Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 846
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Пфууууу,който блее като мене-така му се пада  ooooh!Даже не съм разбрала за срещичката  ConfusedГолям съм ръб ... Еййййй много ме е яд да му се невиди ....

# 571
Ей, страхотни снимки, нищо че са само 4.Децата са прекрасни, а и мамите също.Пък за шкембетата  Heart Eyes

# 572
Много са пораснали дечицата, а шкембенцата са много сладки  Heart Eyes

Вчера водих Али за пръв път на фризьор. Стоя като закована на стола Shocked, направо ме шашна с държанието си на малка дама. Постригаха я на черта и вече си имам малко момиченце hahaha, а не бебе.

# 573
Много са пораснали дечицата, а шкембенцата са много сладки  Heart Eyes

Вчера водих Али за пръв път на фризьор. Стоя като закована на стола Shocked, направо ме шашна с държанието си на малка дама. Постригаха я на черта и вече си имам малко момиченце hahaha, а не бебе.

Е дай снимки деееее  Heart Eyes

# 574
http://noemvri2008.snimka.bg/baby/momchil-na-didanka.327241.20173812

ето снимков материал. само 4 са, защото  Момо се държа отвратително, майка му тичаше да си търси химическа тоалетна в Борисовата и въобще много се изложихме. Бяхме три - Шамс, Илка и аз. Фафи и Ида са прекрасни деца, възпитани и знаещи как да се държат сред хора. Моя говедоид хич няма да го коментирам - щом и баща ми, дето го бях взела за помощник беше на косъм от припадане, сещайте се за какво иде реч...
Надявам се да можем да се видим отново, въпреки че беше за кратко, на мен ми беше адски приятно  Hug  Hug  Hug обещавам другия път да се държим по-добре  Peace И щом двете с Илка, барабар с шкембаците излязохме  жегата и оцеляхме да знаете, не е толкоз страшно, свиква се  Mr. Green

Срещата беше в камерен състав - 3 големи тумбака  Mr. Green 2 имат основателно оправдание, моя милост - не  Mr. Green Диданка и Илка са големи сладурани, който не дойде да ги види, много изтърва  Hug Момо е сладкиш, а Ида е невероятна бърборана, говори като 4-годишна  Hug Много е отговорна, и ще стане страхотна голяма кака  Hug

Фафи беше странно срамежлив, изяде половината банан на Момо, и накрая като трябваше да си тръгваме (щото историите с моите зъболекари край нямат, та в последния момент се аложи пак да ходя) ревна, та си отнесе и домашна сладка. Иначе беше кротък като никога и само се настани като цар в количката на Ида и остави останалите да търчат и да бутат кой бебешка, кой не толкова бебешка количка). Жалко че беше кратко, следващия път - пак  Hug

# 575
  • София
Добро утро, поспаланки! Hug
Я кажете какво ядат вашите палавници? newsm78 Алекс от около 2 седмици кара предимно на ок.1,5л сок и вода, солети, Данонино,  1-2 Барнита, филийка с пастет и мааалко супа, манджа, готвено.....  не ще да яде и това е! Не знам дали е от жегите, дали от това, че в момента няма кухня и явно свикна с др.манджи....идея си нямам, но не ще да яде.

# 576
Напоследък само чета и гледам хубави снимки  Heart Eyes

Мишле, Рая също не яде. Вече може би трети месец. Пие много сок, кисело мляко и вода. от време на време малко салам, кашкавал, диня, солети, бисквити, салата. Но като казвам "малко", наистина имам предвид само хапки. Отдавам го на жегите и на никнещи зъби, по-скоро канещи се да никнат. Не яде нищо с лъжица- само с ръка или каквото може да си бодне с вилица, така че супи, кремове, млека, манджи тотално отпадат.
Както и преди писах- не и се връзвам вече и я оставям така. Всичко друго си прави в норма и не се притеснявам, че е гладна.

Хубав ден на всички!

# 577
  • софия
ние си хапваме и сутрин,обяд и вечер и между другото плодове - диня, прасковки, бананче.дано продължиме така. Peace

# 578
  • София
Опааа, и аз да се докопам до компютър, че с тоя малък звяр ... научи се, че тука има Мечо Пух и като го види и пищи, следователно гледам да не й го показвам през деня, а последните вечери заспивам все с нея и по някое време мъжът ми ме буди я да си облека поне пижамата, я просто да му направя място на леглото, че от нас тримата за него не остава  Joy
Срещата наистина беше готина, но много за кратко, ама то така ще е, като закъснявам  Embarassed  Все пак винаги съм готова да повторим и потретим, макар и в друг състав.  То не било толкова страшно да стигнем до Борисовата, че даже на Ида много й хареса да се возим в Метрото и като дойде време да слизаме се разплака, че иска още. Резултатът е вече два дни да реве за "бакчето" (нещо не може да го каже това "в"  newsm78 ) Ще взема да я повозя пак някой ден от край до край - там поне е прохладничко  Whistling

# 579
  • Варна
Моя говедоид хич няма да го коментирам......

Joy hahaha Направо ме просълзи това изказване, ако ги съберем с Габи резултатът ще е две подлудели майки  Mr. Green Искрено и неблагородно завиждам на тези, чиито деца са една идея по кротки. Имам чувството, че Габи има жужащи пчели в памперса  #Crazy
Мойта кокона е хремава, в резултат на онази кофа с онази вода, за която ви бях споменала. Сега за награда капем капки за нос   Rolling Eyes
Наричам я кокона, защото по цял ден ми обува обувките, рови ми в чантата, докопва ми гланцовете и се обслужва почти професионално  Laughing Тъй като съм ограничила достъпа към лаковете, за които копнее, маже гланц и по пръстите си pletka Когато й облека нова дрешка или й вържа косата, тича н огледалото да си се възхищава  LaughingМоже пък аз да съм суетна и да ме копира, знам ли...
Ние с яденето нямаме проблеми, изяжда си всичко, после хапва и от нащето ако й хареса, новият хит е домата и си го иска сама.

# 580
  • София
Много хубави снимки! Аз докато се включа и срещата минала... Моето чаве пък е много капризно на ядене. Трябва аз да съм се въртяла около печката и никой друг. От детска кухня не яде - ни държавна, ни частна... ама какво да го правя. Иначе плодове и млечни продукти обожава.
А сега да ви се оплача какво ми се случи вчера. След случката цял ден ме боля глава и още съм в потрес. И така... Всеки ден по едно и също време отиваме на площадката с двете пързалки в нашия квартал и играем с вече познати деца. И вчера пак така, но имаше и две непознати майки. Едното дете (момиченце) досега винаги е идвало с баба си. Играем си ние с пясъка, на балона, на влакче и идва времето, в което децата ядат солети, Зайо Байо и т.н. Моят Алекс решава, че ще черпи децата и наред е въпросната девойка по-голяма от него, която нищо не му казва, а леко се дърпа. Аз стоя и наблюдавам. Алекс пак и носи солета, но тя го блъсва и той започва да пада, междувременно я хваща за роклята и се стоварват на земята. Започва един рев. Тичам. Вдигам момиченцето и виждам, че има одрано под презрамката, гушвам я. Притичва майката, която три часа не се мръдна (буквално) от пейката и ме пита "Какво стана?" Обяснявям аз, но се оказва че Алекс я е ухапал дакато са падали. Извиних се и наказах Алекс. Седнахме после на пейката и чакам да се успокои девойката. След 15 мин. майката скача и хуква към мен крещейки как не съм си възпитала датето, защо не съм отишла до нейната пейка да погаля детето й, как у дома така сме се държали, какво дете отглеждам и т.н. Търпях я известно време и накрая и казах да замълчи, че съм взела мерки. А тя ме погледна и каза "Дано твоето дете го ухапят 3 пъти по-силно! Това ти пожелавам!"  Shocked  Направо нямам думи. Точно нейната дъщеря е пръскала Алекс със пясък и го е бутала да не й пипа играчките пък тя си играе с неговите. Много се ядосах и още не ми е минало ...

# 581
# 582
Хот Лейди,да вземеш да си вържеш дзверо на каишка,че ако от сега почне да хапе момите..... smile3532 А за майката аз правя така "   Hands Fist smile3513 " някак тайно от децата ,щото ако си отворя устата съм бетер циганка... hahaha

Витааааа, ама тя си малко момиченце вече  Heart Eyes .Няма и помен от бебешката муцка  Blush

Я и аз да ви покажа младежта  Mr. Green
http://shoppy.snimka.bg/baby/velin.463685.19660975

http://shoppy.snimka.bg/baby/aleks.355353.20057576

# 583
  • Бургас
Здравейте мацки Hug
Отдавна не сме се вясвали във форума може да ни забравихте с Мирелка  Embarassed. Бяхме малко на балкан на почивка, сега ми предстоят хубави неща за почерпка, ама като станат ще кажа  Twisted Evil
Вита видях Алито с новата прическа, страшна кукла е  love001. Аз скоро скъсих косичката отново с три пръста ама не личи още е доста дълга, ама сърце не ми дава да я подстрижа късо, а то е дяволче само в банята мога да я издебна набързо с  smile3553
Отивам да гледам снимки че доста съм изпуснала  Crazy

# 584
Вита, Али  е много готина така!!!
Аз нали съм и разправяла, че в нашия квартал няма детски площадки - оказва се, че няма как да си обуча детето как да се държи на такова място. След срещата в Борисовата много се чудя какво да правя - наистина, тук няма пясъчник, катерушки, всяко дете си има индивидуален двор, оборудван според възможностите на родителите му. Та онзи ден в Борисовата Момо скочи като невидял (ама той наистина си е) в пясъчника и очите му бяха на 16 при вида на много гребла, лопатки и т.н. нахвърляни вътре. Лошото беше че взимаше играчки от ръцете на децата - не със злоба, но все пак отиваше и си я взимаше. при опит да му я взема пищеше все едно го коля - затова и го нарекох говедоид. Сикрет, сигурна съм, че Габи не се държи така в подобна ситуация. В голяма чуденка съм какво да го правя, като се замисля ако някой ден го пусна на детска градина, ще ме заклеймят като най-безотговорната майка на света, която не само не си е възпитала детето, но и седи и гледа тъпо и се чуди какво да прави....  Tired

Общи условия

Активация на акаунт