Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 832
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Ехаа, Вале, браво на вас! След почивката ще сте като новички  Hug И аз съм бездетна, но защото имам да чета пак за изпит  Crossing Arms

Вчера една съседка ми вика: Как така на ясла, ти защо си му майка? На крава рогата не й тежат..."
Но вече бая се задъхвам с детето и работата ...
Ей на това му се вика изказване  Shocked ooooh!

Между другото пак за площадките, ние сме на центъра и обикновено ходим в морската. А там винаги са различни деца и повечето родители си ги вардят доста. По кварталите, където на всеки 2 блока има една площадка, идват винаги едни и същи и затова си мисля че се получава така да се поотпуснат някои  Mr. Green До този "блестящ" извод стигнах, след като майка ми ми каза, че първия ден като излезли, Габи кажи речи я изгонили от 3 площадки някакви пищящи деца, които си бранели територията  hahaha Досега не се е случвало такова нещо, ама и майка ми не е свикнала да се оправя в "джунглата"  Laughing

# 616
  • София
Shhht. secret, кой не е учил навреме ...... hahaha Joy Хайде стискам палци за 6-цата Hug

Hot lady, ще дойде и твойто време  Hug. За яслата може първите дни малко да се постресне от толкова много непознати деца, но ако възпитателките знаят как да го приобщят, бързо ще мине този период. За дрехите аз в понеделник оставям една раница с бодита, панталонки, чорапи, та да има да сменят ако се полеем или оакаме. Татето има грижата да следи ако намалеят да каже да приготвя пак, но той е над тези неща, та понякога ми я дават облечена с нещо чуждо и нося на следващия ден пак дрешки.

А за съседката ти и всички " доброжелатели" да си гледат собствените деца/внуци вместо да дават акъл!

# 617
Привет  Hug

За яслата - ще свикне детето, на майка му ще е по-трудно  Mr. Green Фаф свикна по-бързо от мен, определено... А за кравата и рогата няма да се изказвам, интересно как може да ходиш на работа и да си гледаш детето едновременно. Но то в България ако връчиш рогата на баба и дядо си е нещо съвсем нормално, пък яслата - ужас, как може, захвърлила си децата... Ако обаче майка ми дойде тук, пак бих си го давала Фафи на ясла, толкова му харесва и много неща учи. Например, сега прави забележка на баща си да ходи на тротоара, а не по улицата. Пищи и вряска докато баща му не влезе в правия път  bowuu За дрехите и аз оставям торба с дрехи, а те ми оставят торбички с изцапани такива, за пране  Mr. Green

В събота ми е операцията на очите и съм се ошашкала малко (с тенденция към увеличаване). Да не забравите да ми стискате палци в 12 и 30 ч. бг време  Hug

# 618
  • София
Валя вие в кола ясла сте, тук в квартала ли сте? Hug
Шамс ще стискам палци! Hug Praynig
Сикрет ще го вземеш изпита.  bouquet
Hot lady и на мен ми е притеснено за яслата, дан осе справят. А също така ми е притеснено , че не знам с точност кога ще тръгне, а от 28.10 трябва да съмм на работа. newsm78

# 619
Здравейте, момичета!

Не съм писала отдавна, което се надявам да поправя.
Наси вече четвърти ден е на ясла за по час и половина. За сега плаче като го оставям, а единия ден е плакал през цялото време. Дано да се адаптира бързо. От яслата за сега съм доволна, сестрите са много внимателни и мили. С цялото си сърце пожелавам на всички дечица, които им предстои да тръгнат на ясла, да се адаптират бързо.

За даването на акъл по детските площадки- гледам вече да не обръщам внимание.

Шамс, стискам палци! Дай Боже операцията да мине успешно!

Сикрет, по мои наблюдения, досега си се справяла отлично със следването. И сега няма да е по- различно.

Вале, весело изкарване на почивката, да й се насладите максимално!

# 620
Ехе, два дена никой не е писал  Shocked Къде сте????

Гледам темата за яслата сте подхванали - И ние се гласим от октомври да ставаме "ученици" . Да видим само ка ще се развият нещата, че незнам дали ще ме върнат на работа, а сме приети в Несебър и аз незнам аккво да правя, но надявам се всичко да се нареди Simple Smile

Относно приказки и подмятания гледам да не обръщам внимание, всеки да гледа себе си  Crossing Arms

Шамс
Надявам се операцията да е минала успешно и чакаме да се разпишеш  Hug

Вале приятна почивка  Hug И да не направите трето  Laughing

Ставам, че малката ме дърпа......

# 621
Свате стискам палци всичко да е минало благополучно и да се чувставаш добре  Hug

Днес Анита се сдоби с подстрижка и обеци  Blush Сега изглежда като истинска девойка   Flutter Плака точно 3 секунди и то защото я държах да не мърда.За награда получи и една говореща пчеличка

# 622
  • Бургас
Привет мацки не сме писали отдавна щото при нас нищо ново и интересно Simple Smile!
Честито обечки на Анитка!
Шамс стискаме палци (ама всичко ще е ОК да знаеш)! Hug
Хубава почивка на Валето!

# 623
  • София
Шамси, миличка, сигурна съм, че всичко е минало успешно и вече гледкаш с нови очички!
Ели, Анитка е сладурка с тези обички.
И Алексчето от др.седмица ще е "ученичка” .... направо треска ме тресе...как ли ще й понесе, как ли ще се чувства...  от притеснения си загубих и съня.

# 624
Шамс, дано операцията е сполучлива! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ели, много е проснала Анитка и е голяма сладурана! Heart Eyes

Мишле, като майка минала по този "път ", ще ти кажа че децата на тази възраст много бързо се адаптират и стават монго по самостоятелни, но всичко зависи много от персонала дали ще предразположат детето и от другите деца. Пожелавам ви всичко да мине като по вода и притесненията ти бързо да се разсеят.

# 625
Честити обички на Анитка - Ели,много е готина  Heart Eyes
Шамс, стискам палци всичко да е минало успешно, надявам се скоро да пишеш как си  Hug
момичета, завиждам ви за яслата - не толкова, че ще ходите на работа, ами за това, че децата ви ще си имат компания и ще се научат на много неща. Аз здраво съм се притеснила какво ще го правя моето диване, като вижда други деца толкова рядко  ooooh! да не говорим ,че речникът му хич не е богат....
Аз съм вече в периода на гнезденото  #Crazy тука са едни торби с дрешки, дно чудо, пера, гладя, прибирам, намествам...край няма.. но по-добре от рано, че нищо не се знае  Mr. Green

# 626
 Ели, Анитка е много хубава. И колко сериозно е застанала... Laughing

didanka, аз май ще пропусна периода на гнезденето, такъв мързел ме е налегнал... нищо не ми се прави. В къщи върша само най- необходимото. Като си помисля колко неща имам за вършене ме домързява още повече.

# 627
  • София
didanka, аз май ще пропусна периода на гнезденето, такъв мързел ме е налегнал... нищо не ми се прави. В къщи върша само най- необходимото. Като си помисля колко неща имам за вършене ме домързява още повече.

Peace
и аз така! само си прехвърлям разни задачки през главата и се успокоявам, че живот и здраве, като дойде време ще съм 3 дни (дано само толкова де  Praynig) в болницата - другите да се оправят!  Whistling
само трябва да отскоча тия дни до бъдещата ни ясла, че септември ще са във ваканция и да се разберем кой какво иска  Thinking
и до НОИ да си пусна болничния, че да почнат да ми изплащат пак хубавките майчински  Money
и да понапазарувам за Идата, че всички, ама всички дрехи, различни от къси панталонки и блузки с къс ръкав, са й малки. днес най-накрая се поразхлади тук и едвам намерих какво да й облека  ooooh!

# 628
  • София
Калимера мацки  Hug

Вчера се прибрахме от почивката, след 8 часово пътуване от Халкидики до София  ooooh!. Да не си помислите, че е имало задръствания нееееее минахме по стария път между селата, беше много красиво, но накрая ни дойде малко в повече 5 часа до границата.
А за самото Халкидики, бяхме на втория ръкав,  който ни похвалиха като най- красив. Гърчолята доста са се поозорили да го направят, само скали, плажните ивици по 5 м ширина, камънак. Обаче откъм обслужване не може да се направи сравнение. Всички усмихнати, каквото си поръчаш пристига на 15-та минута най-късно и е вкусно и топло. Навсякъде по плажовете има детски площадки, първата редица шезлонги се дават само на семейства с деца, и никъде не се плащат шезлонзите и чадърите на плажа нито пък има такса за да влезеш на плажа.
Толкоз за почивката, другия път с децата ще ходим.

Алекса, Калинката ходи на ясла в Х. Димитър, там успяхме да се вредим.
Еличка, браво, честито за обичките и за прическата. На мен още ми е жал ама ще трябва и ние да го свършим това упражнение.

Мишлето и другите на които ви предстои пускане на децата на ясла. От досегашните ми наблюдения децата копират поведението ни. Ако вие сте спокойни и се държите овладяно без ахкания и вайкания и децата се държат много по-спокойно.
Няма дете, което да не плакало поне един път като е отивало на ясла/градина. Колкото по-малко му обръщаш внимание и го забаламосаш с нещо друго, толкова по-бързо и детето забравя.
А за предимствата на яслите пред гледането от бабите съм за с двете ръце! Няма за какво от малко да го правим пенсионер да носи очилата на дядо, да помага на баба с готвенето итн. Нека играе с други деца да се учи да комуникира с тях и най- вече да знае че света не се върти около него и като каже А баба търчи да му угоди  Mr. Green Ама съм зла родителка  ooooh!.

На гнездещите, почивайте активно, че после първите месеци е най-големия зор  Hug

Сияна, недей дърпа дявола за опашката, обещала съм че Рая докато не навърши 2 г или някъде там няма да спомена за 3-то  Naughty Само от време на време показвам на Сашо семейства с 3,4 деца да му свиква окото от сега  Mr. Green
Шамси, още стискам палци и чакам отчет от операцията!

# 629
Привет, привет, мерси, че сте ме мислили  Hug Казвам вкратце за операцията, за интересуващите се. Не е по-страшно от зъболекар, болка няма, само язък за големия страх, дето го брах. Тръшват те на едно такова като стол да полегнеш, почват някакви ръце да ти слагат сума ти капки в очите, после слагат едно дето ти държи окото отворено и единият лазер си клъцва като малко капаче (15 секунди продължава). После другото око пак така. После хирургът отваря капачето и те слага на другия лазер, който прави корекцията (45 секунди) и ти наместват капачето, пак ти бухат сума ти капки и си готов  Mr. Green След това обаче аз изкарах късметчето с големия рев и 5 часа си изревах очите, ужас беше. Все едно са ти пълни очите с пясък, ама по 2 кила на всяко  Mr. Green И не можеш да ги пипаш. Та докато изчакаме доктора да ме прегледа и после да се приберем, всичко беше вече поминало. Сега капя капки, антибиотик и утре съм на преглед. Не пускайте палците, да няма възпаление, че не може всички усложнения все на мен да се падат...

Толкоз, че ми е трудно да гледам в екана още. Виждам суперррр обаче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт