Падам от смях
Иначе и аз прилагах същия метод, че и аз обичам да поспивам
Ако ви кажа кога се надигнахме с Анита днес 11:45

Но хич не съжалявам, че се отби. Наистина много щеше да ми дойде тандем
Евала ти правя на тебе и на Нана за мераците! Ние сега с Ида се обясняваме, че тити--те на мама са за бебето и то ще папка от там и като ги види и се почват едни обяснения от нейна страна .... много е сладка
Много добре се е закръглил. Наистина сякаш има разлика между това да носиш момче или момиче. Моят корем с Ида беше съвсем различна ф-ма от сега.
И благородно ти завиждам за свекървата! Не че моята е лоша, но ... 

предния път имах разни изтънявания на ретината и ме пратиха на корекция с лазер и за малко да не ми разрешат да родя нормално. Този път се сетих малко по-навреме да се прегледам, но се надявам да не се налагат подобни корекции
беше ужастно!
Поработвам и хич не съм в час още. Сега и Дани го няма и ми е бая криво. Беше с Т в петък и понеже в яслата явно е страшен бацилник, тя и цяла Варна де... та го оставихме при нашите и с милото сме сами...много странно - тихо, няма играчки, не се е налагало да пускам прахосмукачка от 2 дни...абе...вчера се чудехме какво сме правели като го нямаше малчо
Иначе мама го води без памперс вече 2 дни и нямала проблеми, не че си казвал де, ама го хващала, та аз като не устисках тя може и да ми свърши работата
и весело на софийската банда.
обещавам другия път да се държим по-добре
И щом двете с Илка, барабар с шкембаците излязохме жегата и оцеляхме да знаете, не е толкоз страшно, свиква се