Съпруги, чиито мъже пътуват 18

• 32 446
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Оф, аз сЪ моля всяка вечер за всички. Много се моля за момчетата на Панега. Ко става, много се мълчи, нищо не казват, ама и какво да кажат я...нали трябвало да сЪ малчалУ Rolling Eyes

и АЗ Делтичка   Praynig и аз      Praynig
А и Веселани   Hugне е наминавала скоро да ни зарадва  Rolling Eyes и нея я мисля, какво и е на сърчицето и душата  Rolling Eyes Милата  Hug
Памполинка    bouquet  Hug честита ви годишнина   bouquet Дано да е последната, която отбелязваш сама  Praynig Веднага ще се и почерпя даже  Peace
Маме  Hugи на теб ти е свито сърчицето сега  Hug Лек и спокоен да е рейсът на момчето ти  Praynig Киарче  Hugдано стане с работата ти  Praynig Стискам ти палци  Praynig
Сисе Hug и на мен като на Шаника   Hug много ми хареса този плаж ... ей на такова мясти бих искала да почивам  Peace... някой ден ... Praynig
Ами това е от мен за тази нощ милички  Hug
Пожелавам ви лвка нощ  Hug

# 496
  • Varna
ДЕЗДИИИИЙ Hug
Днеска видях, че ще завали дъжд, ама викам си- взимам Ъмбрлката и където ме хване. Трябваше да купя една магия за косата ми, че тия мои къдрици много рошави стават от сухото време. Стават сухи, въпреки, че два пъти във седмицата се цапотя със разни масла. И на връщане почна дъжа, обаче един такъв тихичък, без гръмотевици. Много обичам да си шляпам във такъв дъжд. На крачката ми топличкУУУ, обичам да сЪ праЯ на прасе Joy Демек кални бани Wink И малко преди нас, като заплюща един як дъжд и се сетих аз за тебИ и взех да сЪ хиля. Викам си я по леко да шляпам във дъжда, че ще се надупя като Дезди, да си търся чехълчитУ Joy Добре, че изпреварих реките и можех да си го намеря. Успях да се прибера без изтърван чехъл Laughing
Тя Веселани, сигурно ни чете, милата. Ама какво да каже я. То ни да говори, ни да плаче, ни да се смее.....

# 497
  • Шоколандия
Здравейте, дами!
Днес не съм ви навестявала много, но ми стана едно такова мъчно.... Хем че Милото го няма сега, когато ми е много тежко и имам нужда от една прегръдка, ако щеш.. Хем че днес като се прибирах от магазина и на площадката до нас гледам една жена носи някакво дете, за да не стъпи в локвите. В началото ми се стори странно, защото детенце беше на около 7 години. Когато го остави и видях детенцето ми се сви сърцето. Не знам дали болестта му е детски паралич, или някаква друга.... Даваше вид, че не знае къде е и какво се случва с него, чудя се имаше ли 15кг за иначе високия си ръст. Майка му се опитваше да го "разхожда". То горкото, не си и помръдваше краката, буквално се влачеше Cry Яд ме е, че светът е толкова несправедлив и към него и към майка му, която сигурно беше на около 25 години.... За момент си помислих, че моите терзания са нищо спрямо нейните...  Cry

# 498
Здравейте, мацки.
Извинявам се , че така рядко се вписвам, но нали мъжленце си дойде и сега е едно тичане за оправяне на всякаква папирология. Подготвяме кръщене, рожден ден, пътуване до Бг и жечно има тичане насам натам.
Гости постоянно, негови колеги, приятели да поздравяват за беба, абе лудницата е пълна. Но здраве да е. С нетърпение чакам да тръгваме за Бг , само изчакваме една ваксинка да сложат на беба, паспорта го взимаме след 2 дни. Утре ще ходиме до посолството на БГ да се разпитам какви документи ми трябват за Бг да регистрирам брака ни, беба и разни. Абе хич не ми е приятно да се занимавам с такива неша, но няма начин.
Не съм имала много време да ви чета назад , разбрах от последните постове, че за момчетата на Панега няма нищо. И аз се моля всяка вечер за тях и въобще за всички морячета и особено за тези дето там пътуват.
Отивам да пускам поредната пералня, че нещо се заринах с пране , а колко имам за гладене...
Но утре живот и здраве отиваме малко на шопинг.
Пухи, а това , че има много неща в света , които са несправедливи просто незнам....Одавна спрях да чета и гледам новини, че то май хубавите са все по рядки. Докато пътувах видях доста хубаво и доста грозно, което погледанто на пръв поглед не можеш да си го обясниш, но е факт. Жалкото е , че никой не обръща внимание на тези неща, защото си мисли , че няма да се случат на него. Уф не ми се говори, че аз много тежко ги приемам тези неща, много ме натоварват и разстройват.
Лека и спокойна вечер.

# 499
Добро утро на всички Simple SmileСъжалявам,не мога да сложа кафенце Embarassed,но от сърце ви го поднасям!Маме,лек рейс на момчето ти!Памполинке,честита ви годишнина-много,много Любов!Ние с моето момче отиваме да вадим нови документи!Ще се заредим с търпение и...Ле ден на всички и много,много  Hug

# 500
Добро утро на цялата компания!!!
Хайде аз да помогна на Рени и да сложа каафенцето
Хоп и една закусчица
Делти,представям си как си вървиш в дъжда и се хилиш заради случката с Дезди  hahaha
Маме,песничката за лека нощ е страхотна  Hug
Рени,много търпение днес ще ви е нужно!!!Успех   bouquet
Пуфи  Hug!Не е от милото,ама.......
Лек и усмихнат ден на всички!!!

# 501

Добро утро !
Имам удоволствието да ви поканя да се почерпите за здравето на моето Слънце.Днес има рожден ден.
Благодаря за закуската и кафето на Рени и Сиси.
Нека през целия ден с вас бъде усмивката от слънцето на Сисето.

# 502
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУ Hug Hug Hug
СИСКААА Hug
направо си ни сложила всичките сладости на зИмятЪ  bouquetБлагодаряяяяя Wink
ПУХИ Hug
Да ти кажа, аз като влязах за първи път тука и чета, чета и сЪ чудя бе тез жИнИ, много рИвЪт бе. И на мене ми липсва моя, че той душица, ама така на поразия да сЪ тръшкам не е било. И като ги метнах мУмичетата тука, да им казвам колко по нещастни хора има на света, колко по голяма болка има хората да изпитват. Все ги наказвах да стоят във ъгъла Joy като се тръшкаха от мъка. Но едно е да те боли от обич, а друго е да те боли от мъка за болен човек, на който никой не може да помогне. И поспряха момичетата, не се тръшкат толкова много. Пак си се пооплакваме и аз съм писала даже , че ми е криво. Ама не е така когато аз влязох за първи път. ДъЛ нИ сЪ сЪ засрамили от старата ДелтЪ Joy Виж на тебе случая ти е показал, какво има за което просто е страшно и да си помислиш, че съществува и може да ти се случи. И така човек се освестява, за малко. Както и да е, дано да има късмет това младо майче и да и помогнат детето да може да ходи, дано Praynig
БАМБИИИИИ Hug
Ми то със толкова много гости, няма да имаш време за тука. Той ако е само съпругът ти, ще имаш време и за нас, но със толкова гости и шетане по детенце, едва ли. И ето въпреки всичко си ни писала Hug То не останало вече, идвате си бееее. Ти къде живееше във България?  И дано лек да ви е пътя за насам newsm10
И мене ме чакат документи да оправям. Чакам БаткУ да сЪ върни да си праЙм кУмпания по  опашкИтИ Rolling Eyes
МАМЕ ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СЛЪНЧОТО И ВСЕ ТАКА ДА СИ СЕ ОБИЧАТЕ И ТАЧИТЕ!!!

# 503
Маме,да ти е жив и здрав мъжо!!!Още дълги години любов да има между вас!!!
Почерпих се едно хубавинко,а сега изчезвам!!!

# 504
влизам и какво да видя  Shocked тука пак едни маси наредени  Hug ени лакомства  Crazy Сисеее   bouquet благодаря мила, доста си се погрижила за нас тази сутрин  Hug
Мамееее ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЕТО СЛЪНЦЕ    Жив и здрав да ти е, много да се обичате и тачите bouquet и все така да сте си заедно дълги, дълги години  Peace Благодаря за почерпката  Hug
Бамбиии вие не сте ли в БГ? или аз нещо не съм разбрала  newsm78
Делти, кога ще спре да вали бе  Sick...  #Crazy смятам за петъка да се организираме с тебе  Peace пак ще се чуем и доуточним  Peace дано не се излее някой дъжд тогава де ... А и ме заинтригува, на Мангото какви намаления има? Аз само по моловете бриша напоследък, че там има доста  Flutter ама си търся аз гащеризон и не мога си харесам нещо  newsm78

# 505
Пак съм аз мацки Simple SmileСвършихме с документациите.Пак цялата галимация за 3 часа!Но навън е АД!МАМЕ,да ти е жив и здрав любовта и много да те обича Heart EyesСтрашна почерпка  bouquetСисе,спаси положението тази сутрин,зА bouquetа което...БЛАГОДАРЯ

# 506
  bouquet МамаР, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав!

Момичета, недейте така рева за вашите моряци, ще се върнат и тогава е най-хубаво! Аз поне така се успокоявам. Наистина най-трудни са първите дни след изпращането, виждат ми се ужасно дълги, после вече влизам в ритъм. Сега и световното по футбол гледам и дечурлигата си искат тяхното, особено дребчото. 
Сисето, мерси за софрите!
Рени, добра работа сте свършили!

# 507
И аз съм от ревливките  Embarassed признавам си
Що така няма никой тука следобеда  Shocked то верно навън топло, ама пък и вкъщи не се стои  Peace айде да ви сложа и аз, по едно виртуално кафенце, ранно следобедно  Stop за всеки така, както си го обича, да си го представи  Mr. Green от мен е да знаете  Peace
Пампи тъй е права си но е някакси по-трудно за тези от нас, които нямаме още дечковци ... при нас раздялата е по-болезнена и повече ревем май ... щото и къщата ни се опразва и ни става едно самотноооо ...оф оф ... стана кофти ooooh! не искам да изпращам!
Рени  Hug ма бързо сте приключили, в кое РПУ? Щото като знам какви опашки стават и аз трябва да си сменям международният, единият път ходих, ма кат видях навалицата ииии в тоя и пек  Partyи се отказах Shocked ама трябва да уцеля момента явно  Shocked

# 508
Делти,Сисе,Памполинче,Дезди,Рени Hug
Много ви благодаря за поздравите и най-вече за пожеланията.От вашите постове в Божиите уши.

# 509
  • Varna
ДойдоФ да вЪ нагледЪм, че след малко отивам на jump
а след това пък аз шЪ уча мУмИтИ на Joy
Няма да рИветИ еййййй Hug Hug Hug То ако пък не рИветИ по тежко става, само да не рИветИ много досаднУ и глезенУ Laughing
А това е кафето от Дезди, щото до сега не пУжила да сЪ научи да ни поднася Laughing

Общи условия

Активация на акаунт