А на теб не знам какъв ти е проблема , не четох подробно личната ти драма около жена ти и детето, за което искаш да се грижиш, а не можеш. Не е нужно непременно да живееш с него, за да си добър баща, ако искаш да се покажеш като такъв. Ако я оплюя по добре ли ще ти стане от това?
Изключения винаги има, обаче статистически много по малко са разведените мъже, които с желание правят повече за децата си,отколкото им е присъдил съда.И те всички са се събрали май в бг мамма.

И не виждам как ще ме убедят, че някой, който се опитва да се спаси в измислени хобита дошли след като са му се появили децата е супер баща.
А до колко са далеч разсъжденията ми от реалността, аз живея в нея и не се жалвам, че някой се опитва да се спасява от детето си или мен. Значи добре се оправям, не ме мисли.Нито чакам някой да проявява разбиране или съчувствие за изборите или грешките в живота ми.
Е, ами аз ти казах, да си мислил по рано, но се прие като заяждане. Моя що не каже нещо такова за мен, щото ще е лъжа, за това.