добър фотограф и диджей за сватба

• 102 078
  • 237
  •   1
Отговори
# 225
А за град Варна някой може ли да препоръча добър фотограф???

# 226

Яна Пенева

# 227
  • София
Моля ви да ми препоръчате културен DJ, който не си прави просташки шеги с гостите, защото съм била свидетел на много тъпи шеги.
Чудя се между Dj Vale, Dj Хорхе и Найден Найденов..Помагайте!! Praynig

# 228
Моля ви да ми препоръчате културен DJ, който не си прави просташки шеги с гостите, защото съм била свидетел на много тъпи шеги.
Стоян Петров - няма да съжаляваш. Покрива ти изискванията, а и подбира много добре музиката според настроението, дансингът не остава празен, разбира си много от работата  Peace

# 229
  • София
Стоян Петров - няма да съжаляваш. Покрива ти изискванията, а и подбира много добре музиката според настроението, дансингът не остава празен, разбира си много от работата  Peace
Датата му е заета..

# 230
Жалко  Peace Успех с търсенето, в правилна посока е!

# 231
Найден Найденов беше на моята сватба и останах много доволна.

# 232
Здравейте! Най-после изгледахме и  сватбеното видео и искам да похваля Светослав Веселинов - Слави (намерихме го като ДВ Арт Студио - това е сайтът му: http://www.dvart-studio.com/ ). Страшно добри монтажи, заснел е всички ключови моменти, освен тях има много забавни моменти с гостите - физиономии, жестове, мимики. Страшен смях падна Simple Smile Освен всичко това във видеото изобщо не си личи типичната мизерийка на панелните квартали.
Още когато го уговаряхме ни направи впечатление, че е много отзивчив и разбран, предложи "сценарии" и т.н.
Това, че сме претенциозни вече стана ясно, но Слави се е справил супер добре Simple Smile

# 233
Здравейте! Най-после изгледахме и  сватбеното видео и искам да похваля Светослав Веселинов - Слави (намерихме го като ДВ Арт Студио - това е сайтът му: http://www.dvart-studio.com/ ). Страшно добри монтажи, заснел е всички ключови моменти, освен тях има много забавни моменти с гостите - физиономии, жестове, мимики. Страшен смях падна Simple Smile Освен всичко това във видеото изобщо не си личи типичната мизерийка на панелните квартали.
Още когато го уговаряхме ни направи впечатление, че е много отзивчив и разбран, предложи "сценарии" и т.н.
Това, че сме претенциозни вече стана ясно, но Слави се е справил супер добре Simple Smile
Цена на видеото и фотото? А на ди джея Emo Second? Моя позната е много разочарована. Преди време му е изпратила запитване за цена, той започнал да я разпитва къде ще бъде събитието, тя му казала, че няма да е в луксозен ресторант и той приключил комуникацията с нея.  Shocked newsm78 Сигурно е под неговото ниво.. Wink Но поне да беше написал нещо.. Сега си е ангажирала друг добър ди джей, който се е отзовал. А аз се радвам, че още лятото приключих с този "проблем", наречен ди джей. Grinning

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 00:16 от Алиса_в_страната_на_чудес

# 234
Здравейте, мили дами!
Исках само да се включа, за да споделя и мнението си от моята сватба. Фотографи ни бяха Андреев студио (Andreev studio) и сме изклювително разочаровани. Първото впечатление е, че са страхотни, но в деня на сватбата и след това....блякс! Не са много коректни с хората. Но основното е, че не са хванали ключови моменти.... а сватбата няма как да се повтори. Ние останахме много разочаровани. Хубавите емоции и спомени са запечатани в сърцата ни...а и в снимки на обикновенните хора - гостите, които са уловили какви ли не емоционални и забавни моменти. Heart
Успех на всички бъдещи булки!!!! Бъдеще щастливи и се наслаждавайте на вашата приказка! newsm76

# 235
Някой да има отзиви за Димитър Горчев и ДЖ Пацони? Всички от препоръчаните са заети за нашата дата и попаднах на него. Знам, че има огромен опит като водещ, но ми се иска някой да сподели лично мнение

# 236

Яна Пенева

И аз съм чула добри отзиви за нея.
Друго име, което ми препоръчаха, писах го и в темата Сватба 2017, е Благовеста Филипова. Но за мен е много  далече, та ще си търся някой от София. Цените й са мноого добри.

# 237
За Слави от ДВ Арт цените можете да ги видите тук: http://dvart-team.com/videography/wedding-videos/#svatben-paket-cena-video
(официалния му сайт).
А Емил Алексов ни таксува по 80-90лв на час, не си спомням вече точната сума, запаметих едни други емоции Simple Smile

Здравейте! Най-после изгледахме и  сватбеното видео и искам да похваля Светослав Веселинов - Слави (намерихме го като ДВ Арт Студио - това е сайтът му: http://www.dvart-studio.com/ ). Страшно добри монтажи, заснел е всички ключови моменти, освен тях има много забавни моменти с гостите - физиономии, жестове, мимики. Страшен смях падна Simple Smile Освен всичко това във видеото изобщо не си личи типичната мизерийка на панелните квартали.
Цена на видеото и фотото? А на ди джея Emo Second? Моя позната е много разочарована. Преди време му е изпратила запитване за цена, той започнал да я разпитва къде ще бъде събитието, тя му казала, че няма да е в луксозен ресторант и той приключил комуникацията с нея.  Shocked newsm78 Сигурно е под неговото ниво.. Wink Но поне да беше написал нещо.. Сега си е ангажирала друг добър ди джей, който се е отзовал. А аз се радвам, че още лятото приключих с този "проблем", наречен ди джей. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт