Съпруги, чиито мъже пътуват 18

• 32 453
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Шоколандия
По повод изпита днес стабилно наруших диетата с мноооого сладолед на Рафи и чаша кола.... Дори продавачът като си казах колко хиляди топки искам ме погледна: "Ти си решила да преяждаш със сладолед, а?" Embarassed Иначе това за групата. Асистентката още в началото ни караше да спуснем списъл с имена, град, завършено училище. И като разбра, че 90% са икономисти и си го каза в прав текст, че за нашата група ще вдигне нивото, защото нямало смисъл по- голямата част от нея да повтаря "нещата от 8 клас", да ама ... newsm78

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 00:50 от puphi

# 436
 puphi  Hug,честито...а и хубаво си се почерпила,то така и трябва...
имам едно въпросче към теб  puphi и shanika и то е понеже средното ми е икономическо та се двоумя дали сега да запиша магистратура или бакалаварска за финанси или счетоводство и контрол...вие какво бихте ме посъветвали? Ако изкарам магистратура дали някъде биха ме взели като счетоводител?

# 437
  • Varna
ДобрЮутрУУУ Hug

ПУХИ Hug
Ти си пич бе, със училище за черпак мАстУр да влезеш във Икономическия си е напраУ чудУ бееее. И аз не я обичам Икономиката, нищо, че съм завършила Икономическия техникум. Ама ти предлагам да завършиш една магистратура във Пловдив Хранително-вкусовия.  Е, това мисля, че е добра специалност не само за завършилите готварско училище. Ходиш да ги проверяваш и гониш по ресторантите, дали спазват каквото там трябва, ти знаЙш най добре Wink
КИАРЧЕ Hug
Ако те влече Икономика, давай записвай Счетоводство и Контрол, но знаеш, че там е как да кажа, абе знаеш, че трябва стотинката трябва да гониш до дупка. Да се ровиш, да не ти е тъпо толкова много да ровиш. А иначе със Право и Икономика, навсякъде ще те взимат. Имаше навремето една много добра специалност- Финанси и Кредит, има ли я още.  Пиши нея ако я има. Там няма толкова счетоводство.

# 438
Добро утро и от мееееееееееен Simple Smile) Еххх каква закуска  Sunglassesимаме сложена от Делтичка,   bouquetразбира се  Hug
Делти, аз съм завършила и икономика във ВИНС-а 4,5 години и после още 5 години ПРАВО в ТУ   Party
Обаче искам да ти кажа , че в днешно време  Money без връзки и с пет и то отлични дипломи да си, пак неможеш да си намериш работа #Crazy Казвам го, не просто така а от личен опит!
Киарче, винаги можещ да работиш като счетоводител, но Делти е права  Peace Пмисли, трябва да те влече иначе ще ти е досадно Sick
Пуфи, хайде накъсмет да ти е почерпката за изпита .. Hug. чакаме да се похвалиш Peace
Лилянчо   Hug типично в твой стил Joy ма то май, целият ви квартал е щу, не само ти  Peace

# 439
Добро утро, Делти благодаря за закуската и кафето!
Пухи ти си герой браво за изпита, и много ясно, че ще се  почерпиш.
Киарче, ако завършиш счетоводство и контрол ще те вземат как няма да те вземат ама добре помисли дали това искаш да работиш преди да решиш.
И Десдемона е права връзки трябват за съжаление.
Хайде сега от мен много  Hug и успешен и усмихнат ден.

# 440
Добро утро и от мен!
Делтичка  Hug   bouquet за страхотната закусчица!!!
Пухи,бравос миличка!Давай все така!!!
Аз досега чистих и вече съм готова!Чакам дребното да се наспи и изчезваме.....
Днес май ще е жега  newsm78
Хайде лек ден на всички!!!

# 441
  • София
Киарче, мислих какво да те посъветвам и понеже ми е трудно да го изумувам си мисля защо не опиташ икономическа магистратура, ама да е свързана с правото-не знам точно какви специалности има в магистратурата, най-добре е да видиш обаче ще ти е по-лесно да градиш в тази посока, в която вече си специалист. Ситуацията при мен е следната-аз съм инженер по транспорта и после записах икономика на транспортни фирми-имаше такава специалност. Беше ми супер лесно и макар да не е точно същото е все в тази насока и нещата се припокриват.На мен лично Финансите ми бяха по-интересни от счетоводството, но ти ще си решиш кое повече ти пасва. Иначе за счетоводител и бакалавър стига.

# 442
мацкииии  Hug ако излизате сега, навън е жегааааааааааааа да знаете  Crazy Слагайте шапките, слънчевите очила, да не забравите водичката, намажете се с крем и по сенките милички  ooooh!
Хайде Hug пак ще вляза да ви нагледам  Peace

# 443
Здравейте на всички!Делти,страхотна закуска  bouquetНаистина днес ще е жега!Мъжът готви на терасата,аз сам в кухнята GrinningЩе пусна и прахосмукачка и се насочвам към банята.Лек ден на всички Hug

# 444
  • София
Ще ви изпратя малко мрачно време, готово да вали

# 445
Здравейте,ето ме най-после и мен.
Делти,така апетитно изглежда сложената от теб маса,че направо изкушава.Но най-много ми харесаха запотените чаши със студена вода.Е от това в тази жега навън имам най-голяма нужда.И от сън де.
Много приятно ми стана,че сме си пооживили темичката.
Учете момичета,още сте млади и имате избор.Но наистина  икономика и счетоводство не са за всеки.Аз лично не мога да си представя да съм затворена цял ден в един офис и да се занимавам със сметки и цифри.Тя и моята дъщеря учи магистратура по икономика,а е завършила френска гимназия и английска филология.Сега се опитва да съчетава трите неща в работата си.
Много Hugза всички .

# 446
ооо Шани неееееееееееее Crazy  при нас, довчера валя  Peace не щем, вече дъжд  Hug

# 447
  • София
Понеже се оплаквате от жега, реших да помогна-то тука валя цяла нощ, ама и сега се е намусило като за световно.
И хубав дъжд вече мога да изпратя.

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 12:20 от shanika

# 448
  • Varna
РУСАЛКиТииииииииии newsm68 newsm68 newsm68
Радвам се, че ви е харесала закуската. Hug
За съжаление, прави сте, че за работа трябват връзки и много познати. На последното място където ходих да работя имах късмет, че мой бивш гл.счетоводител ми помогна. Бяха на зор и той ме видя случайно,на улицата и така стана. То да ви кажа много малко беше счетоводната работа там, повечето беше супервайзерска а и аз много бързо осчетоводявах документите и препусках по проверки из хотела. Но и там се уверих, че когато се освободи място, веднага се търсеха познати. За съжаление, шефа ми имаше проблеми и затвори хотеле. Рядко добър и разбран шеф. Радвам се  за него сега, разбрах, че е спечелил делото но мене едва ли ще ме вземат повече. Просто менажерката със тоято работех докато бачкахме беше пич. Като остана без работа и почна да иска назаем от кака ви Делта и да не ги връща. А те парите на всичко отгоре и на Бате ви. А точно тя ми дрънкаше, че няма нужда от връзки за да бачка. До там стигна, че съм и носила кафе, защото не можеше да си разреши. Така, че се уверих не само от себе си, ами и покрай нея, че човек със 5 езика, едно висше, специализация във чужбина и накрая няма пари за едно бурканче кафе.
На всички ви пожелавам, да имате работа, ама на всички. И да имате много, много познати, които могат да ви помогнат.
Навънка наистина е много горещо. Със водичка във ръчичка бях, ама трябва да си купя и една сламена шапка, че със рокля не върви шапката ми на яхтсмен Joy

# 449
Привет Hug,
Момичета,благодаря за съветите ви  bouquet, но аз още се колебая дали да е магистратура само или направо от нулата-бакалаварска...счетоводството ми е любимо,в техникума имах една 4 и щях да се разболея докато я поправя Embarassed с една дума обожавам да правя сметки и да ми излизат -пасива и актива равни Crazy обаче доста се замислих и над предложението на Шани,за което благодаря  bouquet, и ще потърся нещо в тази насока...
За времето тук само гърми и може би по-късно ще завали,а може и да се размине...

Общи условия

Активация на акаунт