Ето някоя снимка http://www.album.bg/evlogieva
За сега от няколко дена рекордът ни е да успея да й я хвана на малко кукуриго ("киуиу")
много се дразня на такива "майки"! Ама кво да ги правиш, то наистина не върви да се развикаш на площадката пред всичките деца, аи дали ще има въобще полза?
Ние имахме скоро много неприятна случка. Беше неприятна за мен де, сега явно от хормоните съм много емоционална и ми държа влага 2 дена та чак не ходихме на площадката.
Та както си се разхождаме из градската градинка на Нар.театър цялото семейство и Ида си тичка около нас изведнъж тя съзира количка с две близначета при което хуква към тях. Обикновено много се радва на бебетата, гушка ги, милва ги, целува ги и най-обича да им прави "джуба-джуба" на крачетата. Абе с две думи - любвеобилна е към децата и малки и големи. Та затичва се тя към тях и аз съм на няма и 2 крачки зад нея. Но какво й стана този път, като замахна и леко го удари едното. Аз съответно веднага реагирах и успях да й хвана ръката във въздуха и да предотвратя втори удар и веднага започнах да обяснявам как така не бива, не е културно (много действа при нас) и че бебето ще плачка. Детенцето (на около 6м.) въобще не рагира. Но виж, бабата, която гушкаше другото, така се развика
Какво бил отова нещо, да съм си държала детето, не съм ли виждала, че е агресивна .... и т.н. и т.н. .... аз просто останах безмълвна. Извиних се най-учтиво и обясних, че обикновено ги прегръща и целува децата и просто и аз не съм очаквала, а тя продължава да вика да съм си държала детето. Така ми пречерня и само й казах, че това не е куче да го държа на каишка и живот и здраве и нейните внучета като порастнат ще види, че понякога децта реагират така. Но вътрешно бях

(а със луд не се спори).

Големите намерения, големите желания как щяла да си седи на виличката до средата на септември вече са мит....... Сега следобяд се прибира. Пфуууууу! Гадост и омраза! Ами там няма кой да й готви и да й чисти, трябва сама да си върши всичко и затова днес се прибирала...... А толкова е хубавко като сме си само тримката- аз, Алексче и тати
! Но пълното щастие свърши бързо 

за кураж и спокойствие. 
Можете само да завиждате 
Засега не съм опердашила чуждо дете, ама желание съм имала. За сметка на това не правя забележка на Косьо, ако отвърне на някой, който го е ударил.

Кога ще идвате пак насам? Браво за инициативата за почистване на площадката! Ако повече хора имаха вашата съвест светът около нас щеше да е по-красив 
С непознати не ми се е случвало, дано и не се случи, защото силно ме съмнява да имам вашето търпение, ако някой започне да обижда мен и детето ми
Иначе и Рая взима играчки на други деца, съответно ние даваме наша, ако детето не иска бартер, в повечето случай приказките помагат и връщаме играчката.
Съпроводено с едно вяло "аууу" , ми да кой ме кара да кисна в пясъчника, вместо да си пуша на спокойствие

А и обикновено и Сашо идва на разходката, а той е доста авторитетен и много устат 

Все едно са на площадката, за да пушат и пият кафета, а не заради децата...... Може би защото не пуша аз самата, не знам, но това наистина не го разбирам..... А има и майки, седнали на 5 км от децата, на някоя сенчеста пейка и крещят като истерички по тях. Ами да идат до децата си, не да търсят спокойствие, сянка и тишина. Ако е така- да си седят у тях си

Но онзи ден в един парк една жена ми каза, че детето ми носело прички в ръката си, а това било опасно 

И това, което разказа Шамс за техните площадки и ето и Елица казва същото - че не си споделят играчките .... Не знам как обясняваш на хлапе на година и 2-3-5 месеца примерно, че дадена кофичка не е негова и да не си играе с нея
Представям си само писъци и викове и разревани деца
което сигурно е много далече от истината
Споделете моля