Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 871
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ели, за плуването няма значение, от кога. Алекс беше на 2 месеца когато започнаха тренировките с инструктор в къщи. Като стана на 5 месеца го заведох на басейна в Банкя. Аз лично съм много доволна от бебешкото плуване. Не че се научава да плува, а няма проблем да си задържа дъха и да гони играчки по дъното на басейна.  Hug

# 496
  • софия
ние от консултацията този месец сме 11.400 кг и 83см. от днес съм отпуска 10 дни и дано успеха с памперса да е като при вашите мънъци.  Praynig ooooh!ще се пробвам.казва ако и пики но като е свършил работата и се пипа по памперса.дано да е бързо свикването newsm78

# 497
, а няма проблем да си задържа дъха и да гони играчки по дъното на басейна.  Hug

#Shocked #Shocked #Shocked

# 498
Привет банда Hug! Ние се върнахме миналата седмица от морето. На отиване колата ни се развали и я ремонтирахме в Сливен, иначе си изкарахме добре! След като се върнахме, след два дни имаше обилни дъждове в града и в съседната къща падна гръм, а на нас ни изгоряха два телевизора и компютъра Rolling Eyes. След това се разболях от херпангина, Алито и тя се накачи, но я изкара доста по-леко.Абе само сакътлъци ooooh! и чак сега ви пиша Grinning. Между другото в петък заминавам на Пампорово и с моя късмет очаквам само да вали Joy

# 499
  • Бургас
Ееееееее Вита големи каръци сте, я кажи все пак хубаво ли изкарахте на морето и дай  smile3509. Внимавай в Пампорово от там имам многоооо лоши спомени, ама сега няма сняг така че няма опасност Laughing Приятно изкарване.

Hot_Lady направо ме заинтригува с това плуване, моята жабка само вода и дай и и гледай сеира, ама в голямото ни морско село не съм чувала за обучение на малки деца да плуват newsm78. Браво на момченцето ти Hug

# 500
Привет банда!!
Тая нощ сънувахШамс - не че я познавам лично, но знаех, че е тях, случайно се засякохме на някаква детска площадка  Laughing
Много ми стана интересно това детско плуване  Grinning на мен ми казаха след като стане на 3 годни, направо да го водя на тренировки  newsm78
Ели, я продавачката се е опитала да ти намекне, че не трябва да пушиш  Mr. Green

# 501
Малко снимки от нашето море:
http://marybon.snimka.bg/children/vita.321099.19953975

# 502
smile3501 smile3501 smile3501 Браво, страхотни снимки!!! Да ти кажа, приличаш повече на по-голямата кака на децата, а не на майка им  Grinning Сериозно, изглеждаш чудесно! А икато гледам,на децата им е било супер забавно, много се радвам!
А за времето казаха, че след петък щяло да е хубаво  навсякъде, така че дано и на Пампорово е поне малко по-хладничко от тука  perko

# 503
Момичета, трябва ми спешно кадърен педиатър в София, Фафи цяла нощ ми е ревал и не мога да разбера какво му е.

# 504
  • София
Момичета, трябва ми спешно кадърен педиатър в София, Фафи цяла нощ ми е ревал и не мога да разбера какво му е.
Единствената лекарка, при която се сещам, че съм водила Крис /тогава беше бебе/ и ни е обърнала внимание, включително и ми помогна тогава е д-р Румяна Маринова. На нас не ни се е налагало да ходим по лекари и затова просто друг не знам кой да препоръчам.
http://www.zdraveto.com/index.php?option=com_content&task=view&id=103

Дано му няма нищо сериозно на Фафачо. Hug

Вита много си хубава!!! Много хубави снимки на децата!!!  bouquet

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 10:41 от aleksa_sm

# 505
  • София
Шамс, за съжаление педиатър не бих могла да препоръчам, но стискам палци на Фафчо всичко дам у е наред, просто да не е бил на кеф  Praynig
Между другото Ида също изкара тежка нощ. Събуди се към 2-3 и порева малко, което рядко се случва, запса и след 30 мин. пак. Като си я взех при нас се кротна.

# 506
  • Стара Загора
И ние имахме приключение в 2 ч. Joy Тъй като цял ден не свършихме голямата работа, точно тогава му дойде на детенцето и се събуди с плач: Мамааа, чииш! Та седна на кукуто и приключи за десетина минути, след което веднага заспа, но аз се разсъних тотално и се въртях около час. А днес съм на работа Tired Но да не мислите, че се оплаквам, напротив, доволна съм, че си изгражда навици. Вчера няма напишани гащи или памперс, всичко беше свършено в гърнето. А и голям мерак има да сяда на тоалетната, откакто видя приятелчето си, покрай което се научи да казва пиш. Но там малко по-нататък, че все още казва в последния момент, а тоалетната ми е по-далеч от гърнето Joy

Шамс, дано да е добре Фафи Praynig

Вита, много хубави снимки  bouquet

Хубав ден на всички!

# 507
  • София
Шамс - стиснати палци и от нас. И аз не мога да препоръчам - не сме боледували сериозно до сега.

Астера браво на вас!

Момичета възхищавам се и на вас и на дечицата ви. Моята калпазанка на гърнето сяда само на игра. Казва, че има аки чак като го усети вече в пампата или в самия момент на акане когато е късно за гърне... За сега не я юркам много - само повтарям какво се случва...

# 508
Шамс, как е Фафи?

# 509
  • София
Шамси, педиатрите са майка и сестра ми ако искаш ще ти дам координати да отидете при тях! А Фафи без причина ли рева и как сте днес?

Общи условия

Активация на акаунт