Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 810
  • 421
  •   1
Отговори
# 135
  • планетата Земя
Какви партньори си избирате, че да не можете да споделите всичко с тях? Без общи интереси какво ще правите като одъртеете и не ви е до секс?

# 136
колкото и да се разбирам с партньора, не съм съгласна да сме "дупе и гащи" навсякъде и във всичко - не, благодаря! това би ме побъркало Crazy
всеки човек си има лично пространство, условно казано, и аз си държа на моето. има хиляди неща, които мога да споделя с него, но има и такива, които са си само мои и не искам да ги споделям с никого Peace

# 137
Какви партньори си избирате, че да не можете да споделите всичко с тях? Без общи интереси какво ще правите като одъртеете и не ви е до секс?

Е, айде сега  не ни мисли. Щом не е всичко значи е само секс или нищо. Много опростенческо мислене.  Stop

# 138
Да бе...кифли...Неам време сеа да седна да ви нахрана,но и това ще стане newsm78
Да, разбирам, трябва ти малко време да помислиш. Но и от 9 кладеница вода да донесеш няма как да промениш истината - мъже или жени, истинските хора са малко (друга флора и фауна - бол  Laughing). И няма да се впускам в обяснения кои са истинските хора.
Моля те,просветли ни кои са истинските хора?!
Защото не знаех,че тук има такива висши съдници,дето да казват кой е истински и кой не е.... ooooh!

# 139
Венда,
някои хора рязко сменят интересите си, е че хобитата си.

# 140
  • планетата Земя
Какви "съдници", какви 5 лева? Това си е моето мнение. Всеки има право да не е съгласен с него. За мен истината е такава. Не го приемайте лично и не се припознавайте, моля.
Не съм казала, че партньорите трябва да са като 2 капки вода, за да си паснат, но определено трябва да имат повечко допирни точки от единия секс (респективно децата). И колкото и да се променят интересите, когато има повече общи такива, вероятността някои да останат общи е по-голяма.
Това с "опростенческото мислене" ще го пропусна.
Само ще спомена, че по принцип нещата са доста прости, но ако ги опишем по този начин, ние самите ще изглеждаме прости. Затова си има схеми и начини да "разкрасим" написаното и да объркаме читателите. Има си книги по въпроса.  Laughing

# 141
Venda, има хора, които просто имат нужда от повече време самостоятелно, така че, ако и двамата са с такива нужди- различните хобита дори са препоръчителни Peace

# 142
  • планетата Земя
Venda, има хора, които просто имат нужда от повече време самостоятелно, така че, ако и двамата са с такива нужди- различните хобита дори са препоръчителни Peace
С това съм абсолютно съгласна. Но от много теми съм останала с впечатление, че обикновено единият има повече нужда от самостоятелно време, а на другия това не му харесва...и с право може би...

# 143
С това съм абсолютно съгласна. Но от много теми съм останала с впечатление, че обикновено единият има повече нужда от самостоятелно време, а на другия това не му харесва...и с право може би...

Като не му харесва, голям човек е, може да вземе самостоятелни решения, а не да дудне и да насилва някой да се съобразява с неговите щения. А дали има или няма право, кой пък има право да отсъжда.  Wink

# 144

Като не му харесва, голям човек е, може да вземе самостоятелни решения, а не да дудне и да насилва някой да се съобразява с неговите щения. А дали има или няма право, кой пък има право да отсъжда.  Wink

Именно. В крайна сметка,когато двама души се съберат,преди да стигнат до стъпката "брак" в повечето случаи минава достатъчно време,че да прецениш дали си пасвате достатъчно,дали единя иска повече време за себе си,а другия недоволства. И когато прецениш,че не става номера просто се разделяте. А не чакаш да се ожените,за да почнеш с мрънкането "ама сега защо отиваш за риба/на лов/в съседа/на компютъра" и така нататък.

# 145
  • München, Deutschland

Това , че единия се е почувствал от дадено място на седмото небе, не означава, че и другия би изпитал същото на същото това място. На мен лично няма да ми липсва ходене по диви местности, ако и да са някакви неповторими за отсрещната страна.

Разбирам те, да. Може би не се изразих точно, имах предвид не, че на мен непременно би ми харесало мястото, което той харесва, а че ще се радвам, като го виждам щастлив.

Иначе по принцип аз съм тази, дето започва и организира всякакви пътувания при нас и и двамата сме много доволни да ходим заедно. А относно личното пространство - ние сме по цял ден (почти) заедно и продължава да си ни харесва и хобитата ни са такива, че включват и другия обикновено. Не мисля, че това пречи на личната свобода по някакъв начин, ако аз искам да изляза с приятелки, разбира се, че ще ида.

И съм съгласна с Hass. Wink

# 146

Именно. В крайна сметка,когато двама души се съберат,преди да стигнат до стъпката "брак" в повечето случаи минава достатъчно време,че да прецениш дали си пасвате достатъчно,дали единя иска повече време за себе си,а другия недоволства. И когато прецениш,че не става номера просто се разделяте. А не чакаш да се ожените,за да почнеш с мрънкането "ама сега защо отиваш за риба/на лов/в съседа/на компютъра" и така нататък.

Не е баш така  Laughing мой познат тръгна на риба, когато се роди детето му, първото, а преди това бяха заедно 8 г. През които не е имал никакви мераци, направи го, за да си почива  Wink така жена му чистеше и лъскаше в почивните дни, докато гледа децата, а той се изтягаше сред природата.

# 147
Е то за това болшинството от рибарите са некви отегчени чички дето просто искат да ги остаат на мира. newsm78

# 148
Ще се разхождаме за ръчичка, подпирайки се на бастунче, в Южния. Като за начало добре ли е?

Аве само аз ли съм толкова добронамерено настроена към различията в хобитата ни?  newsm78

В началото моичкият обичаше да ходи на басейн и сауна зиме, плюс ски, а лятото - да караме колела на Говедарци или из Витоша.
Зарибих го по офроуд и лов. Тунингира стара джипка, пише и той по форуми некви, ходи на лов-добре.
Един уикенд лов-един уикенд-СПА. Laughing Квит сме.

Аз обичам да ходя на концерти, обичам силна музика, обичам емоция, но обичам и джаз и книги, да речем. Споделям му на какъв концерт съм била, каква книга съм прочела. И го питам как е ловното му куче. Laughing

# 149
Ами,моя вече дърт,ама к,во да правя.Разбиране се и се обичаме.Не ходи на лов,на рибилов,по жени Praynig,не играе комар.Но,има едно но-пътува през няколко месеца,може ида има значение.ПОне приятелките така казват Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт