Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 567
  • 421
  •   1
Отговори
# 180
ай ся... приказки  Blush
човек да не се заприказва с някой и веднага му излезе дума  Mr. Green

# 181
Мъж, който не е успял да си намери жена, която да харесва, ами му се налага да живее с мрънкаща тетка ясно какво чиче е.  Laughing  

Така ли ??!!  Shocked Shocked Тогава не се сърдете ако ви сменим с жени които харесваме като се превърнете в мрънкащи тетки  Mr. Green

п.п. Споко ! Ти никога няма да се превърнеш в тетка ....  Whistling  Joy

Сменяйте стига да можете.  Whistling    Laughing  И децата вземайте с вас даже, да не вземем да ги побъркаме от малки с мрънкането си.  Mr. Green

# 182
  • някъде ...
Сменяйте стига да можете.  Whistling    Laughing  И децата вземайте с вас даже, да не вземем да ги побъркаме от малки с мрънкането си.  Mr. Green

На моменти се замислям, че май сега върху него пада всичко ( ония ден му се направи забележка да не пипа прозореца на терасата, че щял да го изцапа, на която пък аз репликирах, че като дойде при мен, ще си пипа и цапа всичко и че не е проблем за 10 мин. след това да ги мина прозорците. )  Thinking

@stealflame - лафим си с теб и е забавно . Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Бе и аз не знам къде се набих - ама преди подписа се търпеше за около 7-8 години.
После стана страшно ( една вечер , малко след като се изнесох, сънувах голям, дълъг коридор, аз в него а зад мен - кофа и стирка. Затичах се. Ама ме преследваха, миейки. Добре че се събудих ).
@Не се сърди, човече  - и теб те взимаме  Hug

# 183
Така ли ??!!  Shocked Shocked Тогава не се сърдете ако ви сменим с жени които харесваме като се превърнете в мрънкащи тетки  Mr. Green

Съвсем съзнателно пропуснах мрънкаща    в предишното си мнение  Whistling  Mr. Green

# 184

Съвсем съзнателно пропуснах мрънкаща    в предишното си мнение  Whistling  Mr. Green

Каквато и да е причината за смяната, който е правил наследство да си го взема със себе си и да си го гледа. Аз ще се задоволя да стана съботно неделна работеща майка ( пардон тетка) на драго сърце.   Whistling  Mr. Green

# 185
# 186
  • някъде ...

Каквато и да е причината за смяната, който е правил наследство да си го взема със себе си и да си го гледа. Аз ще се задоволя да стана съботно неделна работеща майка ( пардон тетка) на драго сърце.   Whistling  Mr. Green

Чак ме е яд, че не си била ти...
Ако и бившата ми мислеше така, си отнасях малкия и забравяхме че съществуваш отвсякъде.

# 187

@stealflame - лафим си с теб и е забавно . Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Бе и аз не знам къде се набих - ама преди подписа се търпеше за около 7-8 години.
После стана страшно ( една вечер , малко след като се изнесох, сънувах голям, дълъг коридор, аз в него а зад мен - кофа и стирка. Затичах се. Ама ме преследваха, миейки. Добре че се събудих ).
@Не се сърди, човече  - и теб те взимаме  Hug

нали това е идеята в крайна сметка  Peace харесвам да си лафя с хора, които имат какво да кажат

сънят ти ме разби просто  Laughing и аз щях да съм наплашена на твое място

казваш "търпеше се", значи си е имало знаци, че нещо не е наред, ама не си ги разчел навреме Wink

взимаме всички, само сърдити да няма Hug Laughing

# 188
ама ти сериозно ли  Shocked

# 189
  • планетата Земя
Е, все едно не знаете, че демо версиите винаги са по-добри.

# 190
  • някъде ...

казваш "търпеше се", значи си е имало знаци, че нещо не е наред, ама не си ги разчел навреме Wink

взимаме всички, само сърдити да няма Hug Laughing

Няма да повярваш Simple Smile
по принцип се бяхме разделили ( беше ми ясно ), но малко след това се оказа, че са 2-ма ( а се случваше да се виждаме от вр на вр и други неща се случваше да правим, въпреки, че я бях уведомил, че имам 2-3 връзки по това време )  и ... е те ти сватба ( 'щото си викам - аре са, майка ще бъде, все ще се промени мъничко поне ) .

# 191

доколкото 'познавам' пасинет - да .. тази реплика трябва да влезе в златния фонд на бг-мамите   Peace уби ме - честно  hahaha hahaha

# 192

доколкото 'познавам' пасинет - да .. тази реплика трябва да влезе в златния фонд на бг-мамите   Peace уби ме - честно  hahaha hahaha
отказвам да повярвам, че това го е казала майка  Confused не ми го побира главата  Naughty

# 193
  • някъде ...
@пасиент - какъв ти е хонорара да убедиш друга майка да мисли като теб?
Имам някои идеи ( защото ако само усетя подобни мисли - а те определено в моя случай са съвсем в друга посока, направо забрави даже да я уведомя - взимам го на секундата. )

# 194

Първо изобщо не ме познаваш.  Wink
Второ не виждам защо е толкова шокиращо една жена да прави за детето си толкова много, колкото един разведен баща? Да не ми да казвате, че бащите не правят достатъчно за децата си, ако се разведат?  Thinking

На практика никога няма да ми се наложи, защото мъжа ми мре за мене, повече отколкото дори ми се иска на моменти.
  Sunglasses 

Чак ме е яд, че не си била ти...
Ако и бившата ми мислеше така, си отнасях малкия и забравяхме че съществуваш отвсякъде.

Да си мислел бе братче като си правил деца на коя си ги правил.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт