Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 586
  • 421
  •   1
Отговори
# 165
гледам от моята си камбанария, вярно! Peace но това е защото не обичам да говоря наизуст и по принцип, а търся някаква логика в нещата Peace
наистина се хващам за думата, ама то е защото съм я чувала и друг път или пък ми бяга смисъла.

може би искаме невъзможното от вас, не знам Thinking за себе си мога да кажа, че едното уважение /в най-широкия му смисъл/ ми стига

за парцала си много прав  Peace - има безкрайно много интересни и приятни неща за правене  Blush Mr. Green

# 166
  • някъде ...
гледам от моята си камбанария, вярно! Peace но това е защото не обичам да говоря наизуст и по принцип, а търся някаква логика в нещата Peace
наистина се хващам за думата, ама то е защото съм я чувала и друг път или пък ми бяга смисъла.

може би искаме невъзможното от вас, не знам Thinking за себе си мога да кажа, че едното уважение /в най-широкия му смисъл/ ми стига

за парцала си много прав  Peace - има безкрайно много интересни и приятни неща за правене  Blush Mr. Green
Simple Smile
Бе и аз съм прясно наплашен от другия пол, чак не мога да се накефя на липсата на мърморене и недоволство, та те разбирам отвсякъде Simple Smile
Но !
Защо това, което искате, не го искате в началото, а след като се подпишем на хартийката, и после нещата да се усложняват?
То 10 години не се сети ще всичко му пречи, ама от деня след полагането на подписа и се започна ....
И в крайна сметка : ЗАЩО трябва да искате да ни променяте?
Ние искаме ли да ви променяме?
Аз лично - каквато съм я взел, такава си я искам ( друг е въпроса, каква става в последствие - абе възможности неподозирани ).
Обаче тя - отначало всичко и е на 6, и после се започва : Ама са дънките тук ли трябваше...
Еми те тия дънки там си висят 7-8 години, чорапите са ми там от 7-8, ти нали беше в тая къща с мен тогава?
Що на 10-тата реши че всичко много ти пречи?
Айде по пътечката и така Simple Smile
И аз търся логиката, ама в случая с момичките съвсем съм се предал.

Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 167
Защо това, което искате, не го искате в началото, а след като се подпишем на хартийката, и после нещата да се усложняват?

да бе  Thinking Thinking ... защо наистина е така  Thinking

дето имаше една песен за Иван

спасееееение нямааааа.... щом си с пръстен за мен прикован  hahaha hahaha

# 168
аз не съм наплашена, аз съм безстрашна  hahaha Crazy само съм леееко съм обезверена

явно и двамата сме имали сходни случки  Mr. Green
при нас филма беше обратен - аз научих за условията му след подписа  ooooh!
моята промяна беше, че станах майка и вече имаше друг първенец за моето внимание, което не мисля, че е прегрешение... и тогава се започна  #Cussing out и т.н.

признавам, че исках да го променя /даже ми беше цел/, НО що се отнася до отношението му към собственото му дете - който смее да ме съди  Close

та, да се върна на темата, в един момент всичко, което имах за хоби, му пречеше, защото не разбираше интересите ми, и аз ги зарязах... грешка!
затова мога да кажа, че не е важно кой какво хоби има, важното е да има разбиране отсреща Peace

# 169
Ебах тая хартийка дето не стаа и онуй да си избришеш. То за тва 60% я късат преди 3-тата година.
Аз обаче друго не мога да разбера.Защо само в България май винаги отношенията мъж-жена се слагат на неква строго битова основа и винаги съпроводено с мерене на пишки? Тва е безмислено.
Пичове, не се опитвайте да разберете дамите и тяхното мислене. Абсурдно е. Както и обратното. Ама то за тва светът е шарен...Инач сички щехме да сме педали... Whistling

# 170
  • някъде ...
спасееееение нямааааа.... щом си с пръстен за мен прикован  hahaha hahaha
Тъжната истина ...
@stealflame - аз пък съм наплашен  Rolling Eyes , и затова правим кой к'во прави и после - всеки по къщите Simple Smile
При нас - обратния случай - малкия умира да е само с мен - абе и до тоалетна нямаше ( и още няма ) как да отида сам.
Там обаче съм железен - даже прегрешенията в това отношение ми са/бяха че съм бил прекалено мек, всичко съм му давал, и дори - О! УЖАС! като сме навън се случва да си изцапа панталонките!!! Shocked Shocked Shocked
И по-лошо - давам му да тича и да си играе в пясъка  Shocked - не ставам за баща на момче явно Wink

Моето хоби беше да вися пред компа ( ако малкия спи ).
Отговора ми беше :
"Пожелавам ти, следващия човек до теб ( защото аз ще си отида и то скоро ) , да е каквато си ти, и ти обещавам да преоткриеш компютъра като предмет ... "

та така ...

# 171
...
Аз обаче друго не мога да разбера.Защо само в България май винаги отношенията мъж-жена се слагат на неква строго битова основа и винаги съпроводено с мерене на пишки? Тва е безмислено ...

Защото в 90% от семействата в България след работа мъжът си почива, а жената върши всичко, което трябва и му принася. По някое време се усеща, че и тя е човек, но той не ще да прави нищо, иначе ще мине в графа мухльо или по-скоро, защото така си му е екстра  Mr. Green
Маниите, за които говори ddragon са друг случай ...

# 172
Аре сеа 90%...Некакси мноо еснафско звучи. И в крайна сметка кой е виновен за това? newsm78

# 173
Абе може и повече да са, ако искаш иди в ДиС и ще видиш  Laughing
Кой е виновен де да знам - родителите им предполагам, едно момче като гледа баща си какво прави, след това действа по сходен начин в повечето случаи.

Айде стига вече, дайте за женските хобита да си говорим Peace

# 174
При нас - обратния случай - малкия умира да е само с мен - абе и до тоалетна нямаше ( и още няма ) как да отида сам.
Там обаче съм железен - даже прегрешенията в това отношение ми са/бяха че съм бил прекалено мек, всичко съм му давал, и дори - О! УЖАС! като сме навън се случва да си изцапа панталонките!!! Shocked Shocked Shocked
И по-лошо - давам му да тича и да си играе в пясъка  Shocked - не ставам за баща на момче явно Wink

като ти казах, че филма е наобратно  Joy
аз бях тази, която играеше в пясъчника с малкия и май по-често аз се връщах по-изцапана от него Blush ама не ми пукаше, щото той беше щастлив и доволен. аз карах колело с него и се търкалях по полянките да му показвам как се прави кълбо, боричкахме се, биехме се с възглавници и всякакви други щуротии - той щастливо изморен, аз - също  Mr. Green  още ги правим тези неща, нищо, че е на осем вече. за тези моменти половината си живот давам  Peace и като се замисля, да, може да се каже, че играта с детето ми е хоби - доставя ми удоволствие и ме разтоварва, а за награда чувам "обичам те, мамо" - какво по-хубаво  Heart Eyes

# 175
  • някъде ...
като ти казах, че филма е наобратно  Joy
аз бях тази, която играеше в пясъчника с малкия и май по-често аз се връщах по-изцапана от него Blush ама не ми пукаше, щото той беше щастлив и доволен. аз карах колело с него и се търкалях по полянките да му показвам как се прави кълбо, боричкахме се, биехме се с възглавници и всякакви други щуротии - той щастливо изморен, аз - също  Mr. Green  още ги правим тези неща, нищо, че е на осем вече. за тези моменти половината си живот давам  Peace и като се замисля, да, може да се каже, че играта с детето ми е хоби - доставя ми удоволствие и ме разтоварва, а за награда чувам "обичам те, мамо" - какво по-хубаво  Heart Eyes
Хахахаха - наш'то колело още го дърпаме, че нямаме 4 още, но като го видя, и сърцето ми ще изскочи ( малкия де, не колелото ).
И това с "тати, много  те обичам", изтървано от нищото, няма нещо с което да се измери ...
А за изцапването - даммм, и при нас така.
За боя с възглавници и кеч-а на спалнята - абе много ме бие  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Иначе - превърнал съм си работата в хоби и обратно.
И ми е мн кеф.
А с малкия ... - то си е откраднато време, поради факта че го виждам 3-4 пъти в седмицата за по 2 часа вече ( но ни чакат месец и половина море след седмица Simple Smile ).

# 176
разбирам, че не е при теб за постоянно  Thinking жалко, изглежда имате общ език и даваш мило и драго за него /не само на думи, но и на дела/
да си изкарате луда почивка двамцата и да се насладите пълноценно на времето заедно Grinning

ПП завиждам на всички, на които работата им е хоби... или обратното  Crossing Arms

# 177
  • някъде ...
разбирам, че не е при теб за постоянно  Thinking жалко, изглежда имате общ език и даваш мило и драго за него /не само на думи, но и на дела/
да си изкарате луда почивка двамцата и да се насладите пълноценно на времето заедно Grinning
Не просто давам мило и драго.
Дишам с него.

Да .. не е ( всяка 2ра и 4та събота и неделя, и за по 2 часа 2-3 дни в седмицата ).

И 2мата броим дните, само за Созопол ми приказва Simple SmileSimple SmileSimple Smile
А там ква лудница си правим ... 3 етажа къща ни е тясна на моменти, та трябва по плажа да се търкаляме.
Толкова е яко като после никой не ти мърмори че сте целите в пясък Simple SmileSimple SmileSimple Smile

ПП завиждам на всички, на които работата им е хоби... или обратното  Crossing Arms

Въпрос на личен избор :
Докато бях женен слушах много натяквания, изисквания имаше до небето и нямаше как да стартирам, като се разведох, зае.ах всичко ( напуснах тогавашната работа ) и започнах да правя това което ме кефи .
Оказа се, че имало доста хляб в последствие, и ми стана работа ( направих си офис ).

Както се казва - пътят за рая минава през ада Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 15:29 от ddragon

# 178
А там ква лудница си правим ... 3 етажа къща ни е тясна на моменти, та трябва по плажа да се търкаляме.
Толкова е яко като после никой не ти мърмори че сте целите в пясък Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Както се казва - пътят за рая минава през ада Simple Smile

извинявай, ама твойта бивша благоверна освен да е мърморела, май друго не е правела  Crossing Arms
извинявай пак, ама къде си я намерил тая чистофайница, че не ви дава дори в морски пясък да се овъргаляте  ooooh!.... ама е голям кеф  Mr. Green
обичам да ми е чисто и спретнато наоколо, ама без подобни мании да се сърдя и мърморя, когато виждам семейството ми да се забавлява. напротив - скачам и аз  Mr. Green

за ада и рая - трябва да минеш през ада, че да видиш и оцениш рая  Peace

# 179
Вие двамата що не вземете да се вземете  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт