Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 526
  • 421
  •   1
Отговори
# 240
  • Най-сетне у дома
Копелеееееееее...жена барабанистка! Баси сексито е това. Навремето докато свирех при моя даскал ходеше една..червенокоска...малиййййййй. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
Що не вземеш да даваш съвети в някое женско списание, сички ще се оправим

Щото да наливаш на жена акъл е усилие залудо. Нема възприемане и обратна връзка. Демек "ping timeout" oтсекъде... ooooh! Crossing Arms

И се пише ханцунг, както и хасфалт.. Peace

Девиаторче, ако си ходил при Генко Солаков, аз съм била!!!
С червена коса, дълга, права.
Баси, как се развълнувах   love001

# 241
Мне.....А ти да си ходила при Донко Аврамов щото нещо прекалено много ми се струват съвпаденията... Praynig  bouquet

# 242
  • Най-сетне у дома
Мне.....А ти да си ходила при Донко Аврамов щото нещо прекалено много ми се струват съвпаденията... Praynig  bouquet

А-ха, ходих! Ама то, така да се каже, през кого ли не минах - Генко, Донко, Стунджи (той тогава беше просто гусин Янкулов  Laughing), накрая при Даката (Деян Драгиев) се довършвах... после станаха едни простотии с ръцете и вече нямаше как да се свири активно  Sad... ама знам ли дали сме се засекли при Донко по едно и също време...  Както и да е, добра среща  Heart Eyes beer3

# 243
Търъдъдъннннн....ебаси кво нещо е тоя Интернет? Сори за та тва с ръцете. И аз спрях защото си счупих ръката много кофти - и двете кости на успоредни места, дълго възстановяване и после нищо не беше същото. ooooh! Но имам некво усещане че си баш ти де... bowuu Whistling

# 244
ма вие се и разпознахте  Crazy супер готино!  Grinning ...от едното хоби Mr. Green
и аз така съм откривала хора, които не съм предполагала, че мога видя отново
вива интернет!  Hug

ПП колко ли хора познаваме във форума без да знаем  Thinking

# 245
Нали суперготино? Ахахахах! И то това е от доста oldschool хоби, ама аз какви ли не съм ги имал де. Навремето се бях вманиачил до такава степен че исках да кандидатствам консерватория за огромен ужас на наще Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Ама Господ си знае работата май... Thinking

# 246
Нали суперготино? Ахахахах! И то това е от доста oldschool хоби, ама аз какви ли не съм ги имал де. Навремето се бях вманиачил до такава степен че исках да кандидатствам консерватория за огромен ужас на наще Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Ама Господ си знае работата май... Thinking

така е  Peace убедена съм, че за всяко нещо има причина - дори за едното разнежване по старите времена си заслужава Grinning

# 247
  • Най-сетне у дома

И аз се готвех за консерваторията  Grinning Много ми беше смешно, че на тези от ударния факултет им казваха "чукачите", а на духовите инструменти - "духачите"  Laughing По онези времена за тва живеех - дъ Музика. И сега детето като се залепи пред телевизора и се кефи на новия румънски саунд (Акчент или квото там) и мазен r"n"b... почвам да се чудя къде съм сбъркала, ама нали все гледам да не се налагам... е, ще подбутна в правилната посока малко по-натам, като поотрасне.  
А това с ръката - сори, ужасно е. После, като хванеш палката и все едно не я държиш ти, а друг човек...  Sad  Не те слуша ръката и е такъв бяс просто, че ти иде да си направиш яка от фуса ...

# 248
  • някъде ...
ма вие се и разпознахте  Crazy супер готино!  Grinning ...от едното хоби Mr. Green
и аз така съм откривала хора, които не съм предполагала, че мога видя отново
вива интернет!  Hug

ПП колко ли хора познаваме във форума без да знаем  Thinking
Добре че съм аз да подразня духовете, та да ги накарам да се поразпишат, та да вземат и да се познаят  Whistling Mr. Green Mr. Green
( макар, че т'ва с ХанцуГа  Mr. Green, го взех точно от Девиатор - даже смятах да му се сърдя, дето ме е подвел  Joy Joy Joy, ама нали бързо ми минава Simple Smile ).

# 249
заслугата ти е отбелязана в аналите  Peace Joy Joy

# 250
  • някъде ...
Аре край.
До тук бях с концентрацията  Joy Joy Joy

# 251
Аре край.
До тук бях с концентрацията  Joy Joy Joy
.... на историятаааааааааааааа  Joy Joy Joy
оле къв си  Mr. Green

# 252
Да се въррррррррнем на тематааааааааа аа аа  Grinning

ето едно любимо женско хоби  Mr. Green

# 253
Хахах Wink
Като бях по-малка играех футбол (централен нападател,разбираш ли Laughing),и до днес още ми е смешно,като ми заговори някой мъж "абе що не си висиш на печката,жена си-не можеш да се занимаваш или да разбираш от футбол".
Е тва е единственото нещо,коеот някога ме е дразнело.
Иначе свирех на бас китара LaughingАма мноо малко,нещо не ми се получи.

# 254
Немо, тая току-що открива страстта си към това хоби май  Mr. Green

Хахах Wink
Като бях по-малка играех футбол (централен нападател,разбираш ли Laughing),и до днес още ми е смешно,като ми заговори някой мъж "абе що не си висиш на печката,жена си-не можеш да се занимаваш или да разбираш от футбол".
Е тва е единственото нещо,коеот някога ме е дразнело.
Иначе свирех на бас китара LaughingАма мноо малко,нещо не ми се получи.

и аз обичах да играя футбол преди  Peace
за бас китарата - евалла! - жалко, че не си продължила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт