Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 885
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Нанааа, хич да не обръщаш внимание на злобни коментари. Косето гледа снимките и нарежда "Бебе, бебе, кака и бебе" така че си си екстра. Той човекът е безкомпромисен. Като харесва някоя жена, ако ще и над 40 да е й казва кака. Ако не му допадне казва баба, думата леля не съществува.  Хубаво, но онзи ден колко се червих като гонеше една жена да не се приближава до него и я бабосва, а тя не беше на повече от 42-43  Shocked Срам, срам ви казвам. А тепърва какво ни готви просто ми е бедна фантазията.

# 451
НАна, много са сладки братчетата! Яни да е жив и здрав и много да слуша мама, тати, батко.Йоши какъв е русокос и грижовен!
Моето момче е при баба и дядо.Свекърва ми го гледа от петък, коренно различно поведение.Няма да мрънка, няма тръшкане, няма истерии, яде като за световно.За ден изяжда колкото у нас за 3-4.Сякаш е друго дете. Не мога да си го обясня.Явно има нужда от промяна.Вчера отидохме да гов идим, не се сдържах и като изпадна една истерия, сълзи, сополи, искав навън, тръшка се, та яде на улицата с удин буркан, толкова ги мразя такива сцени и картини.КАкви са тези номера, идея си нямам.Аз ли нещо не правя както трябва? По-строга ли трябва да съм? Но то там вероятно всичко е позволено и се изпълнява.А и всички приятелки казват, че децата им при баба и дядо са много примерни.Казал си е името, на банан -нан, говорим си по телефона.След два дни си го взимаме и отиваме при майка ми за около две седмици може би.Да си тича в градината, на чист и свеж въздух!Иве, ама той си е дете! Няма да се срамуваш.Така и на една приятелка детето вика баба на всеки.

# 452
Ехаааа, Нана!!! Много се радвам, че пишеш, чудех се как сте, как върви тандема Simple Smile Честита месечинка на Боян!!! Да е жив и здрав, да папка и спинка!! Йошката е голям бонбон - такъв русокоско е, много е сладък!!! Ама как може да ви откраднат количката бе, това са само българи да знаеш!! Тя да не била от ония, дето стават за новородено и по-голямо дете? че те на  всичко отгоре струват майка си и баща си  #Cussing out
Свекърва ти....хмммм  Thinking опасна ми изглежда, не я знам на колко години е, ама малко мумифицирана ми се струва, явно не жали пари за скъпа козметика  hahaha ако не помага, поне да не пречи  Crossing Arms
Много гадно това с хемороида, на мене само манджите не ми помогнаха, та си мушках разни кремове, дето стават за бременни и кърмачки - "Масту С" се казва и май че е немско. много е приятно  Mr. Green
На Ульо много поздрави - няма начин, трябва да му правиш списък, ама да има и картинки, да се ориентира по-добре кое какво е  Hug
И не се чувствай гузна, няма за какво  Hug
Аз хич не се насилвам и не геройствам - казала съм, е сама не мога (което си е така, малко да потичамслед Момо и корема ми е на камък) и искам да има някой да помага - имам 2 баби, 2 дядовци, 2 прабаби и 1 прадядо на разположение, все ще се разберат кой кога да дойде за 2-3 часа, да помогне малко. Момо не е непослушен, но е много тежък, не мога да го вдигам. Да не говорим, че пусна ли го на двора, тича като луд и се завира във всички непозволени местенца. Ама това да е кусура  Wink

# 453
  • На топло...
Благодарим за комплиментите Hug!

Ели, темичката само бременни хлебарки май я правят откак те няма, затуй е такваз Joy... Гльодам ти аз манджите, мисля да те поканя на гости Wink!

А Ивето да не се притеснява с бабосването, аз директно баба Яга съм нарекла някаква на тая възраст долу-горе hahaha, а пък съответната жена отвърнала "баба ти е баба Яга", баба ми пък дет ме водела за ръка и се щяло да потъне в земята от срам и казала "ми баба Яга съм, каква съм" Joy... Мерси на Ивко за комплимента...

Нелчо, децата забелязвам искат вече други персонажи да им влизат в живота, та им се правят на маймуни и ги слушат. Йоши на мен не ми дава да го храня, иска сам, ама от татко си всичко яде. А снощи пред един гостенин какво мазнене и театро падна, бедна ти е фантазията Whistling... Поздравления за диетката, много е хубава, аз на два пъти за по месец я правих и смъкнах 12 кила, ама след втория път, по скоро по време, взех че забременях Thinking...

Диде, тандемът върви, пушек се вдига - пуф-паф-пуф-паф... Йошката преоткри титите и кара второ бебство, сега само дебне да кърмя в леглото и не само, и вика "айдее", и супер щастлив Heart Eyes. По едно време като се отпусна, само на кърма я кара щом е с мен вкъщи. Басти го взима един ден с него целия, дава му някви бурканчета с детска храна да яде, щото е трудно да му направиш салата... На другия ден бяхме всички вкъщи, Йошката пак напада, ушите му плющят. Рекох да му дам супа, но баща му каза, че от мойте манджи се подрисквал #2gunfire и не ми даде #Crazy, аз побеснях, ама знам ли, разстройството не е шега работа. Тръгвам да го преобувам, моля ви се, пристига благоверният и ми вика "видя ли, ето кво му е акото, от твойто ядене"... А то от кърмата е белезникаво и по-рядко просто #Cussing out... Набързо му свих сърмите на всезнайкото.
Наистина е Ульо обаче. Списъци правя, пращала съм го само за едно нещо, ако не е на него да му се яде няма да го купи непременно. Оня ден го пратих за диня, нямал пари в себе си, не му приели картата, щото не направил 10 евро сметка (демек динята, килото е 79 цента, тежала 10-ина кила), вместо да вземе домати или още нещо, което се яде у нас, а аз умирам за плодове и зеленчуци,... вземи се ядосай и се прибери #Cussing out. Ми аз бих изтеглила от някой автомат, ама не. После я сънувах тая диня и вчера си я купих, ми така де, Йоши също яде, друг плод не кусва почти, но диня харесва... Но виж ако е мясо или нещо пицичка замразена...
Количката беше евтина за тука, към 200 евро, макар комби, сега пак такава взехме евтинка за 160, ама май няма да го огрее "коритото" полегнало бебе да спи в него, на батко си мяза туй дяти и тва е, по цял ден се мъкнем с кърпите ooooh!... Оказа се, че на мода била кражбата на колички, макар че от нашата по-мръсна едва ли някой е крал Joy, тъкмо бях взела специален препарат да я пера, че никогаж не и се беше случвало, а Йоши що ядене е изял в нея...
За хемороида... мазондря го и аз, Хаметум, Елоком, с Йоши и Масту опитах, ама сега нямах, а и тогава не ми помогна много... Пия клеева тинктура, и прашец апвам, да повдигна имунитета и да заздравя уж кръвоносните съдове, да видим Tired. Но диетата е обезателна!
А свекито Басти сам не я понася много, обяснява се на всеки как майка му не помни собствената си миризма и надали знае как изглежда без козметиките... Правилно ти е наблюдението. Пълна противоположност на мен. Като бяхме още гаджета и уж ме харесваше, ме представяше като "нашата естествена хубост Нуши" Joy... Обаче аз не и се връзвам вече, видях я последно на Коледа, а преди това я бях насмотала малко по телефона, та срещата ни като при две посрани (с извинение) протече - аз че съм я насмотала, а тя щот схванала къде е проблемът Joy...
Ще се оставяш да ти помагат. И 5 кила са много да носиш, аз до деветия носех Йоши до четвъртия като ме пратеха сама (нали съм вълк bowuu) нанякъде. Ама като каза доки началото на юни, че през уикенда може и да се появи, ела да гледаш как Йоши от мое ремарке се превърна в това на баща си. Стяга се коремът, не е шега работа! Ще се пазиш!

Хахааааа, написах ферман пак! Ама като спят дребчовците става работата Party!

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 00:47 от nanunana

# 454
Благодарим за комплиментите Hug!

Ели, темичката само бременни хлебарки май я правят откак те няма, затуй е такваз Joy... Гльодам ти аз манджите, мисля да те поканя на гости Wink!

Само казваш и пристигам с престилка и запретнати ръкави  Joy Че имам ли те в приятелите си във фейсбук newsm78

# 455
  • На топло...
Дубрютру Grinning!

Ели, само ръкавите си носи, престилка ще ти дам Party! Моят фейсбукпрофил не е за приятелства, не ме кефи нещо да ме открива който си иска, направила съм си един само за да мога да ви гледкам снимките като постнете линкче Blush... Обаче в готварския виждам едни манджички, едни тортички newsm22...
Между другото за бременеето в чужбинско - зависи много от лекаря какъв ще ти се падне. Особено като си представиш предисторията никой няма да те остави на произвола. Водиш ли се рискова бременност си ползваш не само каквото имаш по каса със сигурност, а всякакви други екстри. Мен и първата, и втората бременност различните лекарки ме гледаха всеки път на ултразвук, а втората пък хептен заради плацентата. В първите седмици също при кървене са ми изписвали магнезий и ако трябва друго пак ще ти изпишат... Освен това като се опасяваш от разни проблеми ще ти дадат направление и за фетална морфология. Изобщо не е толкова зле положението колкото се представя обикновено. Даже и секцио по желание може да ти направят, ако обясниш как се чувстваш, все пак душевното здраве е също толкова важно колкото и физическото... Не се психясвай, ами действайте Peace!

# 456
Дубрютру Grinning!

Ели, само ръкавите си носи, престилка ще ти дам Party! Моят фейсбукпрофил не е за приятелства, не ме кефи нещо да ме открива който си иска, направила съм си един само за да мога да ви гледкам снимките като постнете линкче Blush... Обаче в готварския виждам едни манджички, едни тортички newsm22...
Между другото за бременеето в чужбинско - зависи много от лекаря какъв ще ти се падне. Особено като си представиш предисторията никой няма да те остави на произвола. Водиш ли се рискова бременност си ползваш не само каквото имаш по каса със сигурност, а всякакви други екстри. Мен и първата, и втората бременност различните лекарки ме гледаха всеки път на ултразвук, а втората пък хептен заради плацентата. В първите седмици също при кървене са ми изписвали магнезий и ако трябва друго пак ще ти изпишат... Освен това като се опасяваш от разни проблеми ще ти дадат направление и за фетална морфология. Изобщо не е толкова зле положението колкото се представя обикновено. Даже и секцио по желание може да ти направят, ако обясниш как се чувстваш, все пак душевното здраве е също толкова важно колкото и физическото... Не се психясвай, ами действайте Peace!

Хм  Thinking ако е така наистина може и да помислим по въпроса. Преди няколко седмици ходих на преглед и обясних всичко на гинеколожката-за склерозиралия яйчник, за годините терапия с хормони, за все още съществуващия хормонален проблем, за всички проблеми по време на бремеността с Анита и исках да ми напряват ултразвук и изследвания дали всичко е наред.И тогава евентуално да мислим за второ дете.(Защото имаше съмнения и за поликистозни яйчници, а при тях не е зле навреме да си направим децата, че после става трудно).И като й казахме, че не сме се пробвали още отговора й беше- ако започнете да пробвате и не става, тогава елате Tired Та мисля сега октомври в БГ да ида да се проверя, че после да мислим.Има някъде проблем с хормоните-имам сърцебиене, избухлива съм, раздразнителна, от гърдите ми още тече коластра......и се страхувам че при една евентуална бременност може да създаде проблем за плода.
Голямо оплакване му дръпнах  ooooh!

# 457
  • София
Ехей, добро утро!

Майче, малката си е цяла госпожица, а как сладко цапа в басейна, да ти е жива и здрава!

Нана, време беше да се появиш на отчет  Hug, много са ти сладки момченцата  да ги нагушкаш от мен  Hug

ДИданка и другите бременелки, няма да се зорите още малко остана, пък като родите все ще сте геройки да балансирате между двете деца, почивайте и включвайте татковците.

Нелка, нормално е да правят различни фасони, Калината ела да я видиш ако е само с мен или само със Сашо, обаче ако сме двамата заедно то е тръшкане, мрънкане. Затова пък явно ние сме по-строгите като е при бабите и дядовците става голяма хулиганка  ooooh!

Нана, я не се занимавай с глупости, свекито да си гледа внуците вместо да фолософства. И ние сме на етап употреба на кака, леля и баба. С мъжете е лесно те се делят на Тати и Чичо, обаче жените сложна работа  Thinking

Еличка, този проблем с хормоните може да е повлияни от преместването, новата обстановка итн. Стискам палци като решите да пробвате всичко да е наред и да те следят внимателно.
Аз още не съм пробвала рецептите ти, но тази седмица няма повече да се скатавам!

# 458
Здравейте!
При нас пак всичко е същото и няма какво да кажа...дребчо е на ясла тая седмица и аз се подготвям за започване на работа в понеделник (психически де). Малко ми е нервно честно казано, че ми е кофти РВ и няма да виждам Дани някои дни...ще се гледат с тати, ама дано свикнем бързо и тримата  Praynig
Ето малко снимки от красива България на който му се плакне око Simple Smile http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/photo.php?pid=30857858&id=1221511836
И Дани Simple Smile http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/photo.php?pid=30853120&id=1221511836
Нана, браво на вас! Бебко е страхотен, батко също Simple Smile А за свеки....да си стои пред огледалото като й е толкова важно  Hug
Нелка, и Дани е чудо като сме заедно, а по отделно ни слуша повече определено. И майка ми каза, че не са имали никакви проблеми като се гледаха 2 дни. Бил страшно послушен и да не била чула друго Simple Smile
Ели, няма да им се връзваш на докторята - щат не щат ще те следят Simple Smile Ако не - заповядайте с Анитка като дойде време  Hug

# 459
Добро утро на всички   bouquet

Айде по кафе, че пак сте се изпокрили всички

# 460
тука сме бре  Hug от сутринта бъркам разни буламачи, бърша напикано и пускам пералня. абе въобще красота  ooooh! Поне Момо спа до 9, та и аз се наспах.
Вчера ходих на късна ФМ. Всичко ни е наред, момата си ритка и расте. Е, продължава да е с 1 седмица назад, само дължината на кратата й е в норма  #Crazy иначе компа я изкара към 1,500гр. аз бях похвалена, че съм фина бременна  Embarassed малко странно, при положение, че вече съм с 14кг отгоре. ама няма значение, важното е да сме живи и здрави, пък килата все ще ги свалим - дано само с хубави работи.
Сетила съм се да ви питам нещо - като се събират нужните документи, за получаване на детски надбавки, аз трябва ли да ходя при работодателя ми и да му искам документ за миналите 12 месеца? или трябва да ида в НОИ  newsm78 до сега не съм подавала, че все бяхме над 350лв на човек (а где ги тия пари, не знам), обаче мъжа ми каза, че може да пробваме. снощи съм чела до 1 часа из форума и накрая така се оплетох, че нищо не ми е ясно  Embarassed

# 461
  • София
Здравейте, муцунки!  Hug
Времето хубаво, усеща се липсата на всяка една....в лошите месеци беше едно писане....брисане.....а сега няма кой да драсне някой ред. Mr. Green Ама само така и трябва, че пак зима иде. Tired
Аз стягам багаж, заминаваме довечера на родова сбирка в един комплекс до Рилския манастир. Та покрай тоя багаж има и лека изнервация, че в планината времето променливо и съм помъкнала половината гардероб- взела съм дрешки както за кучешки студ, така и за много жежко Mr. Green
Да си похваля детенцето, което ми е много послушничко. Тази седмица вкъщи сме без памперс, пишка на гърне, само за голямата работа се свива в някое ъгълче и го сътворява в гащите. Та се ориентирам къде се е дянала по миризмата и набързо я мятам в гърнето, ама тя работата вече свършена..... Mr. Green ooooh! Иначе имаме малко пропуски на ламината, казва си детето или стиска, докато не я сложа аз. Имаме си и наш ритуал по "изпращане на пикито", който тя чака с нетърпение да изпълним. Тати като ни гледа и ни се смее, ама важното е у детето да се изградят навици Naughty Mr. Green. Даже тази сутрин докато бях в 00 и тя ми отваря вратата, а аз я пъдя и то, миличкото, се изпишкало в гащите, оттам на пода и като се разплака, като взе едно жално да нарежда и да ми сочи локвичката, чак на мен ми се доплака, че съм му провалила ентусиазма на детето Tired Laughing Joy
И зъбките си мие самичка, че до миналата седмица ползвахме силиконовия накрайник, който си е към пастата, но сега и за това е самостоятелна.
Освен това Алекс се храни самичка, без лигавник, пораженията са малки или липсват Heart Eyes
Само от пусти егоизъм не знам как ще се отучим. Не дава нищо на никого, освен на братовчедите си, а навън бута и другите дечица. Другото, което ме озадачава и не знам как да го тълкувам е, че си имаме едно приятелче, което е на 1г.2м. и са всеки ден заедно. Алекс все ходи да я гушка, ама така силно я гушка, че чак я стиска и претреперва и се зъби. Аз го отдавам на някаква по-груба обич, в никакъв случай няма злоба или умисъл, знам ли.......

Отнесох се. Отивам да приготвям нашия багаж. Довечера тати като види какви куфари съм приготвила....най-много да отнеса едно леко навикване, че аз винаги прекалявам с багажа, ама пусто ако може всичко да помъкна, да не би да ми притрЕбЕ Mr. Green Joy

# 462
  • Попово
хелоу пийпъл  Crazy
ко прайте мацоранки Simple Smile
аз съм отпускарче та викам да драсна, че сигур ме забрайхте  Sunglasses

# 463
  • Варна
Ехоо  Peace
В момента съм оставила Габи в леглото си с надеждата да заспи сама. Напоследък си мрази леглото, само вечер заспива без проблем, но като се понаспи и се усети къде е....мани мани  ooooh! В резултат на което ставаме в 5:30-6 часа. Което за мен си е малка смърт всяка сутрин, кво да направя, като съм такава поспалана  Mr. Green
Ходим по 2 пъти на ден в морската, че да се измори хубаво и мир да има. Вчера бяхме на летния театър, е нямаше друга майка която да бяга такива спринтове като мен, а деца като Габи имаше доста  Crossing Arms Повечето се въртят в един периметър около майките си, а ние тииичаме колкото краката ни държат  Laughing А вчера към обяд май се засякохме с Бубето на люлките детския кът, но много късно се светнах откъде ми е позната тази жена  Laughing Пак не съм 100% сигурна, ако имате колело което осквернихме, значи сте били вие  Embarassed
Нана елито като идва, да вземе и една по-дебела точилчица, та да се постресне мъжо..бива ли такова нещо! Дано бързо се оправиш, малките са много милички, да сати живи и здрави!
И Мирелка много сладка, много готин бански има  Laughing
Дани не го видя....
PePeNa  Hug
Ако нещо съм изпуснала, извинете ме...малко трудно сварвам да изчитам напоследък....имам да качвам снимки в една друга тема от сума ти време, все не им идва ред  Laughing

# 464
  • София
Привет и от мен, сладуркииии  Hug
Не съм писала от 100 години тук  Embarassed Виждам, че ще има още бебешорски попълнения  Simple Smile Да са живи и здрави.
Мишле, мисля, че с теб водим класацията за най-дълго организиране на среща. Големи сме несериозници  Joy
Иначе с две думи моя малък бандитко Алекс расте с пълна сила. Много е самостоятелен, най-вече в дивеенето, затова и имаме цицина колкото орех на тимберицата ...
Девойки, да си спретнем след ваканциите една срещичка?
Целувки от мен и дано бъда по-радовна вече, че само обещавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт