Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 869
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Ехо, ето ни и нас.Ще ходим след малко при д-р Кирилова, да ни прегледа. Фафи рева и пъшка и се въртя и не можеше да заспи цяла нощ. Иначе температура няма. Обаче кашля, тече му носът и в ушетата много ушна кал. Почистих я и след известно време виждам, че нещо е изтекло от ушето. В 8 и половина ще го види жената, ще кажа след това.

# 511
  • София
Шамс, да пишеш как сте! Дано всичко е наред и се оправите бързо!

# 512
  • София
Шамс, как е сладкия Фафчо  Hug

# 513
  • Бургас
Привет момичета! Днес кафето е от мен за добро настроение и хубав ден  Hug.

Шамс как е Пачо? От вчера обеикалям да проверявам за новини... . Дано всичко е ОК с детенце!

# 514
Привет,

Извинявайте, че се замотах с новините. Оказахме се с остър отит  #Crazy И като казвам оказахме, имам предвид аз и Фаф - на него му се паднаха антибиотици, на мен едни локални антибиотични капки, че нали се кърмим. Днес сме вече по.добре, но през нощта много плака, милият. Наложи се даже да будя дядо му, че ревна за него и само си показваше ушетата, явно много го болеше. Сега си играе, прави си капризите и мисля, че е по-добре. Но как се разглези за седмица при баба и деде, думи нямам. Не ще антибиотик, нищо не ще, иска да пипа забранени работи, да ходи насам-натам и като му кажеш не, следва рев и тръшкане. Ужас, но е болен и не е времето да се възпитаваме...

В неделя сме на контролен преглед и ако сме ок, понеделник заминаваме за Боровец. Исках на море, но не ми се рискува да лепнем Бог знае какъв друг вирус. Ще ходим на къщичките Ягода, там си имат кухнички, ще си правим ядене и ще ходим на разходки да се лекуваме. Тази седмица отпадна срещата, но следващата надявам се да сме във форма и да се видим. А Валето хич да не ми разправя делник, празник, на 16, 17, или 18 /18 в краен случай де, че на 19 пътуваме/ неременно трябва да се видим. Ще имаме нет, та ще пишем и ще се разберем нещо...

# 515
  • Варна
Шамс, много неприятно, дано бързо се оправите и си изкарате добре!
Мишле, честито със закъснение! Всичко най-най-хубаво  Hug
Ето и от нас малко снимки, от кръщенето  Simple Smile

# 516
  • София
Шамс, бързо да оздравявате с Фафчо! И после искам да снесеш инфо за тая Ягода, че така се запалих. Сега гледам сайта и направо ми потекоха лигите. Изглежда супер.Дано не е само на картинка. А като се върнете наистина се надявам да се организираме и да се видим  Peace

# 517
Шамс, стискам палци Фафи бързо да се оправи. Много добър лекар УНГ е д-р Кюлев, работи в Токуда. Влади доста хъркаше по едно време доката спеше и съм го водила при него на преглед.
Пожелавам ви приятно изкарване на Боровец и дано времето да е хубаво.

# 518
  • София
Да се похваля - Крис е от няколко дни без бибата!!!! newsm44 Махнахме  без драми и ревове!!! newsm03

# 519
  • София
Добро утро на всички, които вече са станали.
Кафенцето тази сутрин е от мен

Аз в момента го пия и ми е толкова странно, Алекс не е при мен....Вчера я оставихме при мама и тате за няколко дни, извън Сф....не сме се отделяли за повече от 2-3 часа с нея и ми е супер странно и дискомфортно. Все едно нещо от мен липсва.... А там й е супер- двор, куче, басейн, свобода.....нямам търпение след малко да звънна, да й чуя гласчето. Мамина сладка кукличка! Heart Eyes

Иначе от около седмица и Алекс през деня е без памперс- като й се пишка идва й си казва, нямаме "пропуски", за акито - по-трудничко. Усеща се като започне да се напъва, но и там казва. Памперс слагам само за следобедния и нощния сън, като следобедния е сух, значи не пишка тогава.  Доволна съм, защото се бях притеснила, че това ще е трудна промяна, но явно се усеща, че с гащички й е по-добре.

Сикрет, Честито ви Християнче!
Шамси, Фафи бързичко да оздравява! Дано планинския въздух му подейства добре. Колкото до морето- аз лично мисля, че ще е добре да отидете, йодните изпарения им се отразяват доста благотворно!
Алекса, браво за бибата! При нас не знам дали и кога ще се случи....търси си я като иманяр съкровище! Mr. Green Joy

Ставам, че работа ме чака- ще чистя основно, че Алекс като е покрай мен и карам като лисицата с опашката Mr. Green Много ми е прибрано детето- аз приготвя нещо за изхвърляне или за пране- тя го взима и го прибира, където му е било мястото. Та сега ще набримча музиката и ще мия прозорци Sick Мое адски омразно занимание ooooh!

# 520
Сикрет,честита мома християнка!!
Мишле, ако времето в София днес пак се скапе, ще знам кой е виновника  Mr. Green аз открих много хубаво пособие за миене на джамовете - има едни пръчки, с гъбка и гумена лента, горе-долу като на циганьорите по светофарите, много съм доволна. Само пръскаш препарата, размазваш, смъкваш надолу с гумата и готово. Няма  вестници и т.н, много ми е удобно  Peace

# 521
Ей много слаба активност в темичката.Явно сте по разходки и почивки.
При нас вали от сутринта и е бая хладно, и няма да излизаме.
Алекса браво на вас.Ние бая отдавна сме без биба, че нали си имаме татко зъбарче и даде строга нота да я махам, че да не се изкривят зъбките.
Мише не знам за София, но тук заради теб вали  Whistling Поне изми ли си прозорците  Mr. Green Ние си чистим двете, че няма кой да я гледа и за час.Ама тя се научи-като ще пускам прахосмукачката се качва на дивана и не слиза от там докато не свърша.
Сикрет страхотна е буболечката  Hug
На Шамс и Фафи приятна почивка и без болести вече  Hug
Айде лек ви ден.

# 522
  • На топло...
Здравейте от нас!  Hug

Да честитя на Мишлета рождения ден и на Сикрет Християнчето!    bouquet

Шамс, дано е добре Фафчо вече...

Как са тумбите Wink? Време не остана!
Ей го октомври, много се вълнувам за новите ни попълнения Heart Eyes...

Ние сме оки, мънинкият расте, наддал кило и шестстотин за първия месец.

Баткото ми скрива постоянно шапката с неговата лудост... Тотално е откачил, съседите отдолу подали при наемодателя оплакване, че след 10 вечерта детската дандания продължава ooooh!...

Ходим денем без гащи, максимум веднъж да пишне на килима, всичко е в гърнето. Отива, сяда, като е готов пристига да съобщи "пипи" или "акуу" и пляска с ръце "бавуу"  Laughing. Но още не се засилва да казва предварително, затова ще си ходи без "гати"...

Тандемът и той е наред, сутрин-вечер, щом легна с Яни на леглото, пристига Йошко... "Меси, меси, мако!" Laughing. Мама да намести Яни и Йоши и той да се набута от другата страна...

Hug

# 523
Привет, момичета!  Hug

При нас е весело  Crazy  Лепнах от някъде бацил и сега едва гледам.  Tired Таткото и той е болен, а Борко за 2 дена се пребори даже и температура не вдигна.  Shocked
Миналата седмица ходихме на хематолог. Изписа желязо, но да го давам с храната, а не с кърма.  Shocked При нашия режим не виждам как да го опазя 3 часа без да дам кърма. Звънях на диетолог, те отказаха да ни приемат т.к. сме в норма с теглото и ме пратиха пак при педиатъра.  ooooh! Завъртях се в кръг педиатър, хематолог, диетолог.  Twisted Evil

Нана и ние сме " случили" на съседка.  Tired Тя се оплакваше че сме шумни преди да родя, когато по цял ден апартамента беше празен.  Close Сега след като родих съвсем ѝ притъмня  Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 21:29 от Yuliya2008

# 524
Честит рожден ден, Тофифи.И тук да ти пожелая много здраве, любов и всичко най-най- с любимите ти хора.

Общи условия

Активация на акаунт