Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 551
  • 421
  •   1
Отговори
# 105
Девиатор, много разтягаш локуми за човек, който обича директното отношение  Laughing

Когато човек създава връзка, малко или много е наясно с хобитата и очакванията за живот на другия, съответно ги приема или прекратява връзката, но ако след 10 г. му щукне да зареже деца и мъж/жена, за да си чеше някаква краста, то тогава вече решението не е само негово, защото имат общи отговорности. Така че не всичко може да се каже директно в началото Peace

# 106
Немо си е заядлица /да ме прощава/,
време е да се намесят да не излезе, че им говорим зад гърба  Rolling Eyes

Отстоявам си мнението  ... ако сметна че има резон ... ама в повчеето случаи файда йок Peace

Чета чета .. Peace  но защо да прекъсвам Девиатор - добре ви магани  Mr. Green

# 107
Ами преведи тогава, защото аз нищо не разбирам  Rolling Eyes

# 108
Ами преведи тогава, защото аз нищо не разбирам  Rolling Eyes
демек "разказва ни играта"  Mr. Green

Немо си е заядлица /да ме прощава/,
време е да се намесят да не излезе, че им говорим зад гърба  Rolling Eyes

Отстоявам си мнението  ... ако сметна че има резон ... ама в повчеето случаи файда йок Peace

Чета чета .. Peace  но защо да прекъсвам Девиатор - добре ви магани  Mr. Green
ми щото не си достатъчно убедителен може би  Peace

# 109
ОФФ!
ми щото не си достатъчно убедителен може би  Peace

Може и така да е  Peace .. но съм забелязал че каквито и аргументи да изложиш колкото и да са подкрепени с доказателства .. все ти казват ' такова животно нЕма Немо  Laughing Mr. Green

# 110
Говорите някакви общи неща, защото нямате какво да кажете. Кажете нещо конкретно, ето видя се, че не са изключение жените, които се интересуват от друго, а парцалите и козметиката ги приемат като тоалетната хартия и ги купуват/ползват, без да се превъзнасят, афишират или обсебват вниманието с тях. Гледането на мач мие същото като висенете пред телевизора да зяпаш ревю на дрехи, така че с нищо не сте по-различни, всички са хора  Laughing

# 111
Хм...не мога да разбера защо Девиатор се измъква и неми отговори на въпроса? newsm78

Ок - ясно, моторите са им заложени още от раждането..ама какво става ако изведнъж на 40 г. се присетиш за това?
Имаш семейство, дом и тн..и изведнъж решиш, че ще се отдадеш на непоказваната досега страст?

# 112
Криза на средната възраст, вече не са толкова уверени в себе си и искат да си избият комплексите. Страх ги е, че жените им ще се загледат в някое младо и диво мотористче  Mr. Green
Или - просто се чудят какво да измислят, за да не са си вкъщи и да прехвърлят всичко на жена си, който си е раждал деца, да си ги гледа, който си има къща, да си я чисти, аз отивам да пия бира  Laughing и сред жените има такива екземпляри. И не обобщавам, не всички хора са такива.

# 113
изведнъж на 40 г. се присетиш за това?
забелязала съм, че това "присещане" при мъжете се появява заради скука, а при жените поради липса на време на младини.

# 114
Девиатор, Немо, други татковци Simple Smile, убеждавам се, че и мъжете и жените си имат определен типаж на харесване - дали пък вашият не са т.нар. "моларки" Thinking? Тогава, please, не се оплаквайте от нищо! Ако не съм права, защо тогава ги обсъждате - просто не се хващайте с подобни жени ooooh!
Аз се чувствам много добре като едно от изключенията, някак уникална и не мога да се оплача от мъжко внимание Embarassed Явно има и такива "изостанали" мъжки екземпляри, които да се излъжат да си паднат по нас, изключенията  Laughing

Иначе като успокоение за Девиатор - винаги съм харесвала мъже с мотори, някак възбуждащо действат Wink Даже гаджето ми в училище имаше мотор и аз бях много горда! Единственото, от което ще ме е страх ако моят човек има мотор е да не му се случи нещо лошо по пътищата!

# 115
дали пък вашият не са т.нар. "моларки" Thinking?

Ако моларка значи че жена ми ходи само из мол-овете ... сори не познЯ  Mr. Green

# 116
Хм...не мога да разбера защо Девиатор се измъква и неми отговори на въпроса? newsm78

Ок - ясно, моторите са им заложени още от раждането..ама какво става ако изведнъж на 40 г. се присетиш за това?
Имаш семейство, дом и тн..и изведнъж решиш, че ще се отдадеш на непоказваната досега страст?
Не знам за мъжете , но мога да ти кажа, че аз на 26 години проядох шкембе чорба. Също така преди седмица открих, че ми е адски приятно да редя пъзели.  Никога не съм проявявала интерес преди това. Просто хората се развиват, интересите им се променят, намират време и /или начин да осъществят нещо , което не са могали/ искали преди това.
Моят мъж редовно си мени интересите. Няма някакви фундаментални, но винаги е имало нещо , като хоби. Казла съм му, каквото и да прави да гледа да заема определено време от ежедневието му. И това време да е константа. За сега се получава...

# 117
  • София
Нещо темата замря.Жалко.Имаме какво да кажем,ама няма кой да слуша.То май така се случва винаги.Повечето от мъжете като се усетят до такива жени,веднага отиват да търсят....кифли Twisted Evil

# 118
Мотивация, и аз отпреди година-две пропих бира, а преди я ненавиждах..
Ма не виждам къде е връзката между хранителните навици и това да хукна изведнъж да покорявам планини (напр.) без да се съобразявам с това, че имам семейство..

# 119
Мотивация, и аз отпреди година-две пропих бира, а преди я ненавиждах..
Ма не виждам къде е връзката между хранителните навици и това да хукна изведнъж да покорявам планини (напр.) без да се съобразявам с това, че имам семейство..
Laughing наистина страшно хоби би се получило - "всяка сутрин/вечер консумирам без мярка, но с мерак бира и шкембе - за по-добро храносмилане практикувам хобито си в планината далеч от семейството си"  Sick

Общи условия

Активация на акаунт