Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 875
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Вале, вземи си поука как да кръстиш третото  Mr. Green

Чудя между Къпинка и Смокинка  newsm78

Много хубаво изкарване на морето, имного снимки да донесете и да покажете !!!  Hug

# 481
Вале, вземи си поука как да кръстиш третото  Mr. Green

Чудя между Къпинка и Смокинка  newsm78

Много хубаво изкарване на морето, имного снимки да донесете и да покажете !!!  Hug

smile3532 smile3532 smile3532

# 482
  • На топло...
Вале, защо само на Калинка търсиш другарско име?
На Рая би паснало много Ада например, но това за по-нататък, в случай, че таткото се навие на друго момиченце, ама пък и за мъжко име става Flutter...

При нас нищо ново.

Йоши харесва много влакче на релси, играе с часове, ако има кой да седи до него, но и сам много дълго се занимава Peace...

# 483
Честит рожден, Мишлетке.Пожелавам ти да си жива и здрава, все така усмихната и лъчезарна и за напред само щастливи мигове със семейството ти.Целувчици

# 484
  • Попово
Честит рожден ден, Мишке   bouquet

# 485
  • София
Честит Рожден Ден Мишле!!! Да си жива, здрава и много щастлива - от сърце ти го желаем и тримата у дома!!!

Едва ли ме помните момичета, но и аз съм от вашата "тайфа". Уви с тази работа в къщи и детенце щуро за две нямам много време, но наминавам поне да ви чета!

# 486
  • София
Одъртявааааам, остаряваааам.....както се пееше в една песен...... та и аз така днес! Mr. Green
Да почерпя за РД си ден и затова, че навършвам пълнолетие! Peace Laughing
Благодаря на раннобудните муцунки за поздравите, както и на всички, които са мислено с мен в този ден! Hug
Една виртуална почерпка за всички, а който има смелост- да заповяда вкъщи! Mr. Green Joy Тортата и бутилката Бейлис отлежават на студено в хладилника Wink

На всички ви желая хубав и прохладен ден и много слънчево и лятно настроение! Heart Eyes Hug

# 487
Мишле, Честит Рожден Ден!! Бъди жива и здрава!!!
Момичета, аз оставам доста време без комп, че нашето тати започна работа и ми го отмъква от рано сутрин до вечер. Ако правите среща със Шамс, ще се опитам да дойда, стига да разбера навреме  Mr. Green
Шамс, евтини летни колички по 50лв видях в сайта на Айко http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=1789

# 488
  • София
Честит Рожден ден и тук, Мишленцее!  Hug
 newsm51  newsm59  party023  bigdance2
Добре, че навърши пълнолетие, да има кой да ме вкарва в дискотеките  Joy

# 489
Мишле, честито пълнолетие!  Mr. Green С пожелания за много щастие и сбъднати мечти!   bouquet

# 490
  • Бургас
Мишле добре дошла в отбора на пълнолетните  Wink. Много любов, здраве и сбъднати мечти ти желая мила!

# 491
  • Бургас
HugМишлетке Честито! Много любов и късмет! Hug

# 492
  • София
Hot_Lady - еййй, как  сте? Добре, че е бг-мамма да те засека! Пиши на скайп като се появиш...

# 493
  • София
Сиска, засякохме се в скайп-а, ама и тук няма да те подмина  Wink
Хаха, Вале, това с Калина и Малина много ме разсмя, така де може ли да си кръстиш второто дете Малина ...  Joy
iveto_11, мааме гащи кат луди с Алекс, но той е издържлив  Wink. Сутрин сме по площадките, вечер се разхождаме за издържливост, а два пъти седмично го водя на плуване. Ще го правя спортист моя син  Laughing

# 494
Добър ви ден.
При нас времето е кофти нещо, та  май няма да излизаме.Аман от вятър  ooooh!
Силве, как стават тренировките по плуване на такава възраст newsm78 Какво правят децата.Пък Валето за второто не знам (че е кофти да му сменят името на детето) ама за третото ще я навивам да е Малинка  Laughing Какви са тия половинчати работи  Naughty
Сиската_ помним ви, как да не ви помним  Hug Разписвай се по-често.
Ех, мишлетке добре си ти-пълнолетна, някой още не сме достигнали такава зрялост Wink Онзи ден си купувам цигари в един магазин, а продавачката младо момиче.И като ми вика имате ли лична карта да удостоверите че сте пълнолетна??? И аз така  Shocked Пък съм и с Анита в  количката.Така, че явно минавам и за доста по-млада още  Joy
Вече се отказвам да купувам играчки-имаме толкова, че да напълним едната спалня.Ама Анита не им обръща внимание-дай й тенджерите, тиганите, тавите, разни торбички, абе всичко друго само не и играчките  Crazy
Айде лек ден на всички и поздрав с една песничка дето ми харесва тия дни Hug http://www.youtube.com/watch?v=Y9_JWxzXq0I

Общи условия

Активация на акаунт