Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 531
  • 421
  •   1
Отговори
# 225
.........................................
няма да се грижи и да прави най доброто на което е способен, ако не е притиснат.
Абе, ако случайно знаеш начин как да притиснем разведените мъже, в подфорум "Родители сами отглеждаи децата си" има поне 200 мами, които ще ти целуват ръка ако споделиш.
'щото в Бг не са ми известни методи за притискане, ама знам ли  newsm78

Колко пъти да го пиша какъв е начинът за притискане. Точно защото някои майки и 10 лв не вземат от "много отговорните" бащи, за това начинът е той да живее с детето да видим дали пък няма да дава повече.
Моите единствено приемливи причини за развод също. Някой ако иска и за кеф да се развежда, изобщо не ме вълнува.

Цитат
другите поне 10 причини, които биха спестили на детето илюзията, че има семейство ...
А като живее само с единия родител не знам какъв магьосник трябва да си за да убедиш един мъник, че има семейство. Crazy Всички само от мисъл за децата се развеждат и са най образцовите родители.И запазват хубави отношения след това в името на детето.  Sunglasses  Laughing Ама от къде ли да го знам аз, нали не съм разведена.  Whistling

Но това да съм мултифукционална - да работя, да гледам дете и домашни задължения в едно, за да се осигури свободно време на "царя" няма как да се случи при мен, защото не позволявам никой да не третира по този начин. Тъгата и меланхолията, която долавяш е женската солидарност, което не ми е чужда. Почти всяка втора тема е оплакване от една такава мултифункция, търсеща съчувствие...

# 226
  • планетата Земя
Тук някой чете ли какво пишат другите? И най-вече опитвате ли се да разберете какво иска да каже другия?
Това с притискането е направо безумно в някои ситуации. Човекът си каза, че заради притискането се е развел, ама давай още малко да го притиснем... ooooh!
И още нещо, когато човек не е преживял нещо на собствен гръб, много е трудно да го разбере. Ама хайде поне да се опитваме. Големи хора сме. Който не е преживял развод, който не е бил самотен родител - малко по-полека с изказванията по тези въпроси.
Развалихте хубавата тема. А тя беше, че и жените са хора и могат да си имат и хобита, и лични интереси. И въобще да не бъдат ни "тетки", ни "shopoholics", нито пък "кучки", както някои потребители твърдят.

# 227
  • някъде ...
Тук някой чете ли какво пишат другите? И най-вече опитвате ли се да разберете какво иска да каже другия?
Това с притискането е направо безумно в някои ситуации. Човекът си каза, че заради притискането се е развел, ама давай още малко да го притиснем... ooooh!
И още нещо, когато човек не е преживял нещо на собствен гръб, много е трудно да го разбере. Ама хайде поне да се опитваме. Големи хора сме. Който не е преживял развод, който не е бил самотен родител - малко по-полека с изказванията по тези въпроси.
Развалихте хубавата тема. А тя беше, че и жените са хора и могат да си имат и хобита, и лични интереси. И въобще да не бъдат ни "тетки", ни "shopoholics", нито пък "кучки", както някои потребители твърдят.

Много благодаря за поста  Peace Peace Peace

@pasinet -
Цитат на: pasinet
А като живее само с единия родител не знам какъв магьосник трябва да си за да убедиш един мъник, че има семейство.
Абе наистина не ти се занимава да разбереш какво ти пишат или ?
Ако е така - няма лошо - но поне и не отговаряй...
ОК - майка си на 2 деца, не ти е лесно - навън си, достстъчно си зряла - наближаваш 30-те ( тия дни да имаш черпиш Simple Smile ), но това не ти дава житейски опит в много отношения.
За неразбралите - да поясня : НЕ, няма да го убеждавам, че има семейство, но е по-добре да знае, че няма такова, отколкото да гледа апатията, досадата и отегчението, и да си мисли че има семейство .

ПП: Меланхолията я долавям в друга насока, но както и да е ... ,  - може би се дължи и на дъпката около РД-то ти.
Оказва се, че все пак съм имал късмет с това бившата да е майка на детето ми, защото тя успява да е майка, домакиня, да си гледа детето и домашните задължения ( повтарям ) дори и с държавната си заплата, от която плаща наема и сметките си.

И представи си, ама без никак да съм притиснат, изпитвам непреодолимо желание, когато мога да и помагам.
Защото при все, че нещо не мога да живея с нея под 1 покрив, тя все пак си остава една много добра майка, и не се оплаква ( освен в скайпа и то само на роднините и - само подозирам Wink ).

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 13:14 от ddragon

# 228

Абе наистина не ти се занимава да разбереш какво ти пишат или ?

Не съм аз която се шашкам от чуждото мнение.Оставете ме да си имам собствено. На никого не го налагам. А то за неразбралите е:  едно дете е щастливо, когато живее с двамата си родители и обичано и от двамата и че един развод не е болест или смърт та да нямат вина за него - единия или и двамата от връзката. Толкоз от мен.

На доста повече от 30 съм, едно дете имам и рождения ми ден мина.  Laughing 16 години брак мисля, че ми дават право да имам мнение по въпроса за отговорността на хората в една връзка.А на който това мнение не му харесва изобщо не ми пречи.

Цитат
Оказва се, че все пак съм имал късмет с това бившата да е майка на детето ми, защото тя успява да е майка, домакиня, да си гледа детето и домашните задължения ( повтарям ) дори и с държавната си заплата, от която плаща наема и сметките си.
Е значи с право не искам да вземам от този пример. Ако разбираш какво искам да кажа де.
Цитат
но поне и не отговаряй...
Ама и ти не се чувствай задължен да го правиш, няма да се разсърдя.  Laughing

# 229
  • някъде ...
Така де Simple Smile

Мисля, че е най-добре модератор/админ да премести последните ни 10-ина мнения в тази тема : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510093.0 .

Само да допълня - детинско е да търсиш вина - дори да я намериш, няма да ти стане по-добре.
Отделно - според различните гледни точни, тя ще е в различен човек Wink

И .. идеята хич не ми беше да те разсърдя Simple Smile

# 230
  • Най-сетне у дома
Извинете, ще си позволя да се върна на темата с хобитата  Laughing
Малка и много нездрава илюстрация как могат да са вредни за семейните, така да се каже, отношения  Wink
Бившият ми съпруг гледа всякакъв спорт. АМа като казвам всякакъв, значи - така е - от кърлинг до северна комбинация. Имах трагичния късмет да съм бременна по лятна олимпиада, за световно по футбол е напускал работа и така. От зори до здрач и после пак - спорт. Ми, аз пък обичам да пиша... та, така, по едно време, след години умора от Евроспорт, събрах си багажа и 6 месеца се отдадох на хобито си в едно ателие, писах книга, после я дописвах, отдавайки се на другото си хоби - пътуването. Е така. Съвсем наскоро подписах договор за издаване на въпросната книга в чужбина. Както се сещате, съпругът ми е бивш, с настоящия гледаме само футбол, заедно, това Тур де Франс вече го забравих отдавна, благодаря ти Господи. Само, че като чуя Роберто Контадор, все още изтръпвам  Laughing А пък се оказа, че писането и животът в семейство могат да се съчетават... Та така, по повод хобитата.   

# 231
Е тва вече е некакъв много краен вариант.Ако избира снукър пред теб по бельо значи положението го пиши бегало... ooooh!

# 232
  • някъде ...
Е тва вече е некакъв много краен вариант.Ако избира снукър пред теб по бельо значи положението го пиши бегало... ooooh!
Ама ако е избирал хокей, пред това да слуша колко ти е криво всичко, докато си по домашния ХанцУГ - нормално.

# 233
  • Най-сетне у дома
Ама ако е избирал хокей, пред това да слуша колко ти е криво всичко, докато си по домашния ХанцУГ - нормално.

Пич, ти живота и отношенията между хората си ги разбрал, виждам  Joy
Що не вземеш да даваш съвети в някое женско списание, сички ще се оправим  Laughing
Няма да се притесняваш, тва беше предишния - и той така, все имаше някво обяснение защо не може да не гледа биатлон, примерно.
Ама с настоящия такива проблеми няма, то е до човешки материал и комбинацията между двата материала, раираш ли.
Ама ти верно, що не хванеш някоя рубрика в списание, ако не друго, поне ще ни веселиш  Peace И правописа го владееш, знаеш как се пише анцуг  Wink

# 234
  • някъде ...
Пич, ти живота и отношенията между хората си ги разбрал, виждам  Joy
Що не вземеш да даваш съвети в някое женско списание, сички ще се оправим  Laughing
Няма да се притесняваш, тва беше предишния - и той така, все имаше някво обяснение защо не може да не гледа биатлон, примерно.
Ама с настоящия такива проблеми няма, то е до човешки материал и комбинацията между двата материала, раираш ли.
Ама ти верно, що не хванеш някоя рубрика в списание, ако не друго, поне ще ни веселиш  Peace И правописа го владееш, знаеш как се пише анцуг  Wink

Е с тоя ти пост разбрах бившия ти напълно.
А ХанцунГите ще ги науча да ги пиша като взема основно, че тук няма таквозу очилиште  Joy Joy Joy
Обаче чувство за хумор още не съм чул да присаждат ...  Thinking

Извинете, ще си позволя да се върна на темата с хобитата  Laughing
Малка и много нездрава илюстрация как могат да са вредни за семейните, така да се каже, отношения  Wink
Бившият ми съпруг гледа всякакъв спорт. АМа като казвам всякакъв, значи - така е - от кърлинг до северна комбинация. Имах трагичния късмет да съм бременна по лятна олимпиада, за световно по футбол е напускал работа и така. От зори до здрач и после пак - спорт. Ми, аз пък обичам да пиша... та, така, по едно време, след години умора от Евроспорт, събрах си багажа и 6 месеца се отдадох на хобито си в едно ателие, писах книга, после я дописвах, отдавайки се на другото си хоби - пътуването. Е така. Съвсем наскоро подписах договор за издаване на въпросната книга в чужбина. Както се сещате, съпругът ми е бивш, с настоящия гледаме само футбол, заедно, това Тур де Франс вече го забравих отдавна, благодаря ти Господи. Само, че като чуя Роберто Контадор, все още изтръпвам  Laughing А пък се оказа, че писането и животът в семейство могат да се съчетават... Та така, по повод хобитата.  

Ха сега да видим, що е то препинателен знак, и има ли той почва у нас Simple Smile
( надявам се да имаш добри редактори  Peace )

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 20:30 от ddragon

# 235
бе, той почва има, ама нали, такова... дъждовете го отнесоха... барабар с анцуНга и Жапанките /това последното ме изтормози да обяснявам на един... ръП, че се казва "джапанка" hahaha/

тия дни открих, че имам ново хоби - да ходя след майсторите, дето ми се мотаят из къщи и да им откривам грешки  ooooh!
 Joy

# 236
  • някъде ...
бе, той почва има, ама нали, такова... дъждовете го отнесоха... барабар с анцуНга и Жапанките /това последното ме изтормози да обяснявам на един... ръП, че се казва "джапанка" hahaha/

тия дни открих, че имам ново хоби - да ходя след майсторите, дето ми се мотаят из къщи и да им откривам грешки  ooooh!
 Joy
Бе разбрах аз още тогава, че точно това е причината да се замислиш за морето ...
А за поста ти :  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy и най вече  Hug Hug Hug .
Сега ми идва да разкажа приказката за магарето на пазара, ама не сме я учили още  Joy Joy Joy

И за да не е офф - хобито ми е и-нет Simple Smile

# 237
еее стига, де... започна, пък не довърши Crazy кажи за магарето Praynig
 Mr. Green

# 238
  • Най-сетне у дома

тия дни открих, че имам ново хоби - да ходя след майсторите, дето ми се мотаят из къщи и да им откривам грешки  ooooh!
 Joy
Бе разбрах аз още тогава, че точно това е причината да се замислиш за морето ...
А за поста ти :  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy и най вече  Hug Hug Hug .
Сега ми идва да разкажа приказката за магарето на пазара, ама не сме я учили още  Joy Joy Joy

И за да не е офф - хобито ми е и-нет Simple Smile

БаЦе, задръж си мисълта, не можах да те дочета, скучно е, сори! Престарал си си се с пунктуационния анализ, дай нещо по-жизнено!  
Отивам да отворя по една бира за мен и миУото и се захващам да гледам финала, нищо, че нашите отпаднаха  Sad Лека и със здраве!
Та да не е съвсем офф - побийвам барабаните - буквално, тва докато бях в БГ, де, тук не може  Sad

# 239
Копелеееееееее...жена барабанистка! Баси сексито е това. Навремето докато свирех при моя даскал ходеше една..червенокоска...малиййййййй. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
Що не вземеш да даваш съвети в някое женско списание, сички ще се оправим

Щото да наливаш на жена акъл е усилие залудо. Нема възприемане и обратна връзка. Демек "ping timeout" oтсекъде... ooooh! Crossing Arms

И се пише ханцунг, както и хасфалт.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт