Честита месечинка на Боян!!! Да е жив и здрав, да папка и спинка!! Йошката е голям бонбон - такъв русокоско е, много е сладък!!! Ама как може да ви откраднат количката бе, това са само българи да знаеш!! Тя да не била от ония, дето стават за новородено и по-голямо дете? че те на всичко отгоре струват майка си и баща си 
опасна ми изглежда, не я знам на колко години е, ама малко мумифицирана ми се струва, явно не жали пари за скъпа козметика
ако не помага, поне да не пречи

!
... Гльодам ти аз манджите, мисля да те поканя на гости
!
, а пък съответната жена отвърнала "баба ти е баба Яга", баба ми пък дет ме водела за ръка и се щяло да потъне в земята от срам и казала "ми баба Яга съм, каква съм"
... Мерси на Ивко за комплимента...
... Поздравления за диетката, много е хубава, аз на два пъти за по месец я правих и смъкнах 12 кила, ама след втория път, по скоро по време, взех че забременях
...
. По едно време като се отпусна, само на кърма я кара щом е с мен вкъщи. Басти го взима един ден с него целия, дава му някви бурканчета с детска храна да яде, щото е трудно да му направиш салата... На другия ден бяхме всички вкъщи, Йошката пак напада, ушите му плющят. Рекох да му дам супа, но баща му каза, че от мойте манджи се подрисквал
и не ми даде
, аз побеснях, ама знам ли, разстройството не е шега работа. Тръгвам да го преобувам, моля ви се, пристига благоверният и ми вика "видя ли, ето кво му е акото, от твойто ядене"... А то от кърмата е белезникаво и по-рядко просто
... Набързо му свих сърмите на всезнайкото.
. Ми аз бих изтеглила от някой автомат, ама не. После я сънувах тая диня и вчера си я купих, ми така де, Йоши също яде, друг плод не кусва почти, но диня харесва... Но виж ако е мясо или нещо пицичка замразена...
... Оказа се, че на мода била кражбата на колички, макар че от нашата по-мръсна едва ли някой е крал
, тъкмо бях взела специален препарат да я пера, че никогаж не и се беше случвало, а Йоши що ядене е изял в нея...
. Но диетата е обезателна!
... Обаче аз не и се връзвам вече, видях я последно на Коледа, а преди това я бях насмотала малко по телефона, та срещата ни като при две посрани (с извинение) протече - аз че съм я насмотала, а тя щот схванала къде е проблемът
...
) нанякъде. Ама като каза доки началото на юни, че през уикенда може и да се появи, ела да гледаш как Йоши от мое ремарке се превърна в това на баща си. Стяга се коремът, не е шега работа! Ще се пазиш!
!
!
... Гльодам ти аз манджите, мисля да те поканя на гости
!
Че имам ли те в приятелите си във фейсбук
!
! Моят фейсбукпрофил не е за приятелства, не ме кефи нещо да ме открива който си иска, направила съм си един само за да мога да ви гледкам снимките като постнете линкче
... Обаче в готварския виждам едни манджички, едни тортички
...
!
!
! Моят фейсбукпрофил не е за приятелства, не ме кефи нещо да ме открива който си иска, направила съм си един само за да мога да ви гледкам снимките като постнете линкче
... Обаче в готварския виждам едни манджички, едни тортички
...
!
ако е така наистина може и да помислим по въпроса. Преди няколко седмици ходих на преглед и обясних всичко на гинеколожката-за склерозиралия яйчник, за годините терапия с хормони, за все още съществуващия хормонален проблем, за всички проблеми по време на бремеността с Анита и исках да ми напряват ултразвук и изследвания дали всичко е наред.И тогава евентуално да мислим за второ дете.(Защото имаше съмнения и за поликистозни яйчници, а при тях не е зле навреме да си направим децата, че после става трудно).И като й казахме, че не сме се пробвали още отговора й беше- ако започнете да пробвате и не става, тогава елате
Та мисля сега октомври в БГ да ида да се проверя, че после да мислим.Има някъде проблем с хормоните-имам сърцебиене, избухлива съм, раздразнителна, от гърдите ми още тече коластра......и се страхувам че при една евентуална бременност може да създаде проблем за плода.
, много са ти сладки момченцата да ги нагушкаш от мен 

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/photo.php?pid=30857858&id=1221511836
http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/photo.php?pid=30853120&id=1221511836
А за свеки....да си стои пред огледалото като й е толкова важно 

Ако не - заповядайте с Анитка като дойде време
от сутринта бъркам разни буламачи, бърша напикано и пускам пералня. абе въобще красота
Поне Момо спа до 9, та и аз се наспах.
иначе компа я изкара към 1,500гр. аз бях похвалена, че съм фина бременна
до сега не съм подавала, че все бяхме над 350лв на човек (а где ги тия пари, не знам), обаче мъжа ми каза, че може да пробваме. снощи съм чела до 1 часа из форума и накрая така се оплетох, че нищо не ми е ясно 

Иначе имаме малко пропуски на ламината, казва си детето или стиска, докато не я сложа аз. Имаме си и наш ритуал по "изпращане на пикито", който тя чака с нетърпение да изпълним. Тати като ни гледа и ни се смее, ама важното е у детето да се изградят навици

В резултат на което ставаме в 5:30-6 часа. Което за мен си е малка смърт всяка сутрин, кво да направя, като съм такава поспалана
Повечето се въртят в един периметър около майките си, а ние тииичаме колкото краката ни държат 
Да са живи и здрави.