Съпруги, чиито мъже пътуват 18

• 32 639
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Ееееееее бравоооо  newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 това са новини наистина.и аз много се радвам за моряците от този кораб и дано не чуваме повече за пленени кораби .а пожелавам същото и се моля за Панега те са наред наистина да си се върнат при семействата.

# 91
  • Brokenpromiseland
 smile3501  Чудесни новини! Пращам една почерпа по хубавия повод.

А за диетуващите  

Пухи, не се притеснявай за часовете. Фатално е, но не е непоправимо. Два дни докато свикна и аз си позволяах туй онуй. Днес обаче съм желязна. Утре се на плодове и зеленчуци...дано да няма съблазни.
Аз до сега въртя едни компоти...ама няма как. Наумила съм си този път заради детето и заради сладкишите (с които смятам да глезя мъжо) да направя.
За сефте ми е, и се надявам да няма издънки.
Шани, според мен корема те сърби заради разширяването. Мажи по на често с някакъв хидратиращ крем...Но и да получиш стрии - та те ще са най-хубавите които ще имаш... Laughing
Лека и спокойна вечер на всички!

# 92
  • Varna
Момичета, да почерпя за МоЙтУ ВсичкУ smile3521
Вече е 12 ти и мога да почерпя, че утре май няма да имам време сутринта да вляза.

То вече е утре, де Joy

# 93
Добро утро на всички!ДЕЛТИ,да ти е жив и здрав,още много години така да черпиш за негово здраве!Попътен вятър в морето на живота и любовта   bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря за почерпката и лек ден на всички ви! Simple Smile

# 94
Хубаво утро на всички! Поздравления за Капитана, нека да е жив и здрав и поздрави на Делти, тя много заслужава.Похвалваме я всички.

# 95
Добро утро банда!!!
Делти,да ти е жив и здрав капитана и всичко най-хубаво заедно ви желая!!!
Лек и усмихнат ден на всички!!!

# 96
  • Шоколандия
 Hug Делти, честит рожденник! И аз да пожелая здраве и щастие, че другото май се постига   bouquet
Много се радвам за освободените момчета, дано скоро да чуем и още по - големи новини! Веселани Hug

# 97
Добър ден на всички!
Делтичка честит ти рожденник всичко най хубаво и много много здраве!  Hug
Голяма жега днес навън.. вече гледам до 12 и 30 да сме се прибрали у дома, че това слънце от сега става непоносимо..

# 98
  • Varna
Рени,Весалани,Сисето,Пухи,Цветенце!!!БЛАГОДАРЯ ВИ!!! newsm20

# 99
  • София
Делти, да ти е жив и здрав рожденника, дълги години още да те радва и да се разбирате.
Мерси за почерпката.  bouquet

# 100
Хайде на по едно следобедно кафенце
Голяма пустош тука!То от тази жега май не ви се мърда и до форума  Grinning

# 101
  • Varna
Шаника, благодаря newsm20

# 102
Делта, честит ти рожденик!!!! Много здраве на твоя батко - все така влюбени и щастливи да бъдете!!!

# 103
Какенце ,жив и здрав да е Бате още дълги години много да се обичате и само хубаво да ви се случва   bouquet много ама много щастливи да бъдете заедно  Grinning

# 104
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на Бате и от мен!
Само здраве, щастие и любов!

Общи условия

Активация на акаунт