"Системата минус 60" -Тема №10

• 38 044
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте милички! Благодаря на всички за хубавите думи!

Относно застоя при мен - от днес спирам да се тормозя за това защо кантара-гей не мърда надолу. Свалям см. и то видимо, днес си купих и една много хубава туника за морето и се чувствам страхотно. А дано като спре да ми пука за гея да вземе да се освести!!!  #Cussing out

# 301
Здравейте милички! Благодаря на всички за хубавите думи!

Относно застоя при мен - от днес спирам да се тормозя за това защо кантара-гей не мърда надолу. Свалям см. и то видимо, днес си купих и една много хубава туника за морето и се чувствам страхотно. А дано като спре да ми пука за гея да вземе да се освести!!!  #Cussing out
Много правилно - и аз като бях в застой като спрях да се тормозя защо не мърда гея и той взе че мръдна надолу. И см са важни, така че продължавай смело напред, ние сме с теб Hug
Уф забравих - честито за туниката Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 16:46 от bebok_86

# 302
Много ме разсмяхте с тия кантари-гейове. Моят тогава е психопат направо.  Mr. Green

Аз пък да ви кажа какъв бъркоч си забърках за вечеря. Взех вариант 3 - елда, кафяв ориз и ябълки и направих следното - сварих елдата и ориза, отцедих ги, смесих ги и настъргах 2 малки ябълки към тях. Овкусих с канела и ванилия и стана муцка - нещо средно между жито за помен и пълнеж за ябълков сладкиш.  Joy  Joy Наистина, никак не е зле, пък е и системно.  Peace Това ще ми е вечерята.

# 303
 Стелету, бравос за гейя!Чудно си го решила!

Жасмин, ох дояде ми се като те прочетох.

Отчета ми за днес:
 з- голямо парче истинско италианско тирамису Heart Eyes две корички бял хляб с пастет остатък от на детето закуската
 о- ориз с моркови, къри и малко вегета, два нарязани домата и плочка сирене
 в- пак ориза много ми хареса с 1 домат

# 304
АААААХХХХХХ!!!!!

На всички дИвойки и дИвойчовци -  Hug Hug Hug Hug

Стелету - зло да те забрави!! Оттук нататък само хубави неща да ви се случват!!   bouquet  Hug ИСКА СНИМКА С ТУНИКАТА!!!!

marisa, Кашарел - благодаря!!!  bowuu

Жанеее - да й пишем на Катето, ама моят руски е само за четене  hahaha Joy , не че няма да ме разбере на английски!!! Ама пък на фона на руските рекорди, аз има да се червяяяя  Crazy Rolling Eyes

Жасиии - мляс-мляс, дай една чинийка насам, молиФ те!!

Аз днес минус не отчитам smile3515 newsm45  Нооо, имам комплимент - от шефа на моя доФтор, па той шефа по-малък от мен даже, хихихихих!! Днес ме видя, като се прибирах за обяд, а той милия оклюмал, боли го глава, не може да гледа ... и аз му съчуствам на човека, а той се обръща в упор към мен и ми вика:
-ЕЕЕЕЕ, не те е срам!! Толкова свежа изглеждаш, чак лицето ти свети!!!
 bowuu smile3501 smile3534 newsm44

Та така с мойте отчети-разчети!! А дано утре има нещууу!!!

Мляски и гунки!!!

bouquet  smile3525 newsm51

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 18:03 от divimo -66,8

# 305
  Не стига че пишете от дъжд на вятър, ами и отчети няма!Айде де, давайте идеи! Hug

# 306
Ох, голяма забава е в тая тема.  Laughing

Черпя с моя бъркоч който иска - ако можеха да му се сложат малко орехчета и стафидки, щеше направо пиршество да стане, ама няма как.  Outta Joint

Отчета моя утре ще го напиша - засега още съм тиква (като форма де), утре като се събудя след първия системен ден и бум - Пепеляшка! Laughing

# 307
Черпя с моя бъркоч който иска - ако можеха да му се сложат малко орехчета и стафидки, щеше направо пиршество да стане, ама няма как.  Outta Joint
Ми ако ти е останало може за закуска да му сложиш орехи и стафиди hahaha Joy
Каш аз се отчитам
З:Мляко с нес, 1 парченце пържена риба
О:Ориз с пиле, свинско с лук на фурна, салата с извара
В:2 редчета шоколад и 1 филийка пълнозърнест хляб с пастет - туй към 16 часа
Айде лека и мека от мен ако не пиша пак Hug

П.П.Абе ГРИП и Пилето липсват, май още хора се губят, ама не ги помня всички Blush

# 308
Кашарелчеее - какоФ-такоФ отчет, че не разбрал?  newsm78 #Crazy

Жасиии - ти на Пепеляшка да станеш, да те цунем, ама гледай да не се превърнеш на каляска, че с 4 колела малкуу, шъ ми е труднуу да те цаливам страстно!! hahaha Joy newsm62 smile3533 smile3532

Малииии, сега ако ме прочета и ГРИП, шъ мъ разлюби за цял ден, хихихихиххихи!!

# 309
  • София
Дивко, ти с гащи ли беше като те поФали шефа, А , А?
Който пише в лапацалника знае  smile3534
Аз и днес съм 59,900  newsm44 Имам въпрос, 800 мл таратор много ли са, че пих 2 чаши, после се сетих да премеря колко побира и хоп- 400мл
з. препечени филийки с руска салата
о. салата домати и чушки
в таратор
На мен така ми харесва темпото на темата, нямаме състезание, я.

# 310
  • USA
Здравейте Heart Eyes!

Вчера не бях системна Embarassed, но така се случи, дано не ми се отрази Praynig.

За днес менюто е:
з: макарони на фурна, шоколад, малко по-късно и череши
о:печени картофени кюфтета и шопска салата
в: диня, а може и кис.мляко

Лека нощ на всички Hug Hug Hug!

# 311
divimo -66,8 смей се ти, ама пу-пу каляска - в никоком случае!!!  Crazy Sick Laughing
Да се оплача - моето ястие беше ок до 2-та лъжица, след това бляк - ужас, наложи се да му сложа една лъжица мед, за да успея да го доям. Ще трябва да се мисли някаква друга рецепта с тая елда...
Или пък хич няма и да я хапна повече - да си я ядат рускините!  Sick
Аз пък сега усилено чета книгата и като сметнах - ами тя Екатеринка е смъкнала от март до юни 2005 около 40 килограма - от 120 е паднала на 82. Shocked А само пише в книгата как не трябвало да се смъква рязко и да се бърза. Някакво огромно противоречие ми се вижда това.  Shocked
Какво мислите?

# 312
Дивко, ти с гащи ли беше като те поФали шефа, А , А?

Joy Joy Joy

Аз си хапнах преяждащо даже. Вечерята беше яйрян 1/2л., 3 сухара намазани с една моя току-що измислена мазаница Crazy Идеята за нея ми дойде от една рецепта, която имам от Точковата диета. Само че в оригинал е с майонеза. Та аз направих така:
Половин опаковка извара смесих с няколко лъжички кисело мляко(може да пасирате ако изварата ви е на бучки). добавих по мой вкус червен пипер(за цвят), черен пипер, чубрица, сух копър, щипка сух босилек(и щях и сух чесън малко да сложа но викам хайде ако ходим с дребчо на разходка да не се носи зловоние от мен hahaha) Разбърках всичко това и намазах сухарите. Това са продукти от вариант №7 и е системно. Може да пробвате с подправки по ваш вкус Peace Аз так сладко се навечерях с това Crazy

Жасмин ще ти отговоря-март е 120кг, началото на май-95кг., юни-90кг, края на юни-82кг.
До тук не виждам нищо странно. Много кг. е имала, които са били задържани за кратък период от време и бързо са паднали. След това спадането започва да става плавно и на моменти дори бавно. Все пак говорим за 60кг излишни, а не за 6кг. Много ясно че в началото ще падат значително по-бързо. Така, че не виждам противоречие. После юли-80кг, август-78кг., януари 2006г-72., май 2006г-68кг., март 2007г. 60.5кг, септември 2007г-60кг.
Мисля, че няма нищо екстремно и нередно в това сваляне Peace

# 313
Жасмин ще ти отговоря-март е 120кг, началото на май-95кг.

За 2 месеца (март и април) минус 25 кила е екстремно сваляне, откъдето и да го погледнеш, колкото и много да са ти килата. Вярно, че падат по-лесно, но все пак е трудно! Може би отстрани не изглежда така, но аз самата примерно съм сваляла 25 кила, след раждането на 1-то ми дете и знам колко са много. От 80 кг. станах 55 кг., а все едно се бях стопила наполовина. Все едно друг човек гледаш...Но на мен ми отне цяла година ходене по 4-5 пъти седмично на фитнес плюс режим. А за 2 месеца - ами не знам, премного ми се струва, даже и 300 кила да тежиш.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 20:15 от Анонимен

# 314
Жаси пак ще кажа, че когато човек има двойно повече кг. от обичайните за него е нормално в началото да падат доста бързо. Мириманова е качила около 30кг излишни в рамките на няколко месеца и когато е променила храненето си ги е свалила така бързо както ги е качила. Първо кг. излишни са много били при нея, и второ-тези за които ти говориш са качени за кратко време. И от тук следва да паднат най-бързо. Начина по който ги е свалила е здравословно хранене, без ограничения и не виждам проблем. Това прави първите 2 месеца средно по около 12кг. свалени. Ти нали си била с 35кг излишни, но не със 60кг отгоре излишно. Аз също бях почти 100кг преди година и половина. Аз също се смалих наполовина със сваленото до тук. И първия месец свалих 8кг. Така че 12кг. при условие, че има 60 за сваляне не са много. В 90-дневната диета има много момичета свалили по 8-10-12кг за първия месец. А храненето е напълно здравословно и от всичко. Така, че няма проблем. Проблем е когато това тегло е свалено с глад или вредни диети Peace
Да не говорим, че при всеки човек свалянето е индивидуално-зависи от много неща: от метаболизъм, възраст, време на качване, пол(мъжете свалят почти двойно по-бързо от жените), излишни кг., период на качване на излишното тегло, време на което човека е бил на това излишно тегло, преди колко време е било най ниското за човека тегло и т.н.
Да попитам само защо толкова подробно в няколко поста обсъждаме свалянето на Мириманова?

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 20:50 от janeta*

Общи условия

Активация на акаунт