Съпруги, чиито мъже пътуват 18

• 32 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте мацки Simple SmileНие сега се прибрахме от плаж.Моите мацки ще ходят по-късно.Снощи бяхме на капаните на биричка.Имах нужда от разхладителната напитка на мим  bouquetСега ще положим по една главичка...На всички-прохладен следобед

# 466
Привет, момичета!
Да се отчета - направих сефтето на слънчевите бани  Laughing То и аз хич не обичам по плажовете, даже предните години съвсем съм пропускала да ходя, ама тази ще видим - може да направя тен  Joy

Флауер, весели ти очички!
МамаР, лек рейс на твоето момче!
Шани, трудничко ще ти е в тези жеги, но няма как
Спомням си първата ми бременност - много тежко ми беше през лятото, че тогава и климатици нямаше  ooooh!

Приятен и спокоен ден, на всички  Hug Hug Hug

# 467
Ехо мацки как сте .аз не съм ходила още на плаж,но накрая на месеца си чакам мъжлето и тогава заедно с децата ще се попечем.да ви кажа обаче днес си купих страхотна дълга рокля сандали и чантичка както и бельо и обички на габи пък бански много хубав .никога досега не съм носила рокли обаче днес като се видях в моята и много се харесах.та  така имам и тоалет за посрещането на татито ни  Laughing .
А Кака къде е  newsm78
.на всички огромно  Hug

# 468
Пльоссссссс!!!
Тук съм,ако съм липсвала на някой де  Wink
Нямах комп,че ми се скапа уиндоуса,но вече ми го оправиха и съм хепи!!!
Връщам се да ви чета!

# 469
  • Varna
ЛИЛКЕ Hug
Как ги праЙтИ тез нИща бееее #Crazy Мъжъти замина след моя, пък ще се връща преди него newsm78

# 470
Е Каке около 25 юли каза мъжлето ми ,но не се знае пак къде и колко могат да ги забавят.а иначе се качиха на 5 април и на 5 август ще станат 4 месеца ,та и да не е на 25 тоя месец и в наяалото на др . да е пак му се види края  Laughing поне за този път .ко става наистина ви няма  newsm78

# 471
То и моето момче си дойде на 23 март и трябваше да замине към края на месеца,но утре тръгват.Тези,които ще слизат,не направиха 4 месеца.
Делти,то и твоето Всичко скоро ще си дойде,има няма един месец май newsm78
Приятна вечер ,на мене нещо ми е криво и не ми се пише.

# 472
  • Varna
МАМЕ Hug
Аз като стара пушка, знам, че никога няма да стане, да е заминал на 5 април, щото моя тогава замина и да се върне на 5 дата след четири месеца. Ама да оставим Лилчето да мИчтаЙ Wink Пък може и по рано да си дойде момчето и. И такива щастливи случаи съм имала.
Така, че незнам дали БаткУ шЪ сЪ върнИ навреме, щото за тоя кораб на който е сега, зорлам сЪ качват ОратЪ. Пък можИ и да го продадат. Кораба де, не  сУпрУжиетУ Joy
Маме, предполагам, колко ти е кофти сега Hug

# 473
Ох, пък моя мъж замина на 10 февруари и няма да се върне скоро CryДа не се заричам много, ама вече няма да го пъскам на такива дълги рейсове, дано успее да намери фирма с по-нормални контракти.
Маме, с теб сме, винаги е  тежко, няма свикване с тези работи Hug

# 474
Добър вечер на всички!
 И аз да се оплача моето съкровище замина на 21.01 и трябваше да си идва ама кораба е в Колумбия и неееееее няма да си идва а и не знаят още накъде ще отиват и сме в неизвестност а аз се настроих да го гушкам и сега ми е много тежко ама хайде да не хленча.
А и както казва Делта то кога ли си е дошъл на време ама то нали надеждата умира последна.
Флауер радвам се че си идва твоя съпруг да види най - после съкровището ви а и ти да се поуспокоиш - весели ти очички  Hug
Маме попътен вятър на твоето момче.
Лили и аз си купих една рокля да си оправя малко настроението ама много не ми се получи  Hug
Сега ви оставям със съжаление че бебка се събуди а и утре имам сто задачи.
На всички много  Hug и една лека и прохладна нощ.
До утре.

# 475
  • София
Делти имах си хас да продадат някъде Батку-кво ще правиш без него Grinning
Маме Р, кураж миличка знам че ти е кофти, ама ще си дойде момчето. Наистина няма свикване с тези работи.
И на мене ми е криво къде на мене си, къде на другите-да минава времето че нещо ме хващат нервите. Моето момче си идва за по няколко дни и нищо не може да се свърши както трябва. Всичко на тичане. На всичко отгоре това е през курс, защото на другия товари.

# 476
  • Шоколандия
Днес нещо май всички ни е обхвалана една ..... меланхолия да го нарека ... Минал е само месец откакто моето всичко замина, а вече ми иде да вия.... Не ми се мисли колко още има до към края на Ноември....  Cry Чух се предималко с него и вече ей ме на .... седя и си хлипам ... Sad

# 477
  • София
Пухи Hug

# 478
Цветенце Hug,момчето ти много яко те е изненадало Peace
Лили Hug,честита ти рокличка, но бъди сигурна,че момчето ти хич и няма да я забележиии нея Crazy
Деси Hug,кофти объркване на плановете...ама какъв е тоя рейс от януари до сега...та това са 7 месеца ooooh!
puphi Hug
shanika  Hug,направо не ти завиждам в тия жеги и в софия,това е с една дума кошмар...на морето по се ядва от морсия бриз...обожавам морето Heart Eyes
mim_d Hug,мъжът ти към коя фирма плава/ако не е тайна,разбира се/?
mamaR Hug
DELTA_DELTA  Hug,ама то време не останало,ей сега ще се изтъркули месеца и ти ще посрещаш твоя Капитан Peace
Момичета, я се стегнете,не унивайте... и един поздрав от мен http://vbox7.com/play:c8e58848

# 479
Киарче и аз така си викам -не останало .много мина малко остана.така си давам сила да удържа ,защото последните дни месец дори не минават ,просто се точат.та мацки казахме лято е действайте.разходки ,море почивка ...както си го наредим.Цвете припомних си и аз момента ,когато си дойде милото и видя синчето си .то бе ....не не се описва това изживява се.оттук нататък само да сте здравички и всичко ще е наред.Маме ,кофти ти е знам но това е то изпращането никак не е хубаво.Какенце аз си мечтая то кат съм сама ко да правя ,мисля си само бързо да минава времето.и тоя месец около мен ще се завъртят събития които ще ми дръпнат вниманието и хоп дошло си момчето ми .хади мацки ще спя вече .лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт