Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 848
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
но аз го блокирам с гърда

smile3532 smile3532 smile3532
Падам от смях
Иначе и аз прилагах същия метод, че и аз обичам да поспивам
Ако ви кажа кога се надигнахме с Анита днес 11:45  Shocked Направо не повярвах като видях часовника

# 556
  • София
Дидке, и аз така парирах докато се кърмехме, но свърши вече  Joy Но хич не съжалявам, че се отби. Наистина много щеше да ми дойде тандем  ooooh! Евала ти правя на тебе и на Нана за мераците! Ние сега с Ида се обясняваме, че тити--те на мама са за бебето и то ще папка от там и като ги види и се почват едни обяснения от нейна страна .... много е сладка  Mr. Green А ти,Дидке, между другото, защо само на октомврийките си показваш шкембака  Crossing Arms Много добре се е закръглил. Наистина сякаш има разлика между това да носиш момче или момиче. Моят корем с Ида беше съвсем различна ф-ма от сега.  Thinking И благородно ти завиждам за свекървата! Не че моята е лоша, но ...  Whistling
Отплеснах се  ooooh!

Стискайте палци, че днес ще ходя на очен!  Praynig предния път имах разни изтънявания на ретината и ме пратиха на корекция с лазер и за малко да не ми разрешат да родя нормално. Този път се сетих малко по-навреме да се прегледам, но се надявам да не се налагат подобни корекции  Praynig Praynig Praynig беше ужастно!  Sick

# 557
  • София
Здравейте майчета!!!
Ние днес посрещнахме майка ми и голяма олелия беше. Крис не се спря и чак сега спи следобеден сън. А пък вчера яде едно печено пиле на няколко дни и цяла нощ ми повръща. Много ме уплаши, но вече е добре и има мерак да яде и пие.
За кога последно остава срещата и къде? Не взимам активно участие, тъй като откъм разходки сме много ограничени заради моето кръвно, но пък ако ни устройва ще се присъединим с най-голямо удоволствие!!!! Heart Eyes

# 558
Значи тогава среща за 17 ч. на спирката на метрото на стадион В. Левски. ОК ли е за идващите? С Фафи ще сме там, ако потвърдите де  Mr. Green

# 559
# 560
Значи тогава среща за 17 ч. на спирката на метрото на стадион В. Левски. ОК ли е за идващите? С Фафи ще сме там, ако потвърдите де  Mr. Green
ние сме там  bowuu

# 561
  • софия
 Peaceза кой ден

# 562
утре, утре 18.08, сряда.

# 563
  • София

и нас ни устройва  Peace
но за 17:00 може би ще закъснеем. някой да даде телефон да ви открием или да го направим 17:30 ?  Whistling

# 564
0889983022 ще сме там към 17 ч. с Фафи.

# 565
  • София
Ще се пробваме и ние да дойдем с Алекс. Лошото е, че ще трябва да сглобя количката, че до метрото имаме повечко път.....а  не я бяхме ползвали от месец.. Whistling

Кафе за всички поспалани:

# 566
  • София
Телефоните - записани, самият телефон - сложен да се зарежда, че все ходя без батерия  Embarassed

# 567
Здрасти, банда!
Аз пак се затрих ама...така ще е Simple Smile Поработвам и хич не съм в час още. Сега и Дани го няма и ми е бая криво. Беше с Т в петък и понеже в яслата явно е страшен бацилник, тя и цяла Варна де... та го оставихме при нашите и с милото сме сами...много странно - тихо, няма играчки, не се е налагало да пускам прахосмукачка от 2 дни...абе...вчера се чудехме какво сме правели като го нямаше малчо  Joy Иначе мама го води без памперс вече 2 дни и нямала проблеми, не че си казвал де, ама го хващала, та аз като не устисках тя може и да ми свърши работата  Mr. Green
Честито на всички, които са празнували тия дни!
Та така, хайде до нови срещи  Heart Eyes и весело на софийската банда.

# 568
Софиянкитееееееее чакаме   smile3509

# 569
http://noemvri2008.snimka.bg/baby/momchil-na-didanka.327241.20173812

ето снимков материал. само 4 са, защото  Момо се държа отвратително, майка му тичаше да си търси химическа тоалетна в Борисовата и въобще много се изложихме. Бяхме три - Шамс, Илка и аз. Фафи и Ида са прекрасни деца, възпитани и знаещи как да се държат сред хора. Моя говедоид хич няма да го коментирам - щом и баща ми, дето го бях взела за помощник беше на косъм от припадане, сещайте се за какво иде реч...
Надявам се да можем да се видим отново, въпреки че беше за кратко, на мен ми беше адски приятно  Hug  Hug  Hug обещавам другия път да се държим по-добре  Peace И щом двете с Илка, барабар с шкембаците излязохме  жегата и оцеляхме да знаете, не е толкоз страшно, свиква се  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт