Съпруги, чиито мъже пътуват 18

• 32 639
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,момичета!
Мим,много апетитна закуска си приготвила.Благодаря.  bouquet
Пуфи,успех в работата,дано ти хареса и да се справиш с недоброжелателите.
Успех  и на момичетата с диетите.
Приятен ден!

# 76
И от мен имате хубави пожелания.Обаждам се, да не ме забравите.Хубави почивни дни с приятни хора и емоции.

# 77
  • София
Добър ден, много сте писали. Нощеска щях да лудна от жега, не знам как е при вас ама сигурно е по-добре с бриза. Памполинка мерси за съвета-ще ходя да го търся това мазило, че си направих и корема и гърдите на кръвоизливчета от чесане. Спирта , за който сте писали съм ползвала за ухапано от комари, обаче като се намажеш ти става още по-горещо, та няма да рискувам, пък и по принцип изсушава кожата и ме е страх, че ще се нацепя.
Хубав ден ви желая и който може да направи един плаж и заради мене-страшно обичам, а тази година сори Sad

# 78
  • Varna
МиМ Hug
Много пъти съм писала, че моята зала където ходя на спорт е хотел Черно море. Полиграфията никога не съм я споменавала бе душата #Crazy
ВЕСЕЛАНИ Hug
Как си Душе?
МАМЕ :hug
ЛИЛЧЕ Hug
Говорих по твоя върпос Wink

# 79
Каке таман влязох в темата и гледам писала си   bouquet благодаря ти .днес е ужасна жега и аз крия малкия от топлото че има и Т .и един крив ,че едва се издържа да реве .сега си опекох бутчета пилешли за мен и Габи.по късно и една салатка и готово.

# 80
Много ни мъчи горещината . Особено мен,как ще карам лятото-просто не ми се мисли.
Опитах се да поднеса по едно фрапе и се задейства антивирусната програма,така че само ще си представяме студено питие.
Шани,мажеш ли си коремчето? preggo
Лилянчо,какво му стана на Дани,че пак е с Т,да не е от зъбите.
Делти,Веселани,Памполинче,Сиси,Пуфи и всички останали  newsm08 newsm68добро лятно настроение.

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 15:20 от mamaR

# 81
Маме за Шани не ми се мисли .аз миналата година с тумбата едва издържах в жегата.а за Дани да от зъбите е крив че и болен пак заради същото .уф пак плаче чао засега

# 82
Хайде по едно студено питие в тази лятна жега
liliqn даваш ли нещо на малчо за зъбите?аз давах хомеопатични хамомила 30!помагат,ама до време!
Мамче,как какво ще правим с тая жега-ами ще се пържим!Като е студено ни е много студено,като е топло ни е много топло,абе угодия няма!Климатик му е майката,ама и него не смея да пускам,че да не истине детето!
Хайде от мен,че дечко се събуди!Желая ви една прохладна лятна вечер!

# 83
Здравейте на всички!Наистина днес голяма жега-а утре още по-топло ShockedИма хубава новина:освободили са ЕЙЖЪН ГЛОРИ!Дано скоро чуем още една такава хубава новина Praynig http://www.moreto.net/novini.php?n=89232

# 84
http://www.eunavfor.eu/2010/06/uk-flagged-mv-asian-glory-released/ да, верно , освободени са.Сега се надяваме и за другите да има решение.

# 85
  • Varna
Абе, Киарчате ми пусна тая новина, ама там пишеше малко със съмненея относно освобождението и си казах, да изчакам малко и тогава ще кажа. Ама сега гледам много прекрасни новиниииии,  newsm44 bg
ВЕСЕЛАНИ Hug
Мила, дай Боже скоро и тебе и другите булки и роднини да зарадват Hug

# 86
Чудесни новини момичета!!! newsm44 newsm44 newsm44
Направо настръхнах от радост като прочетох новината!
Сега нека се завърнат живи и здрави нашите момчета!Стискам палци и другия кораб с българи да бъде освободен скоро!

# 87
Много хубава новина!
Веселани, сега Панега са наред!

# 88
Аз пък сега го чух по телевизията и бързам да вляза да кажа.. много се радвам, прекрасна новина! Стискаме палци скоро и от Панега да се завърнат!  Praynig
Шани, да се изкажа за сърбела, през цялата бременност се мазондрих и една стрия не ми е излязла, ама на – родих и познай Sad излязоха ми по гърдите, затова те съветвам мажи мажи и пак мажи Simple Smile А за олиото на Чико, аз лично се обринах.. така че гледам да избягвам всичко с марка Чико вече и за мен и за бебе... ама то си е до кожа това...

# 89
Здравейте момичета!
И аз чух прекрасната новина,но чак сега успях да вляза и да  споделя радостта newsm68 си с вас.Дай Боже Praynigмного скоро да долети и друга хубава вест и да няма момчета в плен.
Лека нощ и спокойна нощ.Да събираме сили за утрешния горещ ден.

Общи условия

Активация на акаунт