Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 823
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Шамси  Hug продължавам да стискам палци.

# 631
  • София
Шамси  Hug много се радвам! Никакви инфекции да не те мъчат!!!  Praynig

Сестра ми като сложи лещите, и лекарката й се смееше с лафа " ЯЯя и Витоша имала гънки"

# 632
  • София
Здравейте, муцунки!
Днес ходих до педка да взема изследванията и всички необходими документи за ясла. Утре отиваме да ги подадем и от сряда, живот и здраве, сме малки ученици!

Да почерпя за именния ден на Алекс

Честит Имен Ден на всички Александри и Александровци и по-специално на Алекс на Мими и Алекс на Хот Лейди, както и на Вита!Да сте здрави, щастливи и много обичани!

Шамси, много се радвам, че всичко е минало добре! Завиждам ти благородно! Аз все не мога да преборя страха за подобна операция.....

# 633
  • софия
Честит Имен Ден на всички  bouquet

# 634
Привет, момичета!

Честит имен ден на Алексчетата!   bouquet

Шамс, стискам палци!  Hug

# 635
  • Бургас
Шамс  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflowerи от нас!

# 636
  • София
Леле к`ва съм патка  ooooh!
Честит имен ден на Алексчетата, специални поздрави на Алето на Мимата  Hug Да сте живи и здрави!

Моят мъж и той Александър и цял ден човека чака чака да се сетя, накрая дойде да ми каже, че вече всички са му честитили и мога и аз да го направя  Joy

# 637
  • София
Честит Имен ден на Алексчетата, на мойто също и на Алексчетата на Мишлето и на Мимата.  Hug
Е, на патерица ама ... То и през ноември пак имат имен ден, въобще много празници ...
Шамс,  Hug радвам се, че операцията е минала безпроблемно, още стискам палци.
Вчера си взех талоните за изследванията за ясла, ми то педито като изстреля какво трябва да направя ми се стори много сложно, ама вече съм схванала и не се плаша. Я, ми кажете за фекалната проба - педката ми каза, че може от вечерта и в хладилника, ама мойто диване не ака вечерта?! Може ли от по-рано пробата или ще се компрометира  newsm78

# 638
Привет.
Диданке я намини на отчет, че снощи те сънувах Joy И да не ми се смееш, ама сънувах, че си бръснем подмишниците пред някаква сграда  smile3532 И после някой ако каже, че съм с всичкия си та на.
На патеричка и от нас честит имен ден на всички Алексчета-малки и големи. Hug
Ние днес хайманосваме.Бяхме на една страхотна детска площадка до сега, пък следобед хазяйката ми ще ни води на шопинг в съседното градче  Flutter

# 639
Диданке я намини на отчет, че снощи те сънувах Joy И да не ми се смееш, ама сънувах, че си бръснем подмишниците пред някаква сграда  smile3532 И после някой ако каже, че съм с всичкия си та на.
Тук съм, само дето почти не родих от смях  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
това с подмишниците не съм го сънувала още, за разлика от това, че примерно акам насред някой площад, седнала на тоалетна чиния - това съм го сънувала поне 2-3 пъти...
Ха, да ви кажа да се посмеете и вие - вчера си взех документите за раждане от ЖК и като ги отворих какво да видя: 'роден един жив плод, на 09.11. 1998г.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy е бре, де бре, или аз не помня, че съм родила на 14 години, или Момо е твърде дребен за 12-годишно  newsm78  hahaha и такива работи при нас... Иначе гуспоЙицата яко ме ръга, подпира и рита, не мога да разбера тясно ли й е, какво не й е сгодно... ама още малко остана, вижда му се края вече.

# 640
 smile3532 smile3532 smile3532
Имам една приятелка дето беше сънувала, че е яхнала на конче Господ
Споко има още на къде да се развиваш Диди Hug

# 641
Имам една приятелка дето беше сънувала, че е яхнала на конче Господ
Споко има още на къде да се развиваш Диди Hug
олелеееее  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 642
Ми така де  hahaha

На моята кума термина й е на 15-ти септември.Тя ми е като сестра и сега съм на тръни.
Днеска даже й се обаждах да й досаждам с обяснения как и защо да кърми.Тя има желание де ама аз като някоя дърта свекърва обяснявах на дълго и широко каквото знам и я пратих да чете статии в сайта на ЛЛЛ и тук във форума.
И освен нея все си мисля за Диданка, за Илка, за Светлана.Много се радвам на шкембенцата и така ми се иска и на мен  Whistling

# 643
  • Варна
Здравейте и честито на Алексчетата на патеричка, да са много здрави и весели!
Ели, Диданке  Joy уморихте ме от смях с тези сънища  hahaha
Ние бяхме на консултация днес, Габи вече е 10, 400 кг и 88 см. Сложиха ни и последния пентаксим по ЗК  newsm20 да не повярваш направо... И ми направи впечатление, че доста по добре се държа в коридора, докато чакахме, от последния път ooooh!...а дано да ставаме по-послушни  Blush

# 644
  • София
Елице, Диданке, какви са тия сънища  Joy Joy Joy Ще падна от смях!

Общи условия

Активация на акаунт