Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 851
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Като гледам срещата ще е в камерен състав. Ние сме ОК за Борисовата. Само някой ако знае къде по-точно там има сенчица. Мисля, че зад кортовете има една сенчеста площадка с люлки  newsm78
Давайте да се разбираме, че пак ще се разминат нещата.  Naughty

# 541
Като гледам срещата ще е в камерен състав. Ние сме ОК за Борисовата. Само някой ако знае къде по-точно там има сенчица. Мисля, че зад кортовете има една сенчеста площадка с люлки  newsm78

Не  ги знам много площадките из борисовата, но това да е проблемът  Grinning
Какво ще кажете за среща утре в 11ч на входа на спирка "Ст. васил Левски" на метрото? Веднъж да се съберем, после лесно ще намерим къде да идем ?

# 542
  • софия
с децата в тази жега newsm78

# 543
  • софия
миналата седмица бях отпуска и се пробвахме без памперс.ок е всичко ако аз го подканям през 40-50мин. пика всеки път.сутрин е по разсеян и нищо не казва.повече е моето търпение.вечер дори казва "пики", а и "ако" , но от днес съм на работа, а той на ясла - моите усилия май бяха до тук. ooooh!там няма да го канят както "мама".за 1 седмица на тази възраст не става.вечер пак ще се питаме както и събота и неделя.дано да стане.дано там да положат малко търпение и да ми  помогнат. ooooh! Peace
това сме ние вече с по актуални снимки

# 544
  • Стара Загора
Пишкането е актуална тема за всички Joy

При нас махането на памперса стана учудващо лесно и бързо. Честно казано, аз хич не си представях как ще стане тая работа, струваше ми се един безкрайно дълъг процес. А стана точно за 3 дни. Първите два дни Стефче казваше чиш в момента, в който се изпишкваше, от третия започна да се спира на средата и да довършва в гърнето и оттогава (вече 3 седмици може би) има най-много 2 пропуска. Предстои и нощния памперс да махаме - снощи 2 пъти се събуди с мрънкане и "чиш". И двата пъти като се изпишка на гърнето, заспиваше още докато й сложа памперса след това Joy

Има ли още неходили на море като нас? Аз нали се върнах на работа и стана по-сложно с времето, но уж на 30.08 ще ходим към Лозенец за 4-5 дни (само дано да не се обърка нещо Praynig)

# 545
  • София

Не  ги знам много площадките из борисовата, но това да е проблемът  Grinning
Какво ще кажете за среща утре в 11ч на входа на спирка "Ст. васил Левски" на метрото? Веднъж да се съберем, после лесно ще намерим къде да идем ?

Диде, къде в 11 тепърва да се сещаме?  newsm78 Ние в 11 вече се ориентираме към дома. В тия жеги просто не издържаме и двете. Днес примерно в 9 бяхме вече на площадката.  Thinking

Аз точно се чудех за срещичката кога ще бъде удобно и вариантите според мен са или сутринта до към 11-12 макс. или следобяд след 5 примерно  Thinking ние поне така се движим навън. Иначе направо си е престъпление  ooooh!

А колкото до махането на памперса - според мен става ама точно за седмица! Миналия понеделник окончателно реших да  пробвам Ида без памперс навън. До тогава пишкаше в гърнето, ако я сложа, а ко не - не си казваше. СЛожихме гащите и страх не страх миналия понеделник излязох с 3 ката дрехи за преобличане, мокри кърпички, руло кухненска хартия  и пликчета за прибиране на евентуалните мокри дрехи - нямаше никакъв инцидент - нито сутринта, нито следобяда. Детето си усети, че е с гащи и и се стискаше. Препикахме на два пъти едни храстчета и така. Та от тогава сме имали само един пропуск и то аз бях виновна, защото хем видях, че вече 2 часа не е пишкала, хем не настоях да се изпишка и й повярвах, че не иска да пишка, а тя просто се беше заиграла и не искаше да прекъсва играта. Това се случи на втория ден. Други инциденти не сме имали  Praynig В събота иЛизахме и бяхме на място, където нямаше да е много удобно да я изпишквам и дебна и й сложих памперс-гащи, тя на два пъти сама си каза, че има "акууу" - така вика и на двете "работи" и ги свършихме в тоалетната.
та си мисля, че и за това, акто и за много други неща, трябва просто самите ние да сме готови, децата бързо се учат, когато усещат нашата увереност, че ще се справят!  Peace

# 546

Има ли още неходили на море като нас? Аз нали се върнах на работа и стана по-сложно с времето, но уж на 30.08 ще ходим към Лозенец за 4-5 дни (само дано да не се обърка нещо Praynig)
Ние не сме ходили на почивка тая година, няма и да идем  Cry Пробвахме се веднъж на тукашния плаж, ама водата е кошмарно студена, а Анита изяде половината пясък.Пък то и времето не е за плаж при нас.Е, няма да сме съвсем без почивка.В четвъртък отиваме за 3 дни до Лондон-хем да се видим с мама и татко, хем да разгледама града
Иначе на Лозенец е разкошно  Heart Eyes Ходихме миналата година в едно хотелче Св.Георги.Изкарахме чудничко.

# 547
За срещата - кажете някакъв час, щом 11 ви е късно. просто Момо спи до 8:30-9 и за това предложих, иначе не е проблем да излезем рано дори е по-добре. Чакам Шамс да каже, на мен за ас ми е все едно, аз днес до 14ч маах гащи по София  ooooh!  и май вече имам тренинг...

# 548
  • София
като гледам няма развитие относно срещата и явно ще се размине.  Confused
аз все пак ще хвърлям по едно око и чакаме на нисък старт с малката.

сега отивам да правя кифлички за закусчица  Peace

# 549
На нас с Фафи не ни върви. Вчера скочи от количката и падна на чело - има вид на малтретирано дете. Слава Богу само с това се размина, защото много зрелищно падане беше.

За срещата - и аз съм за или от 9 или след 4-5. За днес, обаче, май няма да стане. Утре когато кажете, и на спирката на метрото ми е ок. Казвайте да се разбираме за утре.

# 550
  • София
Ох, Шамс, ама едни приключения си имате тука в БЪлгария! Добре, че зрелището е било повече от последствията!  Peace

На мен утре даже ми е по-удобно, че снощи се сетих, че отднес излизам в майчински  Joy та трябва да ходя да си взема болничния и от там до НОИ да им кажа, че се променят Обстоятелствата  ooooh!  И това цялото приключение трябва да го стиковам със свекърва ми, че да може тя да гледа Ида, да не я мъкна с мен, защото е те тогава ще се видя в приключение  #Crazy

# 551
Шамс, тогава ще ви видим утре  Laughing Илка, следобяд удобно ли ви е? Аз сега се излюпвам, явно не ставам за ранни срещи  Embarassed няма да предлагам час някой друг да каже... но и за утре съм ок!!

# 552
  • София
Момичета, гледам, че срещичка се заформя....може би.....
Имам и азпредложение- Парка Заимов. Някак си по-уреден, чист и подреден ми се струва от Борисовата. Особено сутрините там, до към обяд са просто рязкошни....хладно, ухае на прясно окосена трева, спокойствие и то в центъра на Софията......ако искате- да е там, и аз ще се присъединя Hug

# 553
  • София
Диданке, как го правиш този номер да ставаш в 10:30!!!  #Crazy newsm78 ИСКАМ И АЗЗЗЗ  #Cussing out Ида е влязла в режим - ставане не по-късно от 7:30, което не е зле в тия жеги, но каталясвам, защото аз пък не лягам преди 12-1! И за съжаление рядко се намира кой да тича след нея  Tired  Вече чакам с нетърпение появата на новото попълнение, че да се наспя  Joy Дано е поспаливо като кака си! Ида си спомням спеше от 9-10 вечерта до 11 на обяд  Crazy

Та за срещичката - ние сме на линия следобяда някъде след 5-5:30 часа, до тогава предполагам, че ще се е наспала госпожичката.
МИшле, Заимов е супер, но за съжаление ние не можем да стигнем до там, прекалено дълъг ми идва прехода. Принципно можем да се пробваме и с трамвая да се предвижим, но пак не ми е много удобно, защото това означава да сме без количката и къде ще й мъкна целия багаж - не знам.  Thinking Варианта е да накарам таткото понеда дойде да ни прибере с колата  newsm78 Все пак, да кажат и другите, пък ние ще с нагодим.  Peace

# 554
Момичета, разберете се за място и час, аз нямам никакви претенции къде ще е. Илка, ключа е в кърменето, според мен. Момо също се надига към 7:30 но аз го блокирам с гърда и така откарва още около час-час и половина. отделно свеки е постоянно с мен и щом той се събуди, го поема веднага. да е жива и здрава жената, много ми помага  Embarassed така се получи, че мъжът ми е командировка до 24 септември на о-в до Бургас и някой трябва да стои тук, в случай че тръгна да раждам  Laughing така де, няма да мъкна Момо с мен...

Общи условия

Активация на акаунт