Съпруги, чиито мъже пътуват 18

• 32 447
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Шоколандия
Хайде на всички добро утро от мен с пожелания за слънчев ден!

# 481
Добро утро  Simple Smile
Грабвам кафенцето на puphi, че сутрин не мога без кафе.
_KIARA_, в Bnavi e и не е лоша фирмата, коректни са, но пусти рейсове - много са дълги според договора, но ще видим може пък и порано да ги сменят, че август ще са Европа и после пак тръгват за Америка и съвсем ще се проточи.
Отивам да работя, хубав, слънчев и спокоен ден на всички Hug!

# 482
Добро утро на цялата тайфа!
С удоволствие ще си пийна от кафето на Пуфи.
Моето момче тази сутрин замина.Но само баща му ходи да го заведе и да му прибере колата.Аз по принцип не ходя на изпращанията,само ако Бати го няма.Все си мисля,че другите ще кажат,че не може да се отдели от майка си.Пък нали е голям мъж,а мама да е там.......Пътуват с "ЕТАП" до София,после самолет до Хамбург и автобус до Архус.
Много ви благодаря за подкрепата HugВсе гледам да съм силна,но този път ми е особено криво.Преди всяка сутрин поглеждах къде е кораба и сякаш виждах него,а сега вече като не може.Остава той да се обажда.
Ще чакаме заедно да се върнат момчетата,че някои май от доста време ги няма.Такива дълги рейсове ми се виждат нечовешки.Но нали сме тук да си даваме кураж.
Желая на всички хубав и спорен ден!

# 483
Добро утро! За мен остана ли кафенце  Flutter

МамаР  Hug кураж, попътен вятър на твоето момче!

Успешна нова седмица на всички!

# 484
Добро утро и от мен!!!
Пийвам си кафенцето на Пуфи и бягам по задачки!!!
Маме  Hug и лек рейс на момчето ти!!!Да се върне жив и здрав!!!
Каке ми то не останало и твоето бате си идва  Crazy
Лилче, и ти чакаш скоро,а?
Хайде дано всичко е наред с нашите момчета и си идват навреме у дома!!!
Успешна седмица на всички!!!

# 485
  • София
Ей че хубав плаж Сисе, заплювам си го за мене и кафето си вземам и ще съм най-щастлива.
Маме Р, днес ти е кофти, но се надявам, че бързичко ще ти мине  bouquetи ще се усмихваш.
На всички дето чакат-по-бързо да им минават дните и да гушкат съкровищата.

# 486
  • Varna
Хайде и аз да дам отчет, че сутринтЪ кЪт мЪ завихри и сЪ спраФ ей сЯ #Crazy
СИСЕ Hug
Ти пък де го видя това, че БаткУ сЪ прибира скоро. Поне месец най-малко. Аз писах, снощи що може и да се удължи рейсО, или пък да кажат, че във тия пристанища не правят смяна.
ПУХИ Hug
КаЙветУ убиец, след обяда ще си пийна. Сега пийкам биричка след прИпусканИтУ
МИМ Hug
Големи рейсУвИ голямУ нЯщУ беееееййй #Crazy
Гледам писали сте, че сте си накупили разни нИща да си позабравите малко тъгата.  Абе на мене това не ми помага, не, че не си купих доста неща от Мангалския магазин, а и не само от там. Че даже и рокля, като Лилка Joy Ама за ден така малко се поразсеях и аз. Ходихте ли във него магазин- Манго-то . Хайде отивайте, че има намаления ощИиии.
МАМЕ Hug
Моето момче, трябваше да учи във Архус, ама нямат там неговата специалност и за това на другУ мястУ у Данията. Но той ще пътува директно от Варна. И как добре те разбирам, че не искаш да го мислят за лиглю, същата съм и аз. Трябва да са мъже да не сЪ чИтем после тука У фОромО колко гадни свекита смИ Joy
ШАНИ Hug
Той мъжът ти кЪт Хамериканската сУвалка- връц-бръц. Май и ти на снимка само го виждаш Laughing
КИАРЧЕ Hug
Как си Душе? Реши ли какво ще учиш? Ама най- добре нЯщУ свързанУ със правУтУ и икономиката, както ти казах преди това. Да сЪ съвмИстяват.

# 487
Привет на компанията!
Тъкмо се хвалих преди няколко дни, че моят мъж ще се прибира скоро и вчера ме сюрпризира, че има още доста да се чака за към Европата. ooooh!
Днес имаме годишнина от сватбата, вече свикнах все сама да си я отбелязвам.  bowuu Дребното и то не ме остава да скучая, тази нощ голямо будене беше. Crazy

# 488
Delta Hug,още не съм решила нищо...сега кандидатствам за работа и чакам резултати...евентуално ако нищо не се получи тогава може да мисля за втора магистратура Peace
Момичета Hug,какво е времето по Варна и Бургас, че скоро ще дойда да си пека д-то Crazy

# 489
  • Varna
ПАМПОЛИНКЕ, МНОГО, МНОГО ЩАСТИЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ, ЛиБуфТА ВИ ДА НЕ СЕКВА!!! И ПО- КРАТКИ РЕЙСОВЕ!!!

Мен мЪ почерпи със нЯщУ другУ, че саНдолед не обичам Wink
А аз като имаме годишнина и съм самичка, винаги викам някоя приятелка. Или у дома правя купон, или ги изкарвам навънка. Иначе много тъжно става. Искам да почерпя на тъкав ден. Това е рожденният ден и на двама ни. Не мога да не го почета. И трябва да ми е весело а не тъжно....

КИАРЧЕ Hug
Дано да стане със работата Praynig babydust7че да не учиш за сега. После ако решиш, пак. Иначе във Варна времето е чудесно, във Бургас ще е същото, даже със градус два по топлУ!!!

# 490

айде, който не обича сладолед - да си вземе коктейл Sunglasses

# 491

ПАМПОЛИНЧЕ,
Честита годишнина! Неувяхваща любов,много щастие и повече време заедно ви пожелавам!
Вземам си и коктейлче и сладоледче.Почерпката,заедно с топлите думички,които сте ми написали,ме карат да се почувствам по-добре.По обяд прескочих и до църквата да запаля свещичка.Помолих се за моето момче,за вашите , за всички,които са в морето,за моряците в плен.Искрено вярвам Бог и Св.Никола за са чули молбата ми. Praynig

# 492
  • Varna
Оф, аз сЪ моля всяка вечер за всички. Много се моля за момчетата на Панега. Ко става, много се мълчи, нищо не казват, ама и какво да кажат я...нали трябвало да сЪ малчалУ Rolling Eyes

# 493
  • София
Памполинка, честита годишнина-пожелавам ти много любов и по-малко самотни годишнини
Делти, не знам каква совалка е моя, ама да ти кажа как ми е писнало това добър ден и след два-три дни довиждане-просто не е истина-при него е най-много седмица стоенето в къщи и това е.

# 494
http://www.vbox7.com/play:f0bac266
С тази песен ви пожелавам "Лека нощ!"

Общи условия

Активация на акаунт