за новата темаскоро не съм писала но нищо ново при нас
на болничките бързо оздравяване

!
). Сега взима Йоши с него навсякъде, а аз почивам из нас и гледам да се поподготвя малко. Бяха ме подредили уикенда да раждам, а аз не ща
! Успях да си изрисувам гипсовия корем, дето бяхме смъкнали ден след термина предната бременност
. Взеха ми детето и аз вместо нещо смислено да свърша...
... 

Миналата седмица ни привика пак на консултация заради ниския хемоглобин.
Премериха Борко 11,100кг./85см. което прави +0,300кг./+2см. за седмица
и не успя да ми говори глупости как не качвал от анемията. Опита пак да ми обяснява колко са "полезни" витамините(синтетичните), но стана ясно че не схващам
и ни праща на хематолог. Вчера успях да запиша час за след 2 месеца.
Ида и тя се изкефи максимално на всичк възможни люлки, пързалки и други атракциони из Морската градина (така ще ми липсва този рай!) Пуснаха я да скача на бънджит - е голям кеф беше! То не беше смях, не беше викане и накрая естествено рев и тръшкане, че иска "пак"! 
И такааа. Подритва ме сериозно вече. Поседна ли, полегна ли и се почва!

.Браво на вас
Нашарихте ги и вие 
Всяка втора дума и е НЕЕЕЕЕЕЕ<НЕЕЕЕЕЕЕ ,като фаната от гората е .Тръшка си се ей така за спорта без дори някаой да я закача
.Какво му стана на това дете не ми стана ясно
Иначе се опитваме да сваляме пампата и резултата е ,че цялата къща е припикана
Голям смях пада ,а малчо ....той златен беееее.Ей доживях и аз да имам дете като "хорските".Кротушко . Мъчат го зъбаци и голям зор има да сяда .По цял ден е на коремна преса 
по паркове, площадки и люлки, само дето е като "свободен електрон". Толкова километри навъртам, че едвам се прибирам
, а Алито даже няма умора
. Само чакам да легнат децата и започвам
, а сутринта ми трябват 2-3кафета за да се събудя 
, много е хубаво да си имаш по едно от всяка боя 
). Сигурна съм че всичко ще бъде наред, пожелавам ти леко раждане и скоро да гушкате бебока.

,нашарихте яйцата,да сте живи и здрави и всичко да мине успешно.
Да сте живи и здрави и да си гледакте бебоците.Хубаво е да си бременнаа.....нещо се замислям
!
!
, явно разбира, че съм по-нескопосана вече даже и от него
...
!