Scrapbooking & Cardmaking - 12

• 74 121
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Момичета , добро утро!

Имам спешен въпрос...трябва да направя кутийки, от този вид

Страниците съм залепила с двойно лепещо, но след няколко часа някои от тях леко сеотлепят..Като ги натиснеш отново си се залепят, но исках да ви питам за съвет, с какво да залепя отстрани, така че да издържи...да не се изложа накрая...Преди ползвах течно, но малко ми се нагъва картона, сухото ми не хваща и затова прибегнах до двойното тиксо...Моля, ако на някой му се е налагало да прави нещо подобно, да сподели..
Хубав ден и благодаря!

Аз ползвам печатарско лепило на Хенкел - лепи всякакви картони. Перленият картон с нищо друго не съм успявала да залепя - двойнолепящото се отлепя, особено пък ако е и по-дебел картона. Секундното ми е много течно и малко нагърчва. Ако имаш познати в печатница, помоли ги. Ако си от Пловдив - мога да ти дам, ако не - мога да ти изпратя, пиши ми на лични.

Впечатлена съм от това изкуство! Grinning Съвсем случайно попаднах на него в You tube и се запалих. Засега само гледам и разучавам. Имам въпрос - има ли магазин в Пловдив, от където да си купя материали от първа необходимост поне? Не съм пазарувала досега online  Confused

Много хубави неща има в едно ново магазинче на ъгъла на ул. Гладстон и ул. Найден Геров (близо до пицария Верди), повечето неща, който ги има в интернет магазините ги имат, ако не - можеш да си ги заявиш на същите цени, доставят ги до 3 дни и не плащаш за куриер.

# 616

Ето го моето шейкърче  Simple Smile

# 617

Simple Smile Това не е картичка мойто, но реших, че е интересно да Ви го покажа, пък може някой да му се прииска и той да си направи. Simple Smile

# 618
здравейте ето малко Коледни картички от мен

цък на снимката

# 619
Ето нещо и от мен. Simple Smile

# 620
Здравейте!
Гугъл ме прехвърли тук и толкова се захласнах из страниците, че забравих всъщност какво търсех  Blush Страхотни постижения в правенето на картички и невероятни техники! Най-искрени поздравления отново!

Моите опити в техниките, които прилагате са изключително неуспешни. От няколко дни се опитвам да създам свой блог, но нещо нямам муза да си го направя уютен и приятен... и шарен. Също така (предполагам ще ме разберете) от 2-3 дни съм изгубила почти съня си в ровене в youtube на разни техники и инструменти, дори направих първата си международна онлайн поръчка, която мъчително се бави, а междувременно установих, че и в БГ започват да се продават такива неща и малко даже ме е яд, че късно ги видях  Embarassed

И така... подействахте ми вдъхновяващо, пък дано скоро и аз успея да се похваля!

# 621

Линк към публикацията

egonna, добре дошла  Hug

Коментирах почти всичко, което ме впечатли по блоговете, но и тук да си кажа колко много ми харесаха свещите на Блещучка. Страхотни са.

# 622
  • Sofia
Ble6tu4ka, уникални свещи!!! аз тъкмо приготвих няколко с мотиви от салфетки за коледния базар и сега видях в блога ти по колко примитивен начин съм правила всичко... урокът, който си линкнала е страхотен! благодаря много за споделената информация!!!! всичко, което правиш, е безкрайно красиво!!!!!!!

# 623
Здравейте отново!
Ble6tu4ka, разгледах блога ти и според мен изобщо не е необходимо да се чудиш, а направо действай с направата на свещи и съответстваща картичка като коледен подарък!

Тук пак из форума четох впечатления за използването на ръчна шевна машина и отзивите за работата й върху плат не бяха добри. Имате ли опит с ползването й върху хартия за декорация върху картички? Мен с шиенето не ме бива (както и с много, много други неща  Blush ) та е немислимо да се обзаведа с голяма шевна машина, някак по-поносима финансово ми е ръчна такава. Ще се радвам да споделите  Hug

# 624
Един тИфтер от мен.  Sunglasses

mushmul4е, не знам какъв е бил примитивният начин, но свещите ти са жестоки!  Heart Eyes

egonna, добре дошла! Не я препоръчвам за хартия тази малка ръчна машинка. Бяхме коментирали преди време, просто не стават за целта. С голяма машина е много лесно и хартия се шие по-лесно от плат, така че не ти трябват кой знае какви умения!  Hug

Тони, пак страхотно бижу, старшно си подбираш хартиите.  Heart Eyes

# 625
здравейте,картичка и магнитчета от мен

Хубави  и усмихнати почивни дни Hug

# 626
  • софия
Колко дълго време не съм надничала тук и сега само четаааааа и ахкам по прелестите ви - Нана, Тони, Ади, Фловер, Течето, Гери....е, някои съм ги зарнала по време на претичването из блоговете ви...Но всичко е страхотно.
Тефтерите и последните картички на Нана, свещите на Гери- не са за изпускане...Чудесни...А картчките на останалите носят такова настроение!!!!!
Привет и на новите момичета, които съм пропуснала...egonna, frony ,mushmul4е....добре дошли! И Нана, ти къде видя на  mushmul4е-то свещите...не разбрах, а исках и аз да ги видя...
Ето и от мен последните.... 
http://cvetnifantazii.blogspot.com/

# 627
Един часовник от мен, по идея на Лагуна!  Sunglasses

Дани, проследих през профила и, ако ги е пускала в някоя тема и така намерих линк. Надявам се сама да пусне снимките, понеже са наистина разкошни!  Hug

# 628
Не ми остава много време през седмицата и не мога да пиша, но пак да си кажа: разкошни сте момичета, много красиви неща правите.Добре дошли на новите, не че аз съм много стара....
Ето малко коледни картички от мен:

# 629
Здравейте,момичета със златни ръце!От няколко седмици ви наблюдавам и всичко,което виждам е страхотно!Надъхахте ме да почна отново да се занимавам с творенето на картички.За жалост в момента нямам много много материали,а и време(имам си бебче на 8 месеца и не ми остава много свободно време)И така надявам се да ме приемете в редиците си.... Simple SmileТолкова ме амбицирахте, че дори си направих блог...за сега няма ммного картички ,но ще увеличавам броя им постепенно....Можете обаче да се насладите на другото ми "хоби",което  не мога сега да практикувам,защото е трудно у дома нямам нужните условия,а и става голяма кочинка  Laughing
Прегръдки на всички феички... Hug Hug Hug
Ето и блога:
http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт