Съпруги, чиито мъже пътуват 18

• 32 452
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Ехоооо,къде сте? Днес никой не влизал,не е писал...? Къде сте бе, мацки? Crossing Arms

# 451
Добро утроооо мацкииии ,хайде по кафенце да пийнем   Grinning .
и закуска ви направих   Laughing .да ви е сладичко  Hug .пак казвам не знам как се намалят тея снимки  Embarassed

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 07:37 от liliqn

# 452
Лилчо Hug споко и големи ще ги хапваме Simple Smile)
Благодаря за закуската и кафенцето  Hug
Ха добро утро и от мен Simple Smile)
Аз, днес май, пак съм сама . Confused.. мъжо пак на работа  Sick ама кат гледам  newsm78 то и времето едно такова дъждовно ще е май  newsm78

# 453
Добро утро!
Мерси за закуската и кафето!
И чайче от мен  Wink

Приятен и спокоен ден!

# 454
Добро утро и от мен!Лили,страхотно кафе,а за закуската няма да коментирам-върхът  bouquetТук от снощи вали,много дъжд се изля,а до предималко нямахме и нет!То беше чудо с тези гръмотевици ShockedВали,не вали,ще излизаме!А на вас спокоен ден Hug

# 455
И аз благодаря за закуската, обаче искам и рецептичката за бухтичките.Давайте, аз съм готова с бележника.Днешния варненски ден нито е усмихнат, а и ще вали,според прогнозата.Пожелавам на всички да го прекарат по най-добрия начин.Успех!

# 456
Добър ден и от мен!
Ние сме вече шести ден с тати.. не мога да ви опиша как се звъни на вратата в понеделник 5 сутринта, влиза право в стаята и се надвесва над кошарата и съзерцава бебчо.. Много ми помага, много съм доволна, и бебчо няма да ви казвам, нищо общо няма, дали защото тати се прибра, дали защото и аз се успокоих, дали новите капки помогнаха... много по-добре е! Сега мъжа ми го извикаха да работи при един приятел, че да подпомогне още малко семейния бюджет та гледам да ви навестя набързичко. Днес поръчах щори от вертикалните, още малко ни остана да почистим стенния гардероб от мухъла, накрая решихме да му изкъртим плоскостите отвътре, после саво, отгоре водностъкло, после ще сложим други плоскости и дано да издържи.. след това вкарваме мебелите, местим кошарата, багажа и на новичко.. Още не сме си направили обща снимка, много скоро обещавам да ви покажа нашето щастливо, засега тричленно семейство хихи    newsm32
Илиева честито за приема, много се радвам че детенце е доволно!
Шани, аз да ти дам един съвет, всъщност два Wink вземи си за родилното шоколад и минерална вода, а за бебчо купувай бодита, които се разкопчават отгоре до долу, защото е много неудобно и за теб, и за бебенце когато трябва да вкарваш през главичката поне докато е мъничко. Иии браво 2,5 кг расте бебчо, още малко не остана и ще се гушкате  baby_neutral
МамаР, колко много цветя имаш и колко са красиви.. и колко са ти чисти прозорците   bouquet  честита степен на моряка и от мен! Синчето днес заминава май..  newsm78
Скорпи поздравления за успешните изпити!
При нас вали един дъжд от снощи не е спирало, не ходете с чехли, навън, че да не ви навести случката на desdemona Joy
Малиии Делта какво пуФкаво котиии  Crazy
Angel^wings и при теб не остана и си идва мъжо да посрещне „новата” си булка  4470
puphi честито за успешния изпит! И аз от септември и ще трябва да си припомня какво се казва четене, че и с тоз бебешок дано му харесва да му чета малко по икономика хихи
desy  Hug
Много  Hug Hug Hug  и хубав ден на всички! /да не ви изброявам, че ще стане прекалено голямо писание Simple SmileHug

# 457
Здравейте момичета!!!
Ето ме и мен отново тук -завърнахме се с малката от Троянския балкан в понеделник, отидохме уж на минерални бани в басейн, но времето беше много студено и басейна го заменихме с разходки в планината. Добре че поне не валеше.
Обаче от както съм се завърнала и като се ментах на работа - няма време за нищо друго. Днес поизчистих малко и дойдох да ви прегледа.
flower84 , много е хубаво като сте всичките, нали? Браво на бебчо, добре се представя пред тати.И ще чакаме снимки.
Маме, страхотни цветя, поздравления  bouquet
Илиева, честито щастливо приключване на седмокласната одисея!
_KIARA_ според мен няма защо да започваш отново с бакалавър и да учиш общи дисциплини първите две години, магистратурата ще е достатъчна.
Поздрави и целувки за всички Hug

# 458
Добър вечер на всички Simple Smile) много е глухо тук ... алоооооооооооо къде сте всички? Предполагам навън, то поваля и накрая пекна слънчицето  Hug
Веселани  Hug радвам се, че си в добро присъствие на духа  Hug Много те мисля Praynig Дано скоро ни сюрпризираш с хубави и очаквани от всички ни, новини  Praynig Моля се за тях всяка вечер Praynig Praynig Praynig
Цветенце   Hug радвам се за теб, бебо и компания  Peace Емоциите са били силни а моментите неповторими Peace Навестявай ни, че ни липсваш  Hug Мим на Троянския балкан е страхотно, отпочинали сте значи  Hug Днес липсва и Делтичка, изчезва ни тя от време на време май  Rolling Eyes
Хайде милички ... отивам да спретвам една бърза вечеря от бъркани яйца със сирене Simple Smile)

# 459

Заповядайте по едно късно кафенце и сладолед за разхлаждане.Уж валя дъжд,а е толкова задушно.
Аз приготвям вечеря и между другото наминах да ви видя.
Цветенце,честита ти радост .Дано бебчо е все така послушен.
Радвам се,че ми харесахте цветята.И аз много им се радвам,особено като са цъфнали.От как се помня,винаги сме имали много цветя.Майка ми гледаше чудесна градина,баща ми също много обичаше цветя.Китайската роза ми е спомен от него,Навремето(преди 40 години) донесе една клонка от Хисаря и така вече толкова години винаги имам такава роза вкъщи.Все едно с мене има част от него.И аз си имам градинка,но с тази моя алергия към слънцето и всякакви треви,не мога много да се грижа за нея.Днес моя Бати ходи да напръска овошките и ми донесе карамфили,почнали са да цъфтят и там цветята.
Ние ще се изпращаме в понеделник сутринта,тръгват с автобус от автогарата за София и от там ще летят за Дания.
Стана много дълго,но ви изпращам Много Hugна всички момичета и приятна съботна вечер.

# 460
Маме  Peaceзлатна си  Hug Точно от това имах нужда Simple Smile) Tired ехаааа сладолед Simple Smile)

# 461
Ехоооо, има ли някой тууук??!!
На плаж ли сте всички, Делта, ти си верния ни страж, къде си???
Ние с малката сигурно след обед ще ходим ако не  ни домързи - още не сме открили сезона.
desdemona , наисина си починахме, бяхме в Шипково в едно хотелче, но се качихме и до Беклемето. Обаче много ми липсваше моето момче Sad.

По една рзхладителна напитка от мен Simple Smile

# 462
  • София
Добър ви ден, май всички сте на плаж наистина. И аз се потя ама в къщи. Тая жега не ми действа много добре. Флауерче, добре ви дошъл тати-щом и малкия слуша това е екстра. Ще ти послушам съветите, ама засега това е мираж-чувствам се тромава и огромна и нещо май ме избиват нерволяците.
Мим-д сигурно е било чудестно на Шипково-ходила съм преди много години и бях очарована.

# 463
Здравейте,момичета! Hug
Навън в тази горещина наистина е за плаж,но аз от години не съм ходила.Предпочитам сенчицата.
Дано всички сте добре и се забавлявате в почивния ден,че и снощи и днес нещо е много пусто в темичката ни.
Мим,направо ти завиждам че си била на планина и на хладничко.Мерси за разхладителното питие.Добре ми подейства,че аз сега се прибирам.добре че бях с колата,иваче щях да пукна от жега.
Шани,то е нормално да се чувстваш огромна.Още малко остана,но е в най-големите горещини.Крий се на сянка.

# 464
пак няма никой тук  Shocked аз пък, не си падам много по плажовете ... мъжо спи оттатък, а аз денсам  Mr. Green в хола ... нещо съм на такава вълна днес  Mr. GreenМим няма начин да не ти липсва момчето  Hug Дано скоро се присъедини към вас  Praynig и   bouquet за коктейлчетата, аз май първа ще се почерпя от тях  Hug

Общи условия

Активация на акаунт