Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 542
  • 421
  •   1
Отговори
# 90
Жози, той си бае за моторите.. Laughing

# 91
Дабе....Те разтягат континуума "време пространство" с акселератор на елементарни частици,който се предава от поколение на поколение, от майка на дъщеря и за тва смогват с всичко и перфекция е второто им име... Whistling Outta Joint Outta Joint Outta Joint

Айде нема нужда. Е тва не ви харесвам на женските. Защо всичко при вас е игра с нулева сума? Мноо ме дразни това,честно. Защо човек ако избере себе си, го приемате като престъпление срещу вас, вашите схващания и принципи? А като намесите и деца и ...после се чудите що апвате дръвото и човекО къса синджира. По тая логика ако скиам мойта мацка с нова прическа дето е отнела 3 часа и връзвам два шамара с думите "Ааа на фризьор ще ми одиш толко време, вместо да ми смениш спирачните дискове?" ooooh! Rolling Eyes Ващо е малко същото. И сипвате с Каната на безкрайната вина. На някои им дреме и клякат. На други ич...и ви пускат по пързалката. Просто като не ги разбирате тия работи не ги отричайте и анатемосвайте.
Девиатор, наистина не разбирам откъде у теб толкова горчилка! какво си преживял, бе човек? какви „женски” си срещал по пътя си? от името на цялото женско воинство – извинявай! говориш все едно сме „бич божи” някакъв, спуснат на земята да ви пресушава джобовете и да ви ограничава свободата. изглеждаш сериозен и разсъдлив, но такова отношение наистина ми е странно /нямам предвид само този пост/.
не всички жени сме досадници, глезли, мрънкала, дездушни кукли!

ПП няма нужда да пишеш като пубертет, идеално се справяш и с книж. език

# 92
ОФФ!
понеже и мъжът ми е пещерняк

Joy Joy Joy Сори Венда !! Знам че никак не си имала в предвид 'пещерен човек' но като прочетох 'пещерняк' в главата ми изникна ей това

Да сте живи и здрави и ти и мъжО ти .. ама доста се посмях ...  Joy Joy ооф ооф - одъртявам ... вдетенявам се ... да не кажа видиотявам  ooooh! ooooh! Сефте  Embarassed Embarassed

# 93
Девиатор, може ли на български  Laughing
Не знам за какво говориш, но ако ще съм сама с детето по 20 дена всеки месец, по-добре ще ми е наистина сама.

# 94
  • планетата Земя
одъртявам ... вдетенявам се ... да не кажа видиотявам  ooooh! ooooh! Сефте  Embarassed Embarassed
Ти пораствал ли си някога?  Wink
Много първични асоциации правиш и явно не разбираш смисъла на това хоби, но простено ти е имайки в предвид цитата.

# 95
Ти пораствал ли си някога?  Wink
Много първични асоциации правиш и явно не разбираш смисъла на това хоби, но простено ти е имайки в предвид цитата.

Не  Grinning

Не го разбирам ... както и чекненето по чукарите ... ама айде  Grinning

# 96
  • планетата Земя

Не го разбирам ... както и чекненето по чукарите ... ама айде  Grinning

А някой по-нагоре писа, че жените не разбирали креативните и конструктивни хобита на мъжете...

# 97

А някой по-нагоре писа, че жените не разбирали креативните и конструктивни хобита на мъжете...

Да гледат "Repli-Kate"  Laughing

# 98
stealflame - човек ако понякога ме чете ще рече че съм некво парче женомразец.Нема такова нещо! Аз съм най-големият фен на жените.За нея жената..направил бих всичко, летял бих на взривна ракета, високо в небето... Hug  bouquet Laughing

Истината е че просто съм реалист относно тях. И да тотално съм ОК с всичките им кусури, въртели и прочие, за социалната проституция съм и т.н. Само че искам всичко да е декларирано, ясно представено, структурирано и т.н. А не завоалирано с некви глупости, смешни фасади, лицемерие, фасони, изнудване и мрънкане. И съм супернаясно че лачените мадами струват кинти. Искаш ли да се кичиш с такава - цакаш. Тва е. Баща ми ме научил че "евтина и хубава кола,кръчма и жена няма". И обичам директният подход - "Пич ще ти струва тва и тва за да получиш тая и тая визия", или "Нема да ти струва нищо , ама искам много време, да заебеш хобита, да уседниш и т.н." или "Нищо не искам, ама и нищо не обещавам"...

А не "Нищо не искам, сичко давам",което с годините става сичко искам, давам ,давам...колко да давам". И тука не говоря само от персонален емпиризъм , а и от споделена биографичност на купчина познати. А колко много и колко различни хора познавам бедна ви е фантазията.
Е за тва една от мацките които най-много съм през живота си беше заместничката ми в старото бачкане. Уникална мръсница, не много умна, но пич до безобразие. Тя казваш че има две непоклатими правила за мъжете с които е - да са високи и да имат кинти. Всичко друго е предмет на договорка. Тя си каза директно "Много си карах купона на младини,ни образование, ни кариера напрайх, имам само тия цици и тоя задник и ще ги ползвам докато може". И тва е. И си имахме и лафчето и си бехме партия нищо че й бех шеф. Не като някои дето ми викаха че се възбуждали като им се карам...Абе какви ли не съм  ги виждал... Crazy Crazy

Та така...А "брррррръма" беше препратка към моя любим моторизъм. Абе въобще неща като мотори,мачове и лов са неща които са толко дълбоко заложени в мъжката природа и толко базови за нас,че съветвам милите дами дори да не се опитват да ги разберат. Няма да могат..
Добре че и по лов не си падам че иначе щех да съм пълен кошмар за жените... Joy

# 99
. Абе въобще неща като мотори,мачове и лов са неща които са толко дълбоко заложени в мъжката природа и толко базови за нас,че съветвам милите дами дори да не се опитват да ги разберат. Няма да могат..

Глупости! Има толкова мъже, които не са запалени по тези неща и изобщо не бих казала, че не са мъже, дори напротив. Ето няколко мъжки хобита и интереси, които страшно ме кефят за мъж:
стрелба и хладни оръжия ( но не в насочеността да се съберем с ловната дружинка  Laughing ), бойни изкуства, компютри, ракетомоделизъм ( може и корабчета, пак е готско  Simple Smile ), фотография, астрономия, фантастика и още една мъжка способност, на която се възхищавам - да разбира от машини, всякакви, като и види устройството и святка за кво иде реч, за разлика от нас.  Laughing

# 100
Нещата, които споменах са строго базови и свързани с антропологията и историческата роля на пола. Не искам да се правя на д-р Бостанджиев и да изпадам в клиширани обяснения за генезиса на нещата, но те са очевидни. Някои дори съм ги изпитал и мога да кажа че са на 101% верни и няма нещо което може да ги замени като усещане на този свят.
А че светът силно изпедерастява много добре го знаем, така че тенденцията да се отрича всичко първично,инстинктивно и животинско и  да се дава път на някаква криворазбрана възвишеност и изтънченост ще се задълбочава... #Cussing out #2gunfire

# 101
Девиатор, така като те чета - наистина много кофти късмет си имал с жените.... И всъщност ми се струва, че ти само такива си търсиш - от тези, които ще ти дадат нещо само срещу пари. Историите ти са базирани главно на такъв тип жени и на това колко алчни, тъпи и лъжещи те са те....  В този смисъл ти наистина получаваш онова, което сам търсиш. А явно и приятелите ти и те само с такива жени се занимават щом взаимно си споделяте такива наблюдения... сигурно се надцаквате кой каква е изч*кал ама колко била проста. Ама това, че вие ги избирате такива не означава, че всички жени са такива.
Ти искаш 'да се окичиш с готина мацка, която струва скъпо', а после обясняваш колко жените не разбирали като им говориш, не разбирали от хобитата ти и въобще не разбират нищо.... еми да... тоя тип жени рядко разбират от нещо друго освен от пари.

Ако търсиш жена, с която да водиш интересни разговори, която да те кара да се смееш, с която да имате сходни виждания за живота (което не изключва тя да е супер готина мацка)... ще си намериш такава много бързо и ще видиш, че ще ти се промени кардинално мнението. Но трябва да търсиш на други места и с друг подход, защото на 'колко ще ми струва?' една такава интересна, умна, красива и въобще готина отвсякъде жена най-много да ти зашие един шамар.  Но докато критериите ти са 'готина мацка, с която да се окича' - само това можеш да получаваш - че ще трябва и да си плащаш на всичко отгоре за тея кухи лейки....

Сори, ама не се сдържах.... просто всичките ти постове ми крещят именно това

Аааа... и как точно моторите и мачовете например са свързани с антропологията и историческата роля на пола, че аз въпреки че уча антропология въобще не я виждам тая връзка?... само за лова мога да се съглася...

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 03:37 от A_vagabоnd

# 102
stealflame - човек ако понякога ме чете ще рече че съм некво парче женомразец.Нема такова нещо! Аз съм най-големият фен на жените.За нея жената..направил бих всичко, летял бих на взривна ракета, високо в небето... Hug  bouquet Laughing

Истината е че просто съм реалист относно тях.............. 
И обичам директният подход...........

е на това ти свалям шапка  Hug
много хора твърдят, че са реалисти и обичат нещата да им се казват направо, но малко го понасят. при мен няма скрито-покрито - всичко е на масата още от начало, ако не й изнася на половинката ми, сори! ако моите хобита и привички не пречат на сина ми и на човека, с когото съм, значи всичко е наред  Peace естествено мога да направя компромис, но не на всяка цена!

предишния път си изпатих точно, защото си казвам "право куме в очи" и исках същото от другата страна. това, което чух отсреща изобщо не отговаряше на действителността, т.е. беше ми казано това, което исках да чуя, а това не мога да го толерирам по никакъв начин Naughty дори и хобитата му бяха измислени  Crazy - такива просто нямаше...
един съвет към жените - бягайте от мъже без хоби /друг път ще обясня какво имам предвид, че темата е за жените Wink/!!!

ПП Девиатор, ще черпиш  Mr. Green не знам как го правиш, ама пак  си в центъра на вниманието Hug

# 103
Мислех, че само Немо ме разсмива в този форум, но това е, защото все пропусках постовете на Девиатор. Добре, че само във виртуалното пространство съм застрашена от срещи с подобен мъжки екземпляр.  Laughing

# 104
Мислех, че само Немо ме разсмива в този форум, но това е, защото все пропусках постовете на Девиатор. Добре, че само във виртуалното пространство съм застрашена от срещи с подобен мъжки екземпляр.  Laughing
Немо си е заядлица /да ме прощава/, но пък внася свеж полъх от време на време, именно заради това  Mr. Green
хора като Девиатор са ми интересни, точно защото са директни. имам такива приятели, от които мога и псувня да отнеса, но пък знам, че не премълчават  Mr. Green... и след кратка схватка пак "всичко е любов" Heart Eyes

време е да се намесят да не излезе, че им говорим зад гърба  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт