на междунарадна среща, със приятелки от други теми които живеят във чужбина. Двете ги забирам със колата от Варна, останалите са във Св. Константин и Елена. Сега отивам да релаксирам преди срещата newsm03

# 536
  • София
Мене пък ме обидиха, не че ми беше много зор де,  това са минали работи и не ги мисля въобще.
Ама и на тебе приятелски са ти казали, че ще те изядат с парцалите, така ли Joy
Предполагам на Св.Константин и Елена ще ходите, щом са там. Много е хубаво, братовчедка ми бачкаше в индийския ресторант. Желая ви приятно изкарване.

# 537
Как ви завиждам,че сте шьофьорки (ей,че сложна дума)!Каке туй към теби да знайш,пък и към другите автомобилистки!Аз все се дърпах,че ме беше страх,ама ей на като замине мъжо и аз все в квартала вися,че по автобусите ми е кофти с количка и дете!!!Затуй не слизам аз към центрото!
Маме  Hug страхотен обяд,пък от шоколада веднага вземам ако може и целия  Embarassed
Пуфи ти къде живееш?Имам в предвид квартал?

# 538
  • Varna
СИСЕ Hug
Аз вече съм пишман шофьорка. Гаража ни е много стръмен, а колата ни е лека, и не мога да я изкарвам. Докато го обезопасиха гаража и му сложиха на стръмното разни неща, доста от колите се изподраха и удариха, не само нашата. А аз през това време спрях и да шофирам. Нали всичко ми е под носа. Но и във Младост съм живяла та знам. Кола имахме много, много късно, тъкмо моряците можеха да си купуват от вънка. И Бате донесе една за 350 долара от Япония. Толкова можеше да си разреши. Аз бях бясна даже, щото на квартира и само кола липсваше, все си е разход.  И книжка нямах. И като ме замъкна бате на курсове, ама ти казвам насила- бях направо- Носят ме мамо, влачат ме. И като взех книжка не слязох от колата, хем със десен волан. А аз от Москвич седнах на Нисан. Разликата огромна. Ама ми беше лесно, аз бързо се адаптирам.
Но сега не шофирам. Диването ще ни води. Шофира ми се но едно тоя труден гараж за изкарване, че и мъжът ми трудно я изкарва без да превърта гумите. Сина я изкарва без проблем.
А как съм вървяла със количката от Младост до Центъра аз си знам. На спирката никой не ти помага, автобусите препълнени. И викам си, майната ви, като не сте хора, аз пък имам два здрави крака- тогава бяха здрави за разлика от сега. И така си идвах насам, а и квартира след това намерихме насам, та така де.

# 539
Много ми се иска да съм от групата на можещите да шофират, но засега не съм Crossing Arms имам си аз една бариера и тя е отговорността за толкова многоо хора,които ще трябва да опазя плюс мойта персона Crazy

Общи условия

Активация на акаунт