Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 974
  • 421
  •   1
Отговори
# 150
Аве само аз ли съм толкова добронамерено настроена към различията в хобитата ни?  newsm78

В началото моичкият обичаше да ходи на басейн и сауна зиме, плюс ски, а лятото - да караме колела на Говедарци или из Витоша.
Зарибих го по офроуд и лов. Тунингира стара джипка, пише и той по форуми некви, ходи на лов-добре.
Един уикенд лов-един уикенд-СПА. Laughing Квит сме.

Аз обичам да ходя на концерти, обичам силна музика, обичам емоция, но обичам и джаз и книги, да речем. Споделям му на какъв концерт съм била, каква книга съм прочела. И го питам как е ловното му куче. Laughing
не си, не си сама  Peace и аз толерирам различните хобита, стига да не ни заемат повечето време Rolling Eyes, защото тогава къде остава семейството!? дори мисля, че различните хобита разнообразяват отношенията във връзката, пък и няма много време да се скарат двамата  Mr. Green
Е то за това болшинството от рибарите са некви отегчени чички дето просто искат да ги остаат на мира. newsm78
това за "оставянето на мира" звучи най-малкото гадно  Sick

# 151
Aма си е баш така. При нас найш колко народ идва на мачовете в прованса само и само да се измъкне от мрънкаштите тетки у дома? Дори цяла групировка си направиха...Е един път ми се случи да се прибера с техния бус....е скриха ми шапката от едини и пийни... ooooh! Party

# 152
Мъж, който не е успял да си намери жена, която да харесва, ами му се налага да живее с мрънкаща тетка ясно какво чиче е.  Laughing 

# 153
Aма си е баш така. При нас найш колко народ идва на мачовете в прованса само и само да се измъкне от мрънкаштите тетки у дома? Дори цяла групировка си направиха...Е един път ми се случи да се прибера с техния бус....е скриха ми шапката от едини и пийни... ooooh! Party

баш така си е, ама е гадно! като че ли децата и жената са ти някакви досадници, които са ти виснали на врата и не те оставят да дишаш. пък ти сам си се вкарал в тоя филм и никой не ти е крив! като си поел отговорност да правиш семейство, ще говориш с уважение за него, а не с досада. обидно е! майката в семейството какво да прави като иска да я "оставят на мира"? а? не може да излезе сама, защото благоверния й е някъде си "на мира", което в повечето случаи значи - на маса, с пълна чаша и празно шише и още по-празноглави събеседници. ако и жената реши да хукне нанякъде? децата какво - кучета ги яли. домакинството - майната му... и кво... през просото  ooooh!

ПП говоря във 2 л.ед.ч., но нямам предвид теб, а си представям.... няма да кажа  Crossing Arms  

# 154
Мъж, който не е успял да си намери жена, която да харесва, ами му се налага да живее с мрънкаща тетка ясно какво чиче е.  Laughing 

Така ли ??!!  Shocked Shocked Тогава не се сърдете ако ви сменим с жени които харесваме като се превърнете в мрънкащи тетки  Mr. Green

п.п. Споко ! Ти никога няма да се превърнеш в тетка ....  Whistling  Joy

# 155

Е аз откога го разправям това, ама никой не ми врява. Ако виждаш в жена си само тетка-слугиня и да нямаш хоби, ще си намериш само и само да не си вкъщи, нито му е кеф да пипне нещо в собствения си дом, нито да отдели време за семейството, той е вечно зает - работа до късно (щото трябват пари), излизане на по бира (щото къв мъж е иначе, а и толкова много работи, че трябва да си почине), хоби (задължително нещо, което тя не харесва, с обяснението - лично пространство) и т.н.

И това живот ли е? И за него, и за нея, каквито и да са - не е.

# 156
  • някъде ...
МИ като повечето сами си се превръщат в такива, за нас дали не е гадно?
Все гледа прозорци да чисти, все иска килими да се търкат, бърше ти монитора докато играеш съботата и то само защото преди 5мин си и казал : " Аре , малкия спи, ела да си се порадваме", а тя ти вика "Ама чакай само една баница да направя " ...
Е.ем ти и баницата за 2лв., как да не си намериш хоби ( или друга занимавка ) ?

Абе 'що преди брака се държат на ниво ( жените де ), после си стават тетки от всякъде?
После - ама той се промени, ама той това, ама той онова ...
Е не.
Жениш се, и получаваш вечно недоволно, мрънкащо и изискващо от теб да чистиш 24/7 същество.

Някои даже се примиряват.

# 157
За доста от мъжете тези неща са даденост - чистите прозорци, спретния дом, да бръкнат в хладилника и да намерят ядене и т.н. За жената обаче не са, това са неща, които тя трябва да направи с дете си ръце - няма кой друг.
Ако врътнеш една баница и си забършеш монитора, докато тя чисти прозорците, после ще имаш и време за гушкане.
Двама човека чистят цял апартамент за 30 мин., не виждам как въобще това може да бъде повод за проблем, после ако искат излизат, ако искат се гушкат, ако искат си бъркат в ушите.
Въпрос на организация.

# 158
Eх,тоя Драгон па ми дръпна репликата. И си е баш така. След като жена ти ти превръща дома в ад, казарма и битов комбинат най-лесният път е навън. Там има хора с подобни съдби, хора,които не те съдят, а те разбират и които искат да се забавляват точно като теб. А не да те вържат да прайш тва, тва и онова.
Отделен е въпросът защо същите тези хора търпят тази ситуация и не взимат мерки. И съм ги питал де. Масовият отговор е че "вече всичко е загубено", "за кво да сменяме жената,като сме на сто години, тая сме я научили ,следващата па ще е същата" и така. Тва е отговорът на по-възрастните. Малко по-младите, дори и мои  набори просто ги е шубе да напраат радикална промяна или не им се занимава. Малко са тези като мен които казаха "Стига!" и се разведоха. Но ги има...Но до 3-4-тата година ако ти е тегавина и въстанеш цял живот ще си теглиш.

А за да се върнем към хобитата - много жени така и не могат да вденат че за много от нас хобитата са си чисти мании които имаме мнооооого преди да срещнем тях и ни дефинират като личности. И в общия случай женските много ревнуват от това, от това че не са на първо место и всячески се опитват да пречат или подкопават тези хобита. А това е грешка....но го разбират късно.. ooooh!

# 159
Нещо обърка темата, тя е за женските хобита  Laughing
Но си прав - не виждам за какво да се хващам с мъж, чието хоби не ми допада и след това да си бия главата, проблемът е да не се присети нещо после, именно с горните цели за измъкване.

# 160
  • някъде ...
Eх,тоя Драгон па ми дръпна репликата. И си е баш така. След като жена ти ти превръща дома в ад, казарма и битов комбинат най-лесният път е навън. Там има хора с подобни съдби, хора,които не те съдят, а те разбират и които искат да се забавляват точно като теб. А не да те вържат да прайш тва, тва и онова.
Отделен е въпросът защо същите тези хора търпят тази ситуация и не взимат мерки. И съм ги питал де. Масовият отговор е че "вече всичко е загубено", "за кво да сменяме жената,като сме на сто години, тая сме я научили ,следващата па ще е същата" и така. Тва е отговорът на по-възрастните. Малко по-младите, дори и мои  набори просто ги е шубе да напраат радикална промяна или не им се занимава. Малко са тези като мен които казаха "Стига!" и се разведоха. Но ги има...Но до 3-4-тата година ако ти е тегавина и въстанеш цял живот ще си теглиш.

А за да се върнем към хобитата - много жени така и не могат да вденат че за много от нас хобитата са си чисти мании които имаме мнооооого преди да срещнем тях и ни дефинират като личности. И в общия случай женските много ревнуват от това, от това че не са на първо место и всячески се опитват да пречат или подкопават тези хобита. А това е грешка....но го разбират късно.. ooooh!
Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Именно.
То се опитва да те превирне в чистач и миячка по свой образ и подобие.
И да, странно, но повечето пичове си свикват, и се примиряват, и онова ми ти им женище само като скръцне, и нашия замръзва.
Баси, колко смотаняци има, не е истина.
И аз като съм питал, и при мен отговорите са същите.
Добре че има и такива като нас, братле, че да не се загуби понятието мъжки род.
За сметка на това, затова излиза на мъжете име в женските среди, защото олицетворяват мъжа с онези жалки останки на достойнство и самочувствие.
Да ама ТЦ, някои от нас все още могат да вдигнат средното пръстче.
Ако трябва и още 5 пъти ще се разведа, ама чистач и миячка ако смятах да бъда, нямаше да уча толкова години.
+ че майка ми и баща ми не са ме хранили да бъда подлога на шепа вълна и парче препи.ано месо.
И моя син няма да е.

# 161
... ама чистач и миячка ако смятах да бъда, нямаше да уча толкова години ...

Абсолютно! Аз също, и готвачка, че гледам си пропуснал  Simple Smile

Нищо, че съм жена, не ги разбирам, но като съм говорила с такива, обяснението е, че ако домът им не е по конец, значи тя не е добра домакиня  Simple Smile
Само един пример с прословутите чорапи Mr. Green всичките ми приятелки издивяват, че и до скандали се стига, за 1 чорап Crazy при нас пералнята е в единия край на коридора, дрехите се събличат от другия и с ритник пристигат пред машината, в началото ходех да прибирам, после започнах и аз по същия начин, много е разпускащо Grinning сутрин мъжът ми излиза пръв и за да отвори вратата, трябва да ги махне, бухва ги за 1 мин. в пералнята и готово  Party

# 162
  • някъде ...
Еееее, супер Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Ми то затова сте си и семейство още Simple Smile
Браво Simple Smile

Мен ме побъркваше с дрехи и чорапи и защо сме били чистили преди 3 часа - вече било пак за чистене, и пак кофи, пак парцали, абе откачах.
Най любимо ми беше, като кажеше : Айде, аз това, ти това, после като аз свърша с моето това, сядах пред компа да ровя в нета, защото тя се моташе с нейното това  исе започне ( ама точно съм се зачел ) :
Ааааааа, знаеш ли к'во, абе я и т'ва ...
Ставам - и т'ва.
Сядам, вече направил и това и т'ва, и чувам ( от кухнята ) : "Оооооо, абе забравих ....."
После и показах от 3те най-дългото и не пипах ама абсолютно нищо.
Като правеше баници - слизах долу и си взимах сандвич с кебапче.

Ама беше тъпо де, и реших да сложа край на тази лудост.
Направо по друг начин дишам вече Simple Smile

ПП: Сега съм се заклел, че когато ( ама по-натам) реша все пак да има такова, клекнало пишкащо в къщата, задължително няма да чисти повече от 2 пъти в седмицата и е от изключителна важност да НЕ може да прави баници.

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 13:27 от ddragon

# 163
чакайте ся, "за какво бил учил"?!? ами ние? за какво сме учили, че някои от нас и по повече от един път, дали за да търпим мъжките капризи, или за да им слугуваме... баси логиката!!!  ooooh!
моя бивш се учи 2 години къде му стоят чорапите, щото бил мъж и трябвало да го посрещам след банята с готови приготвени дрехи, пък аз нъл` съм си гад, ни веднъж не му ги подадох в ръчичките  Sick ай сиктир! и това е само част от всичко... искаше уважение, получи го, но да му слугинствам без зачитане на моите нужди - не!  Naughty
от това, което казвате, господа, излиза, че нашето лично хоби трябва да е "домакинстване", а по желание и при наличие на свободно време "оставяне на милия да си почива" Crossing Arms

оффф, не ми се приказва - заболяха ме пръстите  Mr. Green

# 164
  • някъде ...
чакайте ся, "за какво бил учил"?!? ами ние? за какво сме учили, че някои от нас и по повече от един път, дали за да търпим мъжките капризи, или за да им слугуваме... баси логиката!!!  ooooh!
моя бивш се учи 2 години къде му стоят чорапите, щото бил мъж и трябвало да го посрещам след банята с готови приготвени дрехи, пък аз нъл` съм си гад, ни веднъж не му ги подадох в ръчичките  Sick ай сиктир! и това е само част от всичко... искаше уважение, получи го, но да му слугинствам без зачитане на моите нужди - не!  Naughty
от това, което казвате, господа, излиза, че нашето лично хоби трябва да е "домакинстване", а по желание и при наличие на свободно време "оставяне на милия да си почива" Crossing Arms

оффф, не ми се приказва - заболяха ме пръстите  Mr. Green

Айде пак от твоята камбанарийка гледаш.
Някъде да споменах нещо да съм искал от нея ?
Само да търпим и ние женските капризи и мърморене.
Еле пък като сте червени.
Не хобита, ами и космоса е много близко място тогава.
Са, и аз не живея в кочина ( ама никак даже ), но има по-интересни неща от това да си по 6 часа с парцала в ръце, нали?

Общи условия

Активация на акаунт