Пазаруване от www.asos.com - 7

• 43 761
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, въпросът ми всъщност е за Пейпал, но в темата никой не ми отговаря, някоя от вас дали би могла да знае нещо по следния въпрос:

От един английски сайт (не Асос) ми възстановиха сумата за една недоставена поръчка, но са ми я изпратили не по картата, регистрирана в Пейпал, а в самия ми акаунт в Пейпал и сега парите ми стоят като фонд в акаунта. Има ли начин да си го преведа по кредитната карта - защото не намирам такава опция, като се рових в акаунта?

Извинявам се за офтопика, но дано някоя от вас ми помогне.

# 676
Elma Ruth
Да, има. Отиваш на withdraw ->Withdraw funds to your card, но имай в предвид, че се удържа процент за прехвърлянето  Peace

# 677
 Heart Eyes Здравейте.
Да ви питам някоя от вас има ли тази рокля > http://www.asos.com/Asos/Asos-Lace-Neck-Open-Back-Body-Con-Dress … t=-1&clr=Nude

# 678
Elma Ruth
Да, има. Отиваш на withdraw ->Withdraw funds to your card, но имай в предвид, че се удържа процент за прехвърлянето  Peace

Хиляди благодарности!

# 679
  • Пловдив
Получих роклята на Мис Сиксти,страхотна е.

# 680
  • Варна
Получих роклята на Мис Сиксти,страхотна е.

Е-е-е, не ни дразни само, дай едно  smile3509

# 681
А някое кодче случайно ?  Simple Smile Simple Smile

# 682
  • В мечтите
Момичета,някой знае ли дали обувките на Fly London и на Кangaroo   си отговарят на  номерата?

# 683
За обувките на Fly London гарантирам, че си отговарят на номера имам два чифта и освен това изработката им е на ниво, а също и качеството! Naughty  Simple Smile

# 684
  • Варна
Момичета,някой знае ли дали обувките на Fly London и на Кangaroo   си отговарят на  номерата?

Имах балеринки на Кенгуру, отговаряха си на номера. Peace

# 685
  • В мечтите

Имах балеринки на Кенгуру, отговаряха си на номера. Peace
мерcии  Peace

# 686
Днес поръчах отново и очкавам с нетърпение. Най-вече ето този бонбон

http://images.asos.com/inv/y/33/324/1202714/image3xxl.jpg  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 687
Искам да си поръчам дънки Diesel, дали си отговарят на номерата?  Rolling Eyes
Купих си преди време два чифта на Killah - едните ми лепнаха невероятно, а другите бяха поне с номер и половина умалени.

# 688
  • Пловдив
Отговарят си,имам доста модели на марката и всички са един и същи номер. Peace

# 689
hris80, мерси, поръчвам си тогава, пък ще кажа после и аз  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт