Съпруги, чиито мъже пътуват 18

• 32 445
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Делти, от къде ги изкопа тия танцьорки бе, как само се кършат Joy
МамеР да ти е жив и здрав рожденника, много да те радва, хич да не те ядосва и още дълги години любов.  bouquet

# 511
Привет Hug Hug Hug,
Ето ме и мен,имах малко ядове, но сега съм тук...
Дезди Hug,Делта Hug,Благодаря за милите пожелания  bouquet
Памполина Hug,честита годишнина,желая ви любовта ви да става все по-голяма и по-силна с всяка изминала година
Сисе 84 Hug,МамаР Hug,Делта Hug,спрете се бре хора,ше стана мнооо кила и либето нема да ме аресва вече Joy Joy Joy
Мама Р Hug,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНЪТ,ДА СЕ РАЗБИРАТЕ И ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ДА ВИ ДОВЕДЕ НАЙ-ДОБРАТА И ХУБАВА МОМА

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 16:25 от _KIARA_

# 512
пак наминавам насам ама пак няма никой Shocked Киарче имали новини за работата ти?Делтичка  Hugма смъмри набързо  Embarassed ама си е права ... какво да се прави  ooooh! аз обаче неразбрах  Thinkingкакви курсове води? Shocked

# 513
  • Varna
ДЕЗДЕМОНКЕ Hug
Давам почивки на една колежка инструкторка, по Ориенталски танци бе Душата. Там ония мацки деТ сЪ кършат за това съм ги изпляскала Hug
Първо изкарвам един Пилатес а след него са ми Ориенталските танци. Ей, така по две тренировки, ама не мислете, че съм слаба. Не съм, вече сте ме виждали на снимките от яхтитИ Wink Ходя за кеф аз, пък като от дете съм по спортните зали, това мЪ влИче. Като не мога да ходя на археологически разкопки,, че това ми баше голямата мИчта да уча- поне ходя да спортувам и на стари години.

# 514
Каке,завид,завид за танците!!!Искам и аз,ама с тоз дребосък хич нямам време за таквизи работи!Като поотрасне ще се включа и аз  Wink
Кажете какво има в Мангото да знам да са хабя ли да слизам до центъра  newsm78

# 515
Здравейте, здравейте.
Маме, Честита годишнина. Много , много да се обичате със слънчото.
Памполина, Честита годишнина с малко закъснение, с пожелание за още много, много такива, но заедно.
Дездемона, живея в Черна гора.
Днес ходихме да си купя нещо за кръщенето. Направо съм на една крачка от депресията. Толкова съм дебела , ни грам не свалям след раждането. Не си купих нищо, зашото изглеждам катастрофално в каквото облека, ужас.

# 516
  • Varna
СИСЕЕЙ Hug
Ами във Мангото има, каквото е останало бе Душата. Аз пазарувах преди около месец. От моите блузки които аз си купих няма- моята приятелка се назландисваше тогава да си купи, че те не бяха много намалени, но пък са много красиви.  Иначе си купих панталони три чифта. две блузи, едно потниче. Една прекрасна гривна. Много и се радвам, но и от тях не виждам. Абе много стока има, стига да си харесаш. И рокли и поли, просто слез насам, и ми се обади, може да дойда със тебе да ти помагам за бебо. И после на кафенце, ако не се сърди бебо.
БАМБИ Hug
Ако знаеш какъв магазин със стока за по едри жени са открили. Прекрасни цветове. Искам малко да те успокоя със тия си думи де. Сигурно не искаш дрехи за едри жени, ама докато отслабнеш, що да не носиш нещо хубаво. Само незнам къде живееш във България
Може да не си от Варна.  Аз съм писала много пъти как отслабнах- ревливо дете и  абсолютно сама, ама абсолютно сама. Нямаш време за сън , а от това ти се отяжда. Плюс това, че нямах време и да ям.
За закуска и дума не ставаше на въпрос-максимум едно мляко на крак и обяд около 14 часа и половина. Толкова си уморен, накрая, че забравяш да ядеш. Но такова отслабване не ти го препоръчвам.

# 517
Привет момичета! Ще приемете ли още една "девойка" в редиците си с навъртян солиден съпружески стаж в бранша  Hug? От няколко месеца съм член на форума и едва сега да ви открия ooooh!. Срамота Embarassed. Сега се връщам да изчета всичките 18 теми Peace
П.П.: От часа на постинга ми, мисля се разбира, че съпругът ми е на рейс Blush

# 518
  • Шоколандия
Ежка, добре си дошла тук, в редиците на русалките   bouquet Очаквай пантофи от нашата Пантофена фея още утре!!!

Аз искам да се отбележа! Днес за пръв път видях морето това лято - ще кажете съм от София  Laughing Върна се в 2-седмичен отпуск най- добрия приятел на Моичкият и той нали ерген и без ангажименти, и двамата му приятели са по корабите, само аз му останах във Варна, та ме размотава днес наляво - надясно, ама за мен е добре дошло, де! Аз и без това никъде не излизам откакто Милото се върна отново на кораба, че то като видя всички влюбени и по двойки и ми става много тъпичко .... и самичка вкъщи пред компютъра- или форума или някоя ферма у Фейсот Rolling Eyes Та днес съм много щастлива.... Whistling Сега докато си  е тук ще си припомня какво е да излизаш лятото, и после ще чакам другият моряк и той в отпуск да си дойде, а след това идва хубавото време когато и моето момче ще си дойде .... Wink

Coffee за тези, които след малко стават

PS Среднощен поздрав: http://www.vbox7.com/play:61b9448c

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 03:12 от puphi

# 519
Добро утро,дами!!!
Пуфи  Hug и благодаря за кафенцето!Как мисли миличката за нас и сложила кафенцето още през ноща!!!
Ежко,добре дошла сред нас!!!Разказвай къде е мъжо ти,от кога пътува?
Каке,ако се хвана да сляза с дребния ще ти звънна  Wink
Лек ден на всички,ама къде без закуска

# 520
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУУу newsm68 newsm68 newsm68
Опаааа, имамИ си новУ мУмичИнциииииййй newsm44
ЕЖКО wavey
Аз съм така наречената Пантофено-терличковата фея и раздавам тЪрлички и пантофки на новодошлите за да се чувстват те удобно при нас.
Сега да потърся едни пантофки за Ежко Ежик, скачай във пантофките и сЪ нареждай около нас на миндерчИтУ на сладък лаф и мухабет Grinning Чета те аз тебе от скоро и много ми харесват постовете ти thumbsup Аба де беше бе жИна като нападнаха мъжете ни, че и нас покрай тях. Както хубавко пишеш, и ти щеше да ги разкатаеш. Е не сме се оставили и ние, ама голяма помия сЪ изля отгоре нашите. Много ти харесФам жълтата китка, пази си я, че ще ти я крадна. Много обичам жълти китки .smile3521
ПУХИ Hug
Брагодаря за кайветУ и за пИсИнтЪ.  bouquet Ами не стой само у дома си бе, приятелчета нямаш ли. Аз поне на твоя възраст много се срещах със приятелки. Къщата ми все пълна беше. Не смея да те поканя да се видим. Отказах се отдавна да предлагам, че никоя не се отзовава. Та затова не ти предлагам да се видим де, не за нЯщУ другУ smile3521

О Сисето е сложила закуска, тогава аз махам моята. Сисееее, благодаря тиииииииии  bouquet
И тЪ чакам да удариш ИдИн тИлИфон Hug

# 521
Добро утро на всички!
Пухи благодаря за кафето как бих изпила едно ама нали се кърмим още ще почакам  Simple Smile
Делти страхотна закуска!
Маме честит ти рожденник макар и със закъснение да ти е жив и здрав!
Памполина честито годишнина и на теб - да сте винаги влюбени!
Ежка добре си дошла!
Киарче не са седем месеца мила той тръгна на 21.01 така че са пет месеца ама пак ми е дълго и нещо този път се изнервих много все се опитвам да съм силна ама искам вече да си идва. Той миличкия снощи ми се обади след около 10 - 12 дни трябва да са в Чили и се надява от там да си дойде и аз също ама ще чакаме.
Пухи страхотен поздрав много я обичам тази песен.
Пожелавам ви спорен и усмихнат ден  Hug

# 522
  • Varna
ДЕСКА Hug
Много са тия месеци бе Душеееей, многУУУУ. Сега се чудя как навремето по малко от 6 месеца не правеше. Все такива бяха тогава. Явно и на мене ми е писнало, че тоя последния рейс ми се струва, сякаш го няма поне от 5 месеца, а той от 3 само на път. Гледам, че кърмиш, значи имаш кърма. Моята ми секна на 11 ден. Много ревеше това дете, много и от недоспиване ми секна. А имах толкова много, като фонтан бях.....сега ми стана мъчно, като се сетя. И ако ти кажа, че го хранихме със кисело мляко, няма да повярваш. Навремето за да си вземеш Хумана трябваха връзки. Аз нямах. А българските адаптирани млека, бяха ужасТ, толкова на гадно миришехаааа. И бебето ги плюеше. И аз почнах да подквасвам. Ама след това и купешко купувах, то тогава беше истинско, във бурканчетата. Успя да хване Диването от бурканчета.
Оживя, нищо му нямаше. И до сега все мляко, сирене и кашкавал трябва да има на масата му. Няма значение какво яде, сиренето трябва да е до него. #Crazy Яде го със торта, със ориз, , със какво ли не #Crazy

# 523
Привет момичета!
Добре дошла Ежка Hug
Вземам си кафенце и бягам на работа, Делти, тя и твоята закуска нямаше да остане, що си я прибрала, нали знаеш че си хапваме Grinning!
Пуфи, излизай , не стой в къщи, че лятото е много тягосно да си стоиш самичка у дома.
Хубав ден!!!

# 524

Добро утро и от мен,момичета!
Благодаря ви много за поздравите към мен и моето Слънце.Ние снощи отпразнувахме рождения ден както подобава,до късничко с приятили.Сега малко ми се спи,но ще си пийна от кафенцето на Пуфито и Сисето.
Снощи се чухме и със сина ми,вече са на кораба,пътували добре.Само полета е бил от нискотарифните ,но нали сега е криза и БМФ трябва да пести.Но пък от Хамбург до Архус автобусът бил луксозен.
ЕЖКО welcomeсред нас.
Делти и аз моя син съм го хранила с кисело мляко след третия месец и какъв голям стана.Но то тогава млякото беше истинско,а и под нашата къща имаше млекарница и за него винаги имаше от най-прясното.
Спорен ден на всички!  newsm10Мама отива да работи,но на обяд ще намина.

Общи условия

Активация на акаунт