Пазаруване от www.asos.com - 7

• 43 738
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Аз имам един въпрос .... рокля 10 размер,на рокля 38 ли отговаря  newsm78

# 706
  • София
Да

# 707

мерси ,за бързия отговор   bouquet

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 09:25 от miss

# 708
Благодаря ви сега си харесах и тази http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Butterfly-One-Shoulder … t=-1&clr=Blue и се чудя коя ще стои по-добре.

# 709
Първата за мен лично е по-елегантна. Но за да постигне ефекта си, трябва да стои така излята по тялото както на манекенката. Ако ти е широка роклята, няма да е толкова красива.
Иначе и другото рокле е готино. Вече зависи как ти се виждаш и в коя ще се чувстваш по-удобно. Аз по принцип нося UK10, доста пъти съм влизала и в UK8, но ако си 38-ми номер, UK 12 мисля, че ще ти е голяма. Но наистина си е до марка и модел. Дано да улучиш най-вече размера си, която и да избереш е страхотна. Peace
п.п. Доста често ви навестявам, но не мога да се похваля с покупки от тук. Този ибей ми изсмуква цялата карта.

# 710
Ти кажи по принцип какви размери носиш.

Ами висока съм 168 и тежа 54 кг. Едни дънки които са купувани от испания са по европейската номерация 38,но те също са така широки . Мисля че съм 10 номер по английската ама ти ще кажеш.До сега не съм си купувала панталон по интернет.Много ти благодаря  Hug Heart Eyes
Според мен си твърдо 10, аз съм висока 170 и 55кг и също нося 10 размер от английската,а от дънките 28,случвало се е и 29,но само на определени марки. Peace Simple Smile
А  тези от снимката,които са 16 размер ще ти бъдат като чувал.................... Laughing

А какво мислиш за тези http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=937794
28'' или 31'' ? това за дължината ли е ?  newsm78
Мерси много  Laughing Наистина адски много ми помогна  Blush

# 711
кога ще има кодче , някой знае ли ?

# 712
Никой не знае отговора на този въпрос.Проверявай си е-майлите от тях и страницата им във Фейсбук.Първо там илизат! Peace

# 713
Имам въпрос към момичета получили нещата си с куриер. Ако не ви намери на адреса,оставя ли ви бележка или ви звъни  newsm78 И има ли срок в който трябва да си вземете пакета?

# 714
На мен ми звъняха! Peace

# 715
Имам въпрос към момичета получили нещата си с куриер. Ако не ви намери на адреса,оставя ли ви бележка или ви звъни  newsm78 И има ли срок в който трябва да си вземете пакета?

Първо ми звънят и питат къде съм. Не идват на адреса без да ми звъннат. Peace

# 716
Благодаря за инфото  Peace
Аз до сега имах само една поръчка с куриер,но беше преди година и нямам спомени дали са ми се обаждали  Tired

# 717
На мен куриера ми се обади, когато беше вече пред входа   bouquet

# 718
При мен куриерите идват директно на адреса и не ми звънят Sad Добре, че мога да виждам от Интернет кога да ги чакам горе долу.

# 719
някой наскоро да е получавал с обикновена поща? имам поръчка шипната на 7 септември, още я няма Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт