Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 876
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Ние вчера се прибрахме от една неочаквана ваканция в Несебър. В понеделник вечерта мъжо ми каза- "хайде да идем утре по обяд" и тъй като това ми е любимо място- сутрнта във вторник спретнахме малко багаж и със сто торби, колички и али-бали, тримцата с Рая се понесохме с маршрутка  Crazy Всички ни се зачудиха на ентусиазма да пътуваме с малко дете и обществен транспорт, но мина добре. На връщане дребната реши, че иска да суче, та на два пъти ме нападна в автобуса, ама бяхме на задната седалка и никой не ни усети. Иначе тя полудя да играе в басейна- такова скачане му направи, че станахме луди да я дебнем къде ще реши да се цопне. Яко почерняхме, много се забавлявахме и така. Тези дни ще кача снимки. Сега ми остава да си почина от почивката, че от няколко нощи спя само по 3-4 часа и съм  Tired

# 466
момичета,я ми кажете вече децата са по-големи,какви играчки им купувате?
колкото повече минава времето и наближават рожденните дни,токова повече се чудя какво да се купува.

# 467
Брей Пепена, Хот лейди  Hug Hug Hug Наистина отдавна не сте писали.
Пепено как е астралната близначка-дива ли е като майка си  Crazy
Хот лейди тъкмо онзи ден разглеждах снимки на Алекс във фейсбук-страшен сладур, и колко е рус, а колко чаровен  Heart Eyes

Дени
и аз съм в такива чуденки.И не само какви играчки ами и с какви игри да я забавлявам Анита.Ние сме на вълна мечо Пух, и по-точно Тиуау(тигър).Та последната ни играчка е един плюшен тигър и сега само го целува, спи с него.....Пък той почти колкото нея  Joy

Диди браво на вас.Аз най-обичам спонтанните неща.Пък и хубаво сте си изкарали.За пътуването-Анита винаги сме я мъкнали  с нас.И съм на мнение, че както свикнеш детето така ще е.Ако не пътува често може и да е по-кисело, но пък минава.

# 468
  • София
О за играчи мене питайте. Wink Мога да поръчвам играчки до несвяст, само пари да има. Wink
Значи за такава възраст :
http://www.mytoys.de/catalog/search?query=aqua+doodle&productsPerPage=20
http://www.mytoys.de/Werkbank-und-Holzbox-2-in-1/Werkb%C3%A4nke- … o.ca02.20/1910375 - това е страхотно, купих го на Криси и е супер качествено.
http://www.mytoys.de/Beeboo-BEEBOO-Holzspielwagen/Spielzeug-nach … .03.01.04/1870457 - това е много готино, ще чакам да го панамалят, че е скъпичко. Crazy
http://www.mytoys.de/Eisenbahn-in-Holzbox-mit-Sitzkissen/Holzeis … .06.01.01/1951719
Цялата серия Little people, ние имаме зоологическата градина и още един Animalville, много яки играчки са:
http://www.mytoys.de/Little-People-LITTLE-PEOPLE-Zoo-Geschenkset … a02.03.33/1648801
http://www.mytoys.de/catalog/search?query=little+people&prod … 4&submit.y=14
За Коледа или рд-то мисля това да му взема:
http://www.mytoys.de/Little-People-LITTLE-PEOPLE-Tierstimmen-Bau … .03.01.05/1520213

Сега чакам това за Крис, много обича да бута с крачета/трябва и каска да му поръчам/:
http://www.mytoys.de/Beeboo-Holzlaufrad/Laufr%C3%A4der/Fahrr%C3% … a01.05.04/1524534

# 469
Добър ден.

Алекса аз това килимче дето се рисува с вода го мисля от бая време.Ама все ми се струва, че е малка още. newsm78

# 470
Леле Алекса, страхотни играчки!! Моят мъж е фен на Лего и имаме доста Дупло-та. Обаче Момо не иска да си играе с играчки - дай му пръчки по двора, на дядо му строителната количка, метли, лопати, кирка... най-обича да се намърда в колата (истинската) и да си бръмчи вътре и да върти волана  Tired  а, и имаме една купчина чакъл на двора, разнесъл е камъни навсякъде от нея. Предполагам, че като дойде зимата, ще трябва да се замисля какво да му взема - сигурно вече ще е стигнал възрастта за книжки за оцветяване и т.н  newsm78

# 471
  • София
Ели аз мисля да му взема за рождения ден или пък може би преди това. Вече не са толкова малки  и тепърва ще почнат да разбират с часове.
Диданке Крис много дълго време не поглеждаше играчките, но сега си ги носи, заиграва се, много си харесва колата за бутане с крачета. Сестра ми му купи една количка за кукли синя, много си я харесва. Дървения майстор е много готин, с отверки, с чукче, болчета, винтове, супер е, тепърва ще я открива.

# 472
  • София
Ели, здравей  Hug Дам, много ми е рус палавника (засега  Laughing).
Леле, играчките са моята страст, но до скоро Алекс не им се радваше и аз си играех с тях. Вече дори си има любими - колата за бутане с крачета и за люлеене, кубчутата от Генезис-а, колички и камиончета издаващи звуци. Но най- най обича навън да рита топка (затова си и счупи един, два нокътя). Сега обмислям да му купим триколка, но в чуденка на каква да се спра. Засега ми е фаворит тази на Кетлер, но още събирам мнения.
Ели, одеалцото за рисуване е много готино и Алекс му се кефи, но той обича и в банята да рисува с бои за тяло и да драска с тебешир по асфалта, изживява се засега като Пикасо  Joy ...  Абе, всичко ново и различно много им допада на дребните ...

# 473
Привет, банда,

Ние сме на българска земя. Ако някой по софийско иска да ни гледа, бързо да си признава  Mr. Green

Иначе искам съвет за количка, ако може бг и не много скъпа, но стабилна, че си нямаме количка, а пък надали още дълго време ще ни трябва и не ща да давам големи пари  Mr. Green Искам нещо леко и маневрено, и добре сгъваемо, че багажникът не е огромен  Mr. Green

Изчезвам, че Фафи върлува  Mr. Green

# 474
  • София
Здрасти, Шамс, добре дошла  Hug
Алекс от 4 месеца не ползва количка и вече съм започнала да забравям моделите и др подробности около количките  Joy Защо не му вцемеш колело триколка с родителски контрол? Хем е лека, хем и той ще се забавлява.   Grinning
Пък за среши винаги готов.  Sunglasses

# 475
  • София
ооооооооо, Шамси, и ние ще се включим, то софиянките излязохме несериозна работа ама за теб ще се организираме. Само да не е през седмицата че пак ще изпусна  ooooh!

За Калина и ние не ползваме количка, само при едно пазаруване бяхме взели и за нея количка,
че иначе нищо не можеш разгледа. Возим Рая в лятната, Калина се хваща за рамката и ходи гордо до нея  Mr. Green

Да ви разкажа Калинката как се грижи за сестра си. Една сутрин слагам Калина на гърнето и взимам Рая да я преобувам и храня.  Както папаме кротко ми звъни телефона, детската кухня да сляза да си взема манджите. Аз оставям Рая на дивана и хуквам надолу, чувам я как започва да протестира и да мрънка, взимам манджата и набегом нагоре (3 етажа си е голям зор), влизам и какво да видя. Калина станала от гърнето взела на Рая шишето с млякото, сложила го в устата й  и го държи,  Рая пие мляко.  bowuu  Голяма ми е грижовница, много ми става мило като я видя да се грижи за Рая  Hug

Алекса, страхотни са играчките които пусна.

А вчера се ококорих в един магазин. Калина се закача с продавачката и аз подвиквам да не досажда. Жената й говори " И аз имам сестричка, която се казва Калина като теб, а аз се казвам Малина".  Mr. Green

# 476

А вчера се ококорих в един магазин. Калина се закача с продавачката и аз подвиквам да не досажда. Жената й говори " И аз имам сестричка, която се казва Калина като теб, а аз се казвам Малина".  Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532

# 477
алекса-ти поръчваш ли от mytoys ?
аз така и не успях да се оправя с тоя сайт Embarassed
всиркай към края на октомври ако пуснаш поръчка Mr. Green

# 478
  • София

smile3532 smile3532 smile3532

Ко се смееш уа??? Хората са си ги наричали подред, не като мен полвинчати истории...има Калина няма Малина  ooooh!Mr. Green

# 479
  • София
Вале, вземи си поука как да кръстиш третото  Mr. Green
Шамс, добре дошла на родна земя. Колички имаше сравнително евтини (стотина лв) в Пигис хаус. Само кажи и те водя дотам, че хич ме няма по обясненията къде е точно. Ние без количка не можем. Ходи си човека много хубаво, но като се измори ми идва нанагорно да го нося. Все пак е към 15 кила. Как се справяте без количка? Не се ли разхождате по-дълго? И на мен ми става досадно да я мъкна насам-натам, но с малкия 4-5 километра ще ги вървим с дни.
Дойде време и за нашата ваканция  newsm44 Вдругиден заминаваме за Китен с Денчо и фамилия. Който ще е в района, да дава сигнал на лични. Иначе имате много поздрави от Денчо, но тя милата е нон стоп на работа и не й остава време за форума.

Общи условия

Активация на акаунт