добър фотограф и диджей за сватба

• 102 090
  • 237
  •   1
Отговори
# 210
Винаги ще се намери някой,който да прецака всичко...Какво е направил този??? newsm78

# 211
Винаги ще се намери някой,който да прецака всичко...Какво е направил този??? newsm78
Инфо:
Здравейте бъдещи и настоящи мами, искам да ви предупредя за един измамник от гр. Пловдив
представи се като Николай Николов.
Наехме го с мъжът ми като диджей на нашата сватба, но
той предложи да ни намери фотограф и видео оператори.
Тъй като не изглеждаше като измамник, ние му се доверихме.
Дадохме му 100лв капаро за него, 500лв капаро на видео операторите.
След сватбата разбрахме,че господинът Николай Николов не е дал парите
на видео операторите и се е покрил. В резултат на това ние останахме без видео
от сватбата ни. До днешна дата му звъним всеки ден, но не си вдига телефона да се
разберем като хората.
Искам да ви предупредя да не се излъжете и вие като нас.

# 212
Абе има и такива, на които не им пука - казвали са ми "Пффф, за кво да давам толкова пари, да има там некви ( Tired) снимки/видео, да има да показваме на децата, аз колко пъти ще ги гледам тия снимки!?" Миии ок  Rolling Eyes
............ Наеха видеооператор от Канал 1 за 200-300 лв. и фотограф дали има за толкова, DJ пак по същата скала - DJ беше тотален простак подобен на "айде сватьо", изнерви всички, хората висяха по масите цяла вечер. ...........

Така е в 90% от случаите, когато цената (ниската цена) е водещ фактор.

# 213
Момичета, търсим добър диджей за нашата сватба. Искаме доста модернистична сватба, в която няма да имаме ритане на менче, жартиери, захранване с питка и подобни неща. И разбира се без каквато и да е чалга и глупости. Поради, което си търсим диджей, който най-вече ще се държи прилично, няма да говори глупости, ще изглежда нормално облечен... май искаме много  Laughing
Поради, което съм се свързала с няколко диджея. Те са: DJ Ivo, Stevie i Emo second...
Имате ли някакви мнения, препоръки ? Някоя от вас да ги е наемала ?

Благодаря.

# 214
Здравейте момичета, прегледах това което по-горе сте написали, нашата сватба ще е в Сливен и си търсим фотограф, събитието ни ще бъде на 16.09.16, спасява ни, че е петък. Давайте предложения, може да е и от Бургас, Стара Загора или Пловдив не искаме да плащаме много разходи за път  Thinking

# 215
  • Пловдив
За Пловдив- Димитър Яков, Георги Вачев и Борислав Чепишев Peace
Весела сватба Hug

# 216
Аз лично съм от Пловдив, но за сватбатя съм наела Иван Славов от Несебър. Уникален, той не прави снимки, а изкуство.

# 217
Здравейте! Да споделя и аз сватбен опит Simple Smile
 Наехме DJ Emo Second поради няколко причини - много добра препоръка; добри впечатления след разговорите и положителни мнения из форумите. Но не сме доволни честно казано.
 Първо малко предистория. Моята компания слуша предимно комерсиална (тип радио Fresh / City) и чалга, на съпругът са рок/метъл - Metallica, Linkin Park, Ramstain и т.н. Слава Богу и едната и другата компания не са фанатици, а и пият ракийка та стават отворени към всички стилове 😃
По този повод дадохме списък със задължителни песни, които да пусне, такива, които да го насочат към стиловете на компаниите и такива, които да НЕ пуска.
От задължителните чухме тази за първия сватбен танц, втория - поздрав за кумовете, по средата на партито една и в края, когато половината гости си бяха отишли вече - две.
По средата на сватбата (около 21ч. - беше планирана от 18:30 до 00:00 часа, останахме само час над уговореното) започнаха да се отегчават хората и мъжът ми отиде да му каже, да минава към чалга, че заспиват гостите и като се започна... Рязък скок на бесни и неприятни чалги - тип "...ох,ох, не е любов", Scase-Scase ( една пак мазна гръцка е това), абе направо към мазане на филии минахме. Както писах в началото Emo Second имаше списък, с приемливите песни и певици и тази песни определено ги нямаше там... След горе-споменатите цинизми плюс разбира се още няколко пусна някакъв бесен кючек, на който танцуваха 2-3-ма, останалите седим и чакаме да свърши... Ставам аз по време на същия въпросен танц познат като "мазане на филии" да му кажа, да смени песента,казвам му друга,"нормална" - познавам си гостите все пак, каза "ОК свършва тази и пускаме твоята" и "О! Чудо!" - следващ мега мазен долен кючек... Направо започна срам да ме хваща. Отмина и това.
Като прелюдия от рока към музиката за пиене и танцуване се бяхме разбрали да пуска Слави Трифонов, старите "класически" чалги (Камелия, малко сръбско), но не и някакъв мега микс на Слави, който нито ни харесва, нито е сполучлив. Е, изслушахме и мега микса - беше в колонката "да не се пуска", 4 броя родители + малко гости се изнесоха "да пушат" че им дойде в повече... На последната среща преди сватбата предложи Дунавско хоро в някакъв момент, т.к. аз лично не го харесвам му казах да не ми го пуска в деня. Емил обаче на едно от ходенията на съпругът да си поръчва музика го питал да го пуска ли, моят казал "не, жената не го харесва" и по едно време слушам аз хорото за Нова Година - била го искала кумата, ама че булката го е забранила не е важно... С кумата имаше също гаф - понеже тя е хоби сладкарка и беше правила тортата искахме да обяви, да направим малко гъдел за нея пък и реклама - идва тортата и той обяснява, как аз съм си я направила лично, ала бала. Споглеждаме се ние 4-та - младоженци и кумове, мислим си, че се бъзика. Вече идва време да я режем, всички гости станали радват се,снимат,фото и видео и те снимат, той още настоява, че аз съм правила тортата - пуска съпругът ножа и отива да му каже да се поправи, че е "кумова" - а не мое дело...
Та за ей тези няколко ОСНОВНИ неща не ни хареса.
Иначе добре му се получава правото хоро на Du hast (Ramstain), културен и възпитан е, не ръси тъпи вицове за свекета и тъщи и не пие (което за мен е нормално - все пак е на работа, но се оказва положително качество на DJ-те, явно си пият хората Simple Smile ).
За DJ е това, като излязат снимките ще пиша дали фотото е добре (от него очакваме хубави неща Simple Smile.

# 218
Момичета, здравейте тъй като и на мен ми предстой сватба на 26.08.16г., вече сме капарирала ДЖ и ФОТО, за ДЖ-я още нямам отзиви, но фотографката ме впечатли на последната сватба която бяхме сега наскоро, наистина доста хубави снимки, а и не ми се струва доста скъпо като сума (490лв. за 9 часа снимки), което според мен е добре.
За ДЖ-я ще платим по 60лв./час, струва ми се доста свестен млад и енергичен, но ще го видим в действие на заветната дата. Ако някой иска повече информация ще се радвам да помогна Simple Smile.

# 219
Здравейте, някой с мнение за DJ Христо Рачев? От Holiday Inn, София ни го препоръчват ноне намирам много информация в нета за него...

# 220
 Наехме DJ Emo Second поради няколко причини - много добра препоръка; добри впечатления след разговорите и положителни мнения из форумите. Но не сме доволни честно казано.
 Първо малко предистория. Моята компания слуша предимно комерсиална (тип радио Fresh / City) и чалга, на съпругът са рок/метъл - Metallica, Linkin Park, Ramstain и т.н. Слава Богу и едната и другата компания не са фанатици, а и пият ракийка та стават отворени към всички стилове 😃
По този повод дадохме списък със задължителни песни, които да пусне, такива, които да го насочат към стиловете на компаниите и такива, които да НЕ пуска.
От задължителните чухме тази за първия сватбен танц, втория - поздрав за кумовете, по средата на партито една и в края, когато половината гости си бяха отишли вече - две.
По средата на сватбата (около 21ч. - беше планирана от 18:30 до 00:00 часа, останахме само час над уговореното) започнаха да се отегчават хората и мъжът ми отиде да му каже, да минава към чалга, че заспиват гостите и като се започна... Рязък скок на бесни и неприятни чалги - тип "...ох,ох, не е любов", Scase-Scase ( една пак мазна гръцка е това), абе направо към мазане на филии минахме. Както писах в началото Emo Second имаше списък, с приемливите песни и певици и тази песни определено ги нямаше там... След горе-споменатите цинизми плюс разбира се още няколко пусна някакъв бесен кючек, на който танцуваха 2-3-ма, останалите седим и чакаме да свърши... Ставам аз по време на същия въпросен танц познат като "мазане на филии" да му кажа, да смени песента,казвам му друга,"нормална" - познавам си гостите все пак, каза "ОК свършва тази и пускаме твоята" и "О! Чудо!" - следващ мега мазен долен кючек... Направо започна срам да ме хваща. Отмина и това.
Като прелюдия от рока към музиката за пиене и танцуване се бяхме разбрали да пуска Слави Трифонов, старите "класически" чалги (Камелия, малко сръбско), но не и някакъв мега микс на Слави, който нито ни харесва, нито е сполучлив. Е, изслушахме и мега микса - беше в колонката "да не се пуска", 4 броя родители + малко гости се изнесоха "да пушат" че им дойде в повече... На последната среща преди сватбата предложи Дунавско хоро в някакъв момент, т.к. аз лично не го харесвам му казах да не ми го пуска в деня. Емил обаче на едно от ходенията на съпругът да си поръчва музика го питал да го пуска ли, моят казал "не, жената не го харесва" и по едно време слушам аз хорото за Нова Година - била го искала кумата, ама че булката го е забранила не е важно... С кумата имаше също гаф - понеже тя е хоби сладкарка и беше правила тортата искахме да обяви, да направим малко гъдел за нея пък и реклама - идва тортата и той обяснява, как аз съм си я направила лично, ала бала. Споглеждаме се ние 4-та - младоженци и кумове, мислим си, че се бъзика. Вече идва време да я режем, всички гости станали радват се,снимат,фото и видео и те снимат, той още настоява, че аз съм правила тортата - пуска съпругът ножа и отива да му каже да се поправи, че е "кумова" - а не мое дело...
Иначе добре му се получава правото хоро на Du hast (Ramstain), културен и възпитан е, не ръси тъпи вицове за свекета и тъщи и не пие (което за мен е нормално - все пак е на работа, но се оказва положително качество на DJ-те, явно си пият хората Simple Smile ).
За DJ е това, като излязат снимките ще пиша дали фотото е добре (от него очакваме хубави неща Simple Smile.

Здравейте г-жо Kalinka-Penka,
или по-точно -Петя Ангелова. Когато човек пише неверни неща, най-лесният начин е да влезне с такова благозвучно име, а не със собственото си. Доста е лесно да се сетя, че става въпрос за сватбено тържество, водено от мен на 3 юли 2016г. с младоженци Петя Ангелова и Цветан Гаджовски.  Лицемерието е много лоша човешка черта. Във вечерта на сватбата казахте, че сте доволни и то НЕ  само на мен, а 20-тина дена след това срещам това умишлено и тотално пресилено оплюване.  ЗАЩО И КАК НЕ ВИ Е СРАМ? ЗАЩО ПРОСТО НЕ НАПИШЕТЕ, ЧЕ ЦЕНАТА Е ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА, ЗА ДА ПИШЕТЕ ВЪВ ФОРУМ? ВИЕ МОЖЕХТЕ И ДА НЕ МЕ АНГАЖИРАТЕ.  МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕДВАЩИТЕ РЕДОВЕ!!!
Започвам и аз с предистория,  когато се прибрах след първоначалните  срещи с въпросните младоженци, първите ми думи към моята съпруга бяха „Тези хора не са за мен”. Липсваха обичайните усмивки от страна на младоженците, но приех. По- скоро критерият  ми е интелигентни хора, а тези определено бяха такива, а това че не се усмихват………   
Уважаеми Петя и Цецо, който и дисководещ в България да бяхте избрали, ВСЕ НЯМАШЕ ДА СТЕ ДОВОЛНИ!  Не се заяждам, просто вие сте хора с различно мислене. Помните ли, че приятели дърпаха Цецо към дансинга, а той ги избута и си седна.  Е, аз съм добър дисководещ, а не магьосник . Чалга и Рамщайн са трудно съвместими неща, но нека се върнем към това, в което ме обвинявате и вижте как думите, написани от вас си противоречат:
Цитат: „Моята компания слуша предимно комерсиална (тип радио Fresh / City) и чалга,” – пишете вие, т.е. беше ми разрешено да пускам чалга- имам го написано в сценария. Мразя да пускам  този музикален стил, но когато младоженците го заявят, няма как да не пусна. На сватбите, водени от мен или ИМА, или НЯМА ЧАЛГА.  Какво е това понятие „мазна чалга”? След като гръцката песен Sкase-sкase за вас е „мазна чалга”, то просто не е трябвало да разрешавате да се пуска този музикален стил и всичко щеше да е наред.
Кючеците ги пуснах, защото гостите пожелаха. Освен вашите желания, водещият пуска и музика за хората, присъстващи на тържеството. Да попитам читателя: кючеците  не се ли отнасят към чалгата или са  по-скоро към  рок-музиката?
Цитат: „Като прелюдия от рока към музиката за пиене и танцуване се бяхме разбрали да пуска Слави Трифонов, старите "класически" чалги (Камелия, малко сръбско), но не и някакъв мега микс на Слави, който нито ни харесва, нито е сполучлив.”  В музиката, която сте ми написали никъде не се забранява мегамикса на Слави. Колко смешно звучи : разрешихме на водещия да пуска Слави, но той пусна мегамикса му!  Леле, какъв ужас!  Доколкото си спомням,  на този микс дансинга беше най-пълен. 
Списък с песни ми дават почти всички младоженци. Това е ориентир каква музика да се пуска. Никога младоженци не са искали 100% пускане на песните. Защо просто не ми казахте,  че ги искате всичките? Щях да ви ги пусна, имах ги в папка с вашата дата.
Кумата Джина наистина пожела да танцува Дунавско хоро. Като дисководещ с много сватбени тържества  зад гърба, съм се научил, че младоженци, кумове и родители пожелаят ли песен, трябва да я получат. Ако Дунавското хоро е ужасяващо за булка или младоженец, аз го записвам в сценария и не го пускам.  Звучи ми странно, но в случая трябва да обвиним нашата кума, че е пожелала да танцува.  Дунавското хоро не е само Новогодишно, а и празнично - това е и причината да се пуска по сватби и пак наблягам: кумата го искаше, не съм го пуснал с цел да ядосвам булката.
Мога да пиша още, но не виждам смисъл. „Гафовете”, уж допуснати от мен, остават само във вашите фантазии. Телефона ми го имате, но се съмнявам, че ще имате смелостта да ми се обадите. Моля ви да изтриете неверните неща, написани от вас или ще кача вашето обвинение и моето разяснение във  фейсбук и сватбения  форум………………………..
Оставам с хубавите спомени от вашето тържество, и отново  с пожеланията за семейно щастие и много деца, а те се гледат с любов, не с омраза.
Емил Алексов

# 221
Здравейте г-н Емил Алексов,

Най-после събрах смелост и вчера Ви се обадих (в 12:27, за да сме напълно конкретни), но без отговор.
Относно ник-нейма - считам за излишно да се аргументирам по какъвто и да е начин и повод.
Съдейки по написания отговор по-скоро виждам комуникация стил "аз не харесвам критиката", не виждам да отричаш някоя от случките.
За цената - на база на проучването ми, цената, която платихме е в ценовия клас на всички добри DJ - в сайтовете си повечето имат предварително обявена такава.
По отношение на музикалните предпочитания - на НАШАТА сватба все си мисля, че НИЕ познавайки приятелите си имаме малко повече основания да ги преценим, а и да не забравяме все пак, че на една сватба някак младоженците са центърът на събитието, не DJ-ят...
Следвайки твоята логика, за да не се объркаш и да пуснеш нещо, което сме се разбрали да не звучи, е трябвало и да махнем хората - да не вземеш да пуснеш Дунавското, което още след първата среща се разбрахме да не пускаш, а също и на последната точно преди сватбата.
Също така наистина не знам как по-ясно от ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ се маркират всички песни, които на 100% искаме да присъстват. Явно освен с лъжливостта имам откровен проблем и с  комуникацията, знам ли...
Тъй като всичко е било в името на гостите ни - и двете двойки, които ще се женят в период от година няма да те ангажират. Свекърва ми пък още си чака едничката поръчаната песен.

Коментарът от форума няма да го изтрия, не само заради изнудвачески поставената молба, а и защото именно това е идеята на форумите - хората споделят опит и впечатления.

Благодаря за пожеланията и се радвам, че си си изкарал добре на 3 юли.
Искрено се извинявам, че не успя да оправдаеш гласуваното ти доверие.
Ние също се забавлявахме, въпреки някои препятствия.

Аз лично спирам каквато и да е комуникация, не ми се хабят енергия и време за инфантилни разговори.
Петя Гаджовска

Здравейте г-жо Kalinka-Penka,
или по-точно -Петя Ангелова. Когато човек пише неверни неща, най-лесният начин е да влезне с такова благозвучно име, а не със собственото си. Доста е лесно да се сетя, че става въпрос за сватбено тържество, водено от мен на 3 юли 2016г. с младоженци Петя Ангелова и Цветан Гаджовски.  Лицемерието е много лоша човешка черта. Във вечерта на сватбата казахте, че сте доволни и то НЕ  само на мен, а 20-тина дена след това срещам това умишлено и тотално пресилено оплюване.  ЗАЩО И КАК НЕ ВИ Е СРАМ? ЗАЩО ПРОСТО НЕ НАПИШЕТЕ, ЧЕ ЦЕНАТА Е ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА, ЗА ДА ПИШЕТЕ ВЪВ ФОРУМ? ВИЕ МОЖЕХТЕ И ДА НЕ МЕ АНГАЖИРАТЕ.  МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕДВАЩИТЕ РЕДОВЕ!!!
Започвам и аз с предистория,  когато се прибрах след първоначалните  срещи с въпросните младоженци, първите ми думи към моята съпруга бяха „Тези хора не са за мен”. Липсваха обичайните усмивки от страна на младоженците, но приех. По- скоро критерият  ми е интелигентни хора, а тези определено бяха такива, а това че не се усмихват………   
Уважаеми Петя и Цецо, който и дисководещ в България да бяхте избрали, ВСЕ НЯМАШЕ ДА СТЕ ДОВОЛНИ!  Не се заяждам, просто вие сте хора с различно мислене. Помните ли, че приятели дърпаха Цецо към дансинга, а той ги избута и си седна.  Е, аз съм добър дисководещ, а не магьосник . Чалга и Рамщайн са трудно съвместими неща, но нека се върнем към това, в което ме обвинявате и вижте как думите, написани от вас си противоречат:
Цитат: „Моята компания слуша предимно комерсиална (тип радио Fresh / City) и чалга,” – пишете вие, т.е. беше ми разрешено да пускам чалга- имам го написано в сценария. Мразя да пускам  този музикален стил, но когато младоженците го заявят, няма как да не пусна. На сватбите, водени от мен или ИМА, или НЯМА ЧАЛГА.  Какво е това понятие „мазна чалга”? След като гръцката песен Sкase-sкase за вас е „мазна чалга”, то просто не е трябвало да разрешавате да се пуска този музикален стил и всичко щеше да е наред.
Кючеците ги пуснах, защото гостите пожелаха. Освен вашите желания, водещият пуска и музика за хората, присъстващи на тържеството. Да попитам читателя: кючеците  не се ли отнасят към чалгата или са  по-скоро към  рок-музиката?
Цитат: „Като прелюдия от рока към музиката за пиене и танцуване се бяхме разбрали да пуска Слави Трифонов, старите "класически" чалги (Камелия, малко сръбско), но не и някакъв мега микс на Слави, който нито ни харесва, нито е сполучлив.”  В музиката, която сте ми написали никъде не се забранява мегамикса на Слави. Колко смешно звучи : разрешихме на водещия да пуска Слави, но той пусна мегамикса му!  Леле, какъв ужас!  Доколкото си спомням,  на този микс дансинга беше най-пълен.  
Списък с песни ми дават почти всички младоженци. Това е ориентир каква музика да се пуска. Никога младоженци не са искали 100% пускане на песните. Защо просто не ми казахте,  че ги искате всичките? Щях да ви ги пусна, имах ги в папка с вашата дата.
Кумата Джина наистина пожела да танцува Дунавско хоро. Като дисководещ с много сватбени тържества  зад гърба, съм се научил, че младоженци, кумове и родители пожелаят ли песен, трябва да я получат. Ако Дунавското хоро е ужасяващо за булка или младоженец, аз го записвам в сценария и не го пускам.  Звучи ми странно, но в случая трябва да обвиним нашата кума, че е пожелала да танцува.  Дунавското хоро не е само Новогодишно, а и празнично - това е и причината да се пуска по сватби и пак наблягам: кумата го искаше, не съм го пуснал с цел да ядосвам булката.
Мога да пиша още, но не виждам смисъл. „Гафовете”, уж допуснати от мен, остават само във вашите фантазии. Телефона ми го имате, но се съмнявам, че ще имате смелостта да ми се обадите. Моля ви да изтриете неверните неща, написани от вас или ще кача вашето обвинение и моето разяснение във  фейсбук и сватбения  форум………………………..
Оставам с хубавите спомени от вашето тържество, и отново  с пожеланията за семейно щастие и много деца, а те се гледат с любов, не с омраза.
Емил Алексов

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 16:15 от kalinka-penka

# 222
  • София
Здравейте,

С две ръце мога да похваля DJ Бедрос. Сватбата ни беше на 21-ви август и ние и гостите ни останахме очаровани. Страхотно отношение, успя да хване настроението на гостите, успя да ги забавлява през цялото време. Светлинните ефекти в залата ни също негови бяха уникални. Определено няма да сбъркате, ако го ангажирате.

# 223
  • София
Здравейте,

С две ръце мога да похваля DJ Бедрос. Сватбата ни беше на 21-ви август и ние и гостите ни останахме очаровани. Страхотно отношение, успя да хване настроението на гостите, успя да ги забавлява през цялото време. Светлинните ефекти в залата ни също негови бяха уникални. Определено няма да сбъркате, ако го ангажирате.

Честито!!!

И ние ще бъдем с DJ Бедрос на 5-ти септември Simple Smile Ще споделя нашите впечатление след сватбения ни ден. За момента мога да кажа, че е готин, точен и откликва на нашите идеи.

# 224
  • София
Здравейте,

Честито!!!

И ние ще бъдем с DJ Бедрос на 5-ти септември Simple Smile Ще споделя нашите впечатление след сватбения ни ден. За момента мога да кажа, че е готин, точен и откликва на нашите идеи.

Благодаря!!! Прекрасен празник ви пожелавам и се наслаждавай най-вече на подготовката и очакването!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт