Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 852
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Честит Рожден ден, Тофифи! Много здраве и щастие, късмет и въобще всичко най- най
Ние малко забегнахме с Алекс извън София. Репетиция преди голямата почивка. Ето и малко снимки от нас. http://sylviamilcheva.multiply.com/photos/album/14/A_little_vaca … _-_DalbokiPlovdiv
Относно бебешкото плуване, само в София има такъв инструктор и за съжаление чак до Банкя ходим, но поне си заслужава.  Hug

# 526
  • София
Тофифи, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и само хубави моменти!   bouquet   bouquet   bouquet

Силве, много е пораснал Алекс! Снимките са страхотни!

# 527
Момичета, честит празник! Нека Богородица закриля вас и семействата ви!

Честит имен ден на Марчето на Денчо! Да расте здраво и весело дете!  bouquet

# 528
Завърнахме се!

Фафи е съвсем добре, ходихме при д-р Кирилова и ни оправи за нула време. Въздухът в Боровец също ни помогна и сега е с румени бузки и пълен с енергия.Не препоръчвам Ягодата - влязох в няколко - студени са и миришат на мухал. Има печки, но не са за малки деца, че парят. Не е поддържано като свят. Аз като видях за какво става въпрос, се обърнах и отидох в хотел Рила. За 57 лв на ден студио за четирима, със закуска. Много беше добре, басейн, фитнес, всеки ден сменяха чаршафи и много добре оправяха стаята след Фафи. В Самоков са подобни цените, има и ол инклузив, ама не е за нас. Много хубаво заведение има пред хотела, всичко им е прясно и Фафи ядеше по половин пица, без преувеличение. Доволни сме.

София, айде на среща бре. Вторник?

# 529
  • София
Еййй заговорихте за среща в София точно когато аз реших да ходя във Варна. Нищо - другия път!

При нас всичко е наред като изключим щурата ми щерка. Има ли и други дето не щат да ядат, а имат енергия за 2-3 деца... Кара я на диня, хляб и млечни продукти. Това супи, зеленчуци, месо - не ще и да чуе...

Отивам да довършвам служебна работа, че да работя на спокойствие! Лека вечер от нас!

# 530

По едно за мое здраве  Heart Eyes Честит празник на Денчова Мара  bouquet Да расте будно и усмихнато дете за радост на мама и тати .

При нас екшъна е на пълни обороти  Crazy Успявам само да попрочета и толкоз....Сискаааааа  Hug Hug Hug По твойто питане...Александра преживявя на зарзават и е шантава поне за още 3  Mr. Green #Crazy

Момичета,голяма прегръдка на всички ви  Hug

# 531
  • София
Честит празник на всички с хубавото име Мария!  bouquet
На Мимата- да честитя тук, че пусто като не си чува мобиларката!
На Марчето на Денчо- да расте здраво и щастливо дете!
На Тофито- с малко закъснение- ЧРД! Жива и здрава, много щастлива и много обичана! Hug Heart Eyes

Ние днес се прибрахме в Сф в пълен комлект- взехме си Алексчето от гостуването при баба и дядо и сега веселбата е пълна. Обикаля из стаите, гуши и целува играчките си, нали не ги е виждала от една седмица  Joy За из път й сложих памперс, но на 2 пъти спирахме да пишка навън, защото не искаше да пика в него. Аз й казвам- ти си с памперс, пишкай в него, а тя "Мамо, не! Мамо, пиш!" и татито отбива на магистралата, та щерката да пишка навън.  Mr. Green

Лека и спокойна нощ на всички ви! Hug Heart Eyes

# 532
  • София
Шамс, добре сте се завърнали! Мерси за инфото за Ягода. На сайта толкова готино изглеждат, чак се разочаровах, че нещата са само на картинка  Crossing Arms Нищо де!
На тебе къде ти е удобно за срещичка? Ние сме баш на центъра и хич не сме мобилни. Подвизаваме се около Нар.театър. Евентуално можем да мръденм с метрото, но до там са ни възможностите, че с тоя бяс дето не ще в количката и с това мойто шкембе в жегата не се навивам на големи преходи вече  Whistling

# 533
с тоя бяс дето не ще в количката и с това мойто шкембе в жегата не се навивам на големи преходи вече  Whistling
Взе ми думите от устата - аз за среща съм ок, ама наистина ако може да е някъде близо до метро - може и в борисовата градина, че е по-хладно (или се лъжа). ако ще идвам, ще си взема бабата с нас, не се навивам да търча след тоя дивак  Tired
уфффф, утре съм на зъболекар, това кърмене+бременност ми затри зъбите  hahaha  hahaha  hahaha ама то така или иначе всички стигаме до ченето въпросът е кога  Joy на всичкото отгоре ми расте и мъдрец  ooooh!

п.п. Да се таковам в тъпата глава - честит имен ден на Мимата и на Марчето на Денчо!!!

# 534
  • Варна
Честито на Миметата! Да са живи и здрави и много усмихнати!
Тофи, честито и на теб със закъснение, всичко най-най Laughing
Напоследък не мога да се вредя да честитя нито един празник на време  Laughing
Бях оставила Габи за 3 дни при майка ми, за да презаредя батериите  Tired Това дете е като торпедо, честно ако ме пуснат на олимпийските игри ще бягам повече и от най черния негър  Mr. Green Да не говорим, че нощем не се спи- зъби избиват 3 едновременно, венецът е в рани, абе ужасТ. С мъжа спим на смени хаха, не можем да се видим защото или единия от двамата спи, или той е на работа  Laughing Картинката е пълна. Ето малко снимков материал за доказателство http://shhhtsecret.snimka.bg/children/gabi-1-godinka.467323.20128238 Кофата с вода не е сложена за нейно забавнение, а за да събира водата от климатика, съответно Габи като е там, капе на главата й  ooooh!
Иначе всеки ден нещо ново ни поднася, от известно време проявява предпочитания към мама: Мама да даде вода, Мама да измие ръчичките, ако намери нещо- дава на мама  Laughing Странно, като се замисля, че сме повече време заедно и аз повече се карам, че и си повиквам понякога като ми изпушат нервите... Blush

# 535
Ехеееее Сикрет разби ме.Ама то така де-първо в саксията, после в кофата да се измие.Много важно, че била за климатика.Тъкмо й е по мярка на сладкишката. hahahaИначе за зъбите -и ние бяхме в такова положение.Помага много мазането с разните гелчета.И не, че зъбите излизат по-лесно ами облекчава венчето и раничките.
Диданче стискам палци да не те мъчат много утре  Hug

На Шопката и тук да честитя имения ден.Да си жива и здрава миличка, много щастие и само радост с буболечките  Hug
На Марийчето на Денчо пожелавам щастливо и безоблачно детство, изпълнено с много весели игри и късмет в живота.
 Мишке ами като излезете на разходка и му се допиша на детето къде пишка  newsm78 Тук не съм виждала да пишат по градинките и най-много да ме глобят.Поръчали сме вече пеещо гърне, че с това обикновеното нещо не могат да се разберат.Купихме и гащи , и сме на стартовата права.
Лека нощ на всички

# 536
На мен ми е удобно където кажете. Ще ме закарат - и на метро може, и в Борисовата градина също.

# 537
  • София
Здравейте момичета!!!!

Да честитя на всички имали повод за празник!!! Бъдете живи и здрави!!!  bouquet

За съжаление няма да мога да присъствам на срещата, утре ще посрещам майка ми. Heart Eyes
Сега да ви кажа с Крис какви ядове си имам. Значи иска да е само навън, винаги се прибираме с тръшкане, сутрин ме дърпа да излизаме веднага щом е събудим, а в парка с триста зора се забавлява, но  не ще да се прибираме. Също така не ходи за ръчичка, 15 метра може да ги взимаме и за 30 минути Crazy, мислех да почнем да излизаме без количка, но това май ще остане мисия невъзможна. А се чудя и как ли ще го прибирам от яслата, ще има да го нося, а е станал 14кг. и трудно се удържа. ooooh! Като бяхме на село две седмици се разби от разходки, по два-три часа ходене с баба ми или баща ми, все на двора искаше, а тук живеем в апартамент и няма как да сме все навън. А на всичкото отгоре аз в жегите не мога да излизам, защото ми става лошо, купона е пълен. Все си мислех, че като поотрасне няма да е така, а то положението продължава да си трагично. Сега даже се замислям дали да  не работя на смени, за да мога през седмицата докато той е на ясла да мога да почивам, ама кой ще го гледа пък събота и неделя ooooh!. На село си спеше в кошарата и като се прибрахме реших да му преместя креватчето и да си спи в него, пак сложих решетките. Но диването се буди по сто пъти на нощ, плаче, сърди се, яде мляко по никое време, като новородено е. Rolling Eyes Пък и става в 7ч. и до 13-14ч. на обяд не може да се умори. После пак дремне един час и айде пак до 21ч.-22ч.. Направо ще откача smile3518 smile3511 smile3507.

# 538
  • София
Честито на малката и голямата МАРИЯ! Да сте живи и здрави и силни като името си!

Шамситу, туй за уговарянето през работен ден ще го приема лично  Crossing ArmsПак няма да мога да представя девойката в общество  ooooh! А исках и да видя бременелките преди да излязат на финалната права, че и тяхната не остана.

Елито, аз тотално се отказах от амбициите си за гърнето, все се надявам до 1-ви клас да почне да казва  Mr. Green

# 539
Мимко, сори че съм те пропуснала в поздравленията  341uu! Честит имен ден на патеричка, да те слушкат двамата сладури  bouquet !

За не спането- Алито откакто се е родила няма вечер в която да не проплаче поне веднъж, добре че суче иначе няма да знам какво е сън #Crazy. С баткото беше същата работа, че и по-зле, до 1г и 6м. ревеше всяка вечер като магаре, а го бях кърмила само до третия месец. Та според мен теорията с кърменето и събуждането нощем май не е вярна newsm78.

Почивката на балкана я изкарахме страхотно, всеки ден разходки . Хубаво си починах и съм свежа като репичка Joy. Направо станах абсолютен фен на лятната почивка в планината. Снимков материал ще кача по-късно.

В жегата и Алито много не яде, кара основно на плодове.

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 10:36 от vita

Общи условия

Активация на акаунт