МамеР да ти е жив и здрав рожденника, много да те радва, хич да не те ядосва и още дълги години любов.
,
,Делта
,Благодаря за милите пожелания 
,честита годишнина,желая ви любовта ви да става все по-голяма и по-силна с всяка изминала година
,МамаР
,Делта
,спрете се бре хора,ше стана мнооо кила и либето нема да ме аресва вече

,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНЪТ,ДА СЕ РАЗБИРАТЕ И ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ДА ВИ ДОВЕДЕ НАЙ-ДОБРАТА И ХУБАВА МОМА

Ходя за кеф аз, пък като от дете съм по спортните зали, това мЪ влИче. Като не мога да ходя на археологически разкопки,, че това ми баше голямата мИчта да уча- поне ходя да спортувам и на стари години. 

? От няколко месеца съм член на форума и едва сега да ви открия
. Срамота 
Очаквай пантофи от нашата Пантофена фея още утре!!!
Сега докато си е тук ще си припомня какво е да излизаш лятото, и после ще чакам другият моряк и той в отпуск да си дойде, а след това идва хубавото време когато и моето момче ще си дойде .... 

Ежик, скачай във пантофките и сЪ нареждай около нас на миндерчИтУ на сладък лаф и мухабет
Чета те аз тебе от скоро и много ми харесват постовете ти 

Ами не стой само у дома си бе, приятелчета нямаш ли. Аз поне на твоя възраст много се срещах със приятелки. Къщата ми все пълна беше. Не смея да те поканя да се видим. Отказах се отдавна да предлагам, че никоя не се отзовава. Та затова не ти предлагам да се видим де, не за нЯщУ другУ 

Яде го със торта, със ориз, , със какво ли не

сред нас.
Мама отива да работи,но на обяд ще намина. Препоръчани теми