Давайте да се разбираме, че пак ще се разминат нещата.

там няма да го канят както "мама".за 1 седмица на тази възраст не става.вечер пак ще се питаме както и събота и неделя.дано да стане.дано там да положат малко търпение и да ми помогнат.

)

Ние в 11 вече се ориентираме към дома. В тия жеги просто не издържаме и двете. Днес примерно в 9 бяхме вече на площадката.
ние поне така се движим навън. Иначе направо си е престъпление 
В събота иЛизахме и бяхме на място, където нямаше да е много удобно да я изпишквам и дебна и й сложих памперс-гащи, тя на два пъти сама си каза, че има "акууу" - така вика и на двете "работи" и ги свършихме в тоалетната.
)
Пробвахме се веднъж на тукашния плаж, ама водата е кошмарно студена, а Анита изяде половината пясък.Пък то и времето не е за плаж при нас.Е, няма да сме съвсем без почивка.В четвъртък отиваме за 3 дни до Лондон-хем да се видим с мама и татко, хем да разгледама града
Ходихме миналата година в едно хотелче Св.Георги.Изкарахме чудничко.
та трябва да ходя да си взема болничния и от там до НОИ да им кажа, че се променят Обстоятелствата
И това цялото приключение трябва да го стиковам със свекърва ми, че да може тя да гледа Ида, да не я мъкна с мен, защото е те тогава ще се видя в приключение
ИСКАМ И АЗЗЗЗ
Ида е влязла в режим - ставане не по-късно от 7:30, което не е зле в тия жеги, но каталясвам, защото аз пък не лягам преди 12-1! И за съжаление рядко се намира кой да тича след нея
Вече чакам с нетърпение появата на новото попълнение, че да се наспя
Дано е поспаливо като кака си! Ида си спомням спеше от 9-10 вечерта до 11 на обяд
Варианта е да накарам таткото понеда дойде да ни прибере с колата
Все пак, да кажат и другите, пък ние ще с нагодим.