Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 545
  • 421
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
Друго : защо винаги търсите друга фуста?
Aз ли търся друга фуста, нещо си се объркАл.  Laughing Я се върни и виж от къде тръгна разговора от вметката на Немо, че щели да ни сменят. В реалния ми живот последното, от което мога да се трогна е,че мъжа ми ще ме смени заради друга жена.  Wink

А на теб не знам какъв ти е проблема , не четох подробно личната ти драма около  жена ти и детето, за което искаш да се грижиш, а не можеш. Не е нужно непременно да живееш с него, за да си добър баща, ако искаш да се покажеш като такъв. Ако я оплюя по добре ли ще ти стане от това? 
Изключения винаги има, обаче статистически много по малко са разведените мъже, които с желание правят повече за децата си,отколкото им е присъдил съда.И те всички са се събрали май в бг мамма.  Laughing

И не виждам как ще ме убедят, че някой, който се опитва да се спаси в измислени хобита дошли след като са му се появили децата е супер баща.

А до колко са далеч разсъжденията ми от реалността, аз живея в нея и не се жалвам, че някой се опитва да се спасява от детето си или мен. Значи добре се оправям, не ме мисли.Нито чакам някой да проявява разбиране или съчувствие за изборите или грешките в живота ми.   

Цитат
То не е : "Искам т'ва, направи онова, ела ме вземи от работа, закарай ме при сестра ми " и още 1 000 000 ( един милион да се чете ) капризи и простотии, които ако откажеш да изпълняваш, значи не я обичаш, не държиш на нея и т.н.

Е, ами аз ти казах, да си мислил по рано, но се прие като заяждане. Моя що не каже нещо такова за мен, щото ще е лъжа, за това.

# 211
Паси, сторвам ти дълбок поклон!!! Де да можеше повече венери да мислят като тебе... Praynig ...

Сериозно ли? На мен това ми звучи като "Дай да направим гадно на бившия, да види той какво ми беше на мен!"

... мъж в развод не бива да се чувства като освободил се от ангажимент, а точно обратното, да види, че е трудно, ако е сам родител и че не мрънкащата тетка е пречела да се чувства добре в брака му, а собствения му егоистичен гъз!  ...

Много ясно, че няма да го виждам само два пъти в месеца ...

Мда, ако новата му кака го позволи  Laughing 

# 212
  • някъде ...
Ама ти реши, че някой те убеждава че е супер баща ли?????

Аз пък реших, че от постовете ти може да се съди , че си далече от супер майка ...
Та чак се шашнахме от разсъжданията ти.

# 213
Аз пък реших, че от постовете ти може да се съди , че си далече от супер майка ...
Та чак се шашнахме от разсъжданията ти.

Абе шашкайте се колкото си искате, ако мислиш че ми пука.  Laughing  Детето ми нали ме намира за супер майка, за другите ми е все тая.

# 214
  • планетата Земя
Хайде по-спокойно, ясно е, че мърморещи половинки има и ще има. Както казах по-нагоре малко са хората...които могат да бъдат толерантни към чуждите недостатъци, хобита и т.н.
Тук е момента да цитирам един приятел, който след дълги спорове обичаше да казва "И ти си прав!"Wink
Всеки тук си е прав за себе си - и мрънкащите от мрънкащите си тетки и другите - случаи колкото искаш и всякакви.
Бъдете малко по-гъвкави.  Wink

# 215
  Детето ми нали ме намира за супер майка, за другите ми е все тая.
мир да има  Peace
с две неща съм съгласна с теб - това горното е първото - че най-важно е детето ти какво мисли за теб
другото е, че то трябва да живее там, където е по-добре за него, когато родителите са разделени. все пак историята познава случаи и на безотговорни майки, и отговорни татковци.
това са принципни положения
но ме подразни начина, по който се изказваш - къде осъдително ми прозвуча, къде крайно. още повече, че не си в позицията на самотен родител, за да прецениш нещата от този ъгъл и да даваш оценка кое е грешка и кое не.  Rolling Eyes
и за да се застраховам предварително, не се жалвам от този факт, нито търся съчувствие и подкрепа Peace

# 216

но ме подразни начина, по който се изказваш - къде осъдително ми прозвуча, къде крайно. още повече, че не си в позицията на самотен родител, за да прецениш нещата от този ъгъл и да даваш оценка кое е грешка и кое не.  Rolling Eyes

И на кой съм казала кое е грешка и кое не. На никой не съм намекнала дори дали да си гледа или не детето, вие скокнахме по моето мнение. Ами такова си е, имам някаква причина да мисля, че по собствено желание мъж изоставил жена си и детето си , защото я намира за мрънкалник, а си е намерил такава която харесва ( тезата заради която си написах мнението )няма да се грижи и да прави най доброто на което е способен, ако не е притиснат. А това няма как да стане, ако не се сблъска с реалността самотен родител. А понеже една майка дори и да и е мъчно, дори и да и липсва, тя винаги ще прави всичко, на което е способна ( или айде 99 % от жените да речем). Но няма смисъл да се принесе веднага в жертва, заради това някой, който има отговорности е тръгнал да се чувства ерген. Трябва да ви кажа, че много мъже толкова много спекулират с това, че жените в България биха изнемогвали и изнемогват като самотни майки, че дори въпросния Немо, който сега се изумява какво съм написала постоянно репликира жени, оплакващи се от мъжете си, ами къде сте гледАли, защо не си грабвате децата под мишница и дим да ви няма. А колко много търпят далеч повече от капризи, само защото знаят какво ги чака след това да не говоря.
За едно дете раздяла на родителите никога не е добре. Това ми е мнението и по принцип аз не бих инициирала развод ( освен в случаите на насилие ), но ако пък усетя, че мъжът ми се опита да кръшка ( да се разбира от отговорност, а не в другия смисъл) , а аз да опъвам каиша защото видите ли трябва защото съм майка, ами бих направила доста неща.
Ето във връзка с хобитата винаги съм се чудила на тези жени дето реват, че мъжете и били за риба или че все се запивали с приятели,а тя седяла с децата. Ами остави му ги и кажи и аз излизам и готово. Не да го пита или да му се моли и да му обяснява колко той не е прав. Той няма да ги хвърли на пътя. Намирай си време и за себе си и готово. Точно в този смисъл ми беше поста за развода и отговорността, а егати тъпото тълкувание, че нямало да ми липсва. Какво като ми липсва, ако мога така да направя повече.Като не става с добро, ще се прибягва до всичко, което действа.

Aйде лека ви нощ, че дечко заспа и дойде часът на родителите.  Simple Smile

# 217
Мдаааа и аз не знам защо смесват  курвите и децата в една купа? Двете неща немат нищо общо. Аз мога да си бръмча по блудетини и чавето пак да е номер едно. А тетките го разбират като игра с нулева сума. newsm78 Whistling

А тва за "ей ти детето аз излизам" си има оправия. Има един такъв  знаменит случай в чийто ендшпил свръхсладки мадами от съседната маса приспиваха чавето, ние с аверите достойно бехме настъпили второ шише мастика и после ме изпращаха със шпалир около количката до нас, ей така...за всеки случай. Hug

# 218
Мдаааа и аз не знам защо смесват  курвите и децата в една купа? Двете неща немат нищо общо. Аз мога да си бръмча по блудетини и чавето пак да е номер едно. А тетките го разбират като игра с нулева сума. newsm78 Whistling

А тва за "ей ти детето аз излизам" си има оправия. Има един такъв  знаменит случай в чийто ендшпил свръхсладки мадами от съседната маса приспиваха чавето, ние с аверите достойно бехме настъпили второ шише мастика и после ме изпращаха със шпалир около количката до нас, ей така...за всеки случай. Hug

Само тази реплика с шишето мастика и пияните ти приятели е достойно никога да не ти бъде поверено дете. Не , че нещо но когато алкохола взима превес над разумът и бързите ти реакции ти си опасен на първо място за детето си и след това за себе си! Надявам се си си взел поука и не би повторил това!

# 219
Ммммм реакциите си беха доста добре...както се оказа по-късно същата вечер. Но добре че не беха най-добре, щото некои лица щеха да мръднат към графата "мандибула рота". Rolling Eyes  А и никога не съм харесвал предобрянето на нещата в крайности - тва че човек си е пийнал не значи че не  е на ясно какво става. Надявам се жените да си вземат поука че истериите са излишни. Stop

# 220
Ммммм реакциите си беха доста добре...както се оказа по-късно същата вечер. Но добре че не беха най-добре, щото некои лица щеха да мръднат към графата "мандибула рота". Rolling Eyes  А и никога не съм харесвал предобрянето на нещата в крайности - тва че човек си е пийнал не значи че не  е на ясно какво става. Надявам се жените да си вземат поука че истериите са излишни. Stop

Я стига глупости! Кой дава разликата м/у пийнал и пиян?!?! Имаш ли повече от бира в телцето си- далече от детето , за да няма ох и аз. Недай си боже стане нещо... после върви обяснявай разликата м/у пийнал и пиян!

# 221
Ех ама тая последна инстанция... Naughty А по-отговорно ли е да караш като идиот, или да си "горе на черешата" по други причини? Аман от съдници начи. Нека всеки да си знае границата, гьола и так дале... Crossing Arms

# 222
  • някъде ...
.........................................
няма да се грижи и да прави най доброто на което е способен, ако не е притиснат.
Абе, ако случайно знаеш начин как да притиснем разведените мъже, в подфорум "Родители сами отглеждаи децата си" има поне 200 мами, които ще ти целуват ръка ако споделиш.
'щото в Бг не са ми известни методи за притискане, ама знам ли  newsm78

И отдлено -  аз така като чета, поне 50% от самотните мами не са взимали и 10лв. от месеци ...
Или пак фантазираш?

+ че насилието не е единственото нещо, което налага развод.
Липсата на всякакво отношение и апатия е една от другите поне 10 причини, които биха спестили на детето илюзията, че има семейство ...
Досадата и непрестанното пилене, от което в един момент ставаш алергичен, е друг вариант...
Нежеланието да се прибираш в къщи, се сблъсква с желанието да си видиш детето, от трета страна пък ...
Ако седнат да ме допълват, тези които знаят защо са се развели без да има бой, може би 10 ще са хипер мега дупер повода, след тях ще има поне още 50.

Ама к'во обяснявам, ти без да си се развела, знаеш как стоят нещата с разводите много по-добре от нас - разведените, без да си в Бг, знаеш как се притиска бивш, и без ( цитирам ) да "знам какъв ти е проблема , не четох подробно личната ти драма около  жена ти и детето, за което искаш да се грижиш, а не можеш", можеш да отсъдиш кой се прави на супер таткото...
Ако беше прочела, щеше да знаеш, че не само искам, а се и грижа за моето детенце  - да ти кажа - и ти не ме ( го ) мисли - той се е родил уреден Wink
Щеше да знаеш също, че не ставаше въпрос за мойта лична драма ( хахахах ), и щеше да знаеш, че включването ти е по доста неуместен, некомпетентен и ( меко казано ) наивен начин.
Ако имаш да си връщаш на Немо за остри реплики от други теми, ми се струва, че не уцели мястото Wink

ПП:

И не виждам как ще ме убедят, че някой, който се опитва да се спаси в измислени хобита дошли след като са му се появили децата е супер баща.
Ако пък малко се беше позамислила ( дано да можеш, и в случая да е пропуск ), щеше да се сетиш, че това писание е , за да има нещо по темата написано в поста Wink
А това супер баща се повтаря във всеки от постовете ти - меланхолия или тъга долавям ?
Отделно : да те убеждават???????
Кой ?
Защо???

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 02:22 от ddragon

# 223
Ех ама тая последна инстанция... Naughty А по-отговорно ли е да караш като идиот, или да си "горе на черешата" по други причини? Аман от съдници начи. Нека всеки да си знае границата, гьола и так дале... Crossing Arms

Не сменяй темата. И не ми викай съседа какво прави,ти не бъди безотговорен към детето си и нека другите намерят кусур!

# 224
За съседа не знам...Ама  комшийката изпусна детето.... Whistling Whistling Whistling Stop

Общи условия

Активация на акаунт