Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 931
  • 421
  •   1
Отговори
# 375
Eгати спамерите, нямате изчитане....я кажете коя е била по монокини, на нея ще присъдим по-добрата разлика

знаете ли на какво прилича жена с тен от монокини  Thinking   на стрелка сочеща надолЕ  Mr. Green

п.п. Сори за спама ... за последно ми е ... сериозно  Twisted Evil
да, бе, да!  Mr. Green
ами като всички мъж се пекат по монокини.... - при някой стават стрелки, при други - бели полета, при трети - напольонки  hahaha Joy

# 376
Що омазахте хубавата темичка  Tired

# 377
да, бе, да!  Mr. Green
ами като всички мъж се пекат по монокини.... - при някой стават стрелки, при други - бели полета, при трети - напольонки  hahaha Joy

именно за това лафа е : знаете ли на какво прилича ЖЕНА с тен от монокини  Peace  Grinning

Що омазахте хубавата темичка  Tired

сраааам срам  Embarassed

# 378
Що омазахте хубавата темичка  Tired
Няма такова нещо, просто обсъдихме на широчко нашите  хобита  Laughing
Ей на Пламтящата обича да се пече...но така и не разбрахме как, Екстази споделя нейното хоби, аз споделям хобито на Драгона, Драгона на Немо и така...
Кажи ти за твоето хоби  Hug
И на мен всеки път ми е за последно спаменето...но сега съм по темата  Sunglasses

# 379
Кажи ти за твоето хоби  Hug

да питаш човек с над 10 000 отчетени публикации тук какво му е хобито  newsm78 не личи ли  Whistling

# 380
Кажи ти за твоето хоби  Hug

да питаш човек с над 10 000 отчетени публикации тук какво му е хобито  newsm78 не личи ли  Whistling
Очевидно споделя нашето но все пак да я приобщя към темата... Laughing

# 381
...
Кажи ти за твоето хоби  Hug ...

Казах още на 1 стр.  Simple Smile и понеже от около 10 дни съм в нещо като отпуск, се отдадох на едното изцяло и съм на вълна хоби, затова преглеждам тази тема при всяка нова публикация обаче губя интерес, явно и с другите е така, щом вече никой не споделя хобитата си  Rolling Eyes

Е, Немо, пожелавам на всеки такава работа, която да е на компютър и да му позволява да се разтоварва с форума Peace

# 382
ОК !! Този път наистина точно по темата:

Една млада майка си има хоби да пресъздава предполагаемите сънища на детето и , а после да ги снима.

Лично аз бях много впечатлен ...

Воала  bowuu

http://fishki.net/comment.php?id=73336

# 383
Е Човече, прости ми.Мислех, че включването ти в темата следва нашият шеговит характер на водене на разговор, заблудила съм се.
Отчети ,че направих опит  Hug
От време на време е хубаво да разтоварим и да не сме толкова сериозни

# 384
пцолютно  Peace  Mr. Green

а иначе снимките на детските сънища, наистина са впечатляващи  Grinning
личи си как изкуството на майката еволюира със всяка снимка  Peace - композициите стават все по-сложни

# 385
...

Разбира се, но без да се "убива" темата, никой няма да спечели, ако я заключат или хората спрат да пишат по нея, поне за мен е интересна и чакам да пишат още хора, които явно се страхуват от вас  Mr. Green

Find_NEMO, горкото дете  Joy но е изкуство, определено  Simple Smile

# 386
Разбира се, но без да се "убива" темата, никой няма да спечели, ако я заключат или хората спрат да пишат по нея, поне за мен е интересна и чакам да пишат още хора, които явно се страхуват от вас  Mr. Green

Find_NEMO, горкото дете  Joy но е изкуство, определено  Simple Smile

Shocked ша ни кръстят очз след малко

защо да не си коментираме хобитата, както сметнем за добре  newsm78 щом става разговор всичко е ок  Peace ако е само да изброяваме кой какво обича да прави и нищо повече, темата да се е изчерпала отдавна Whistling

дайте да си говорим за малко изоставено мое хоби - животните /домашни любимци, де, не жени и мъже, моля Mr. Green/
много обичам котки - имала съм две. последната много трудно я прежалих - по-точно него, щото беше котарак.
синковеца ми е наследил тая ми любов и още от детската градина ме е заврънкал да си вземем котка - така вече втора година  Whistling
харесала съм си руска синя котка - страхотни са! Heart Eyes
имал ли е някой такава? искам да знам наистина ли са толкова кротки, колкото пише в дебелите книги? ще стане ли за хоби на детето ми, щото той не понася някой да е по-див от него и затова се и отказахме от куче /и такова имах барабар с котката - голям майтап Laughing/

# 387
Ай лайк пусис туу... Peace Peace Peace Hug

# 388
ноу шет!? Mr. Green

отиде дисциплината значи - опитах  Mr. Green

# 389
Добре де Човече, излъгах, не съм руса, кестенява съм...няма какво да се плашат хората ...
Знаете ли го вица за котето и наденичката?  Laughing
Айде да не оспамвам темата излишно ...

Общи условия

Активация на акаунт