"Системата минус 60" -Тема №10

• 38 036
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Жасииии - да се включа  и аз по темата, НО ....не ми е много ясна идеята на тази дискусия?!  newsm78 #Crazy Мириманова вече е отслабнала, не е в процес като нас, нали така? Как и защо е протекло по този начин нейното отслабване за нас е без значение, защото ние не сме тя!!! Всяко тяло е различно и реагира различно на всичко - на стрес, на стимули, на дразнители...Ако си погледнала по-внимателно линийките на системните съкилийнички, да си видяла някой да сваля толкова бързо? Кое точно те притеснява в тази история - пак казвам за Мириманова отслабването е факт, жената си поддържа оттогава насам кг, което за мен вече е по-голямото постижение!!! Дано стигна до там и аз!!! Но тук, в тази тема, с тези хора, нещата стават по-бавно, имаме си хора с неколкомесе4но задържане, с вариации, дори и аз имах 1 месец задържане/което сама си докарах от детокса, но все пак.../, нещата са плавни и постепенни - нали се отчитаме всеки ден!! От нашите отчети нещо притеснително за теб има ли? Никой не сваля като Мириманова, освен Мириманова - а доколкото успях да про4ета и други нейни книги, тя няма проблеми със здравето след отслабането, ако това е което те притеснява?!! И в руския форум има рекорди, но са рядкост!!! Хора всякакви, всеки със своето темпо!!!

И да отбележа само - не се карам, не споря, просто наистина не разбирам какво точно провикра това обсъждане?  newsm78 #Crazy

Айде цунки и гунки,   bouquet smile3525 newsm51 newsm53

# 316
Дивчо напълно съгласна съм с написаното от теб Peace

И да питам освен теб и мен къде са се изпокрили другите системки Thinking Излизайте от хладилниците бързоооооооо, че и без това навън е студено. Затваряйти и заключвайте хладилници и камери утре да не викате, че от студеното време вън сте болни.....А те висяли цяла вечер и си проветрявали главите пред хладилника hahaha hahaha hahaha
Бързо се явете в изповедалнята тук на отчет Naughty

# 317
Не е дискусия, а просто чуденка. Чета книгата в момента, та ми стана малко странно - хем авторката пише, че не трябва да се сваля екстремно, хем си противоречи със собствения опит, като сваля 40 кила за 4 месеца. Но както и да е, беше просто въпрос - нито искам да споря, нито пък да се заяждам.
Съжалявам, ако така ви се е сторило.  Hug

# 318
Жасссс - некой ден шъ тъ нагу6кам на живо, ма ще ми убиваш, щото ще си само на тапициран кокал, хихихихихихих,  hahaha Joy smile3532 smile3533 smile3521

Айде утре пак да светнеш по темата,   bouquet

# 319
Нямам проблеми засега с хапването на кайсии или поне нямам плюс, или задържане, имам -600 от понеделник. Тук кантара ме показва 70,500 кг. но си знам, че всъщност тегли съвсем малко по-леко, важното е, че си отчитам минусите, а после ще смятам.

Дивко, еха, чак на мен кеф ми стана от комплимента, а пък ти току виж си се преориентирала. Wink
Кашарел, аз не разбрах каква е разликата в книгите, не би трябвало да има. Thinking Оризът ти днес за вечеря предполагам е бил без мазнина, напомням само, че в началото се правят неволни грешки. Wink
Стеле, да се оправя свекъра ти бързо и повече да нямате такива тревоги!
Жасмин, още веднъж - успех! Коментирали сме и преди отслабването на Мириманова, но и аз не виждам нищо нередно.
Жани, все така минусчета да виждаш и скоро да местиш лентичката! Hug
marisa_, според мен не е чак такъв пробелем по изключение да се хапват несистемни плодове след 12, въпросът е да не е ежедневно и също да се внимава с останалите хранения.
Миме, хич не го мисли таратора, все едно повече водичка! Hug Може да е егоистично, но и на мен ми е добре това темпо на темата. Simple Smile
Маймунче, Hug

З. Торта, мекичка, кайсийка, бонбонче
О. 2 хапки палачинка с кашкавал и шунка, постно зеле
16 ч. кайсии
В. Джанки

# 320
  Ето ме и мен.Не съм хапнала нищо след вечерята, нямам и място.Явно липсата на закуска последните 10г  ми се е отразила зле.Сега като си закусвам няма проблем че вечерям рано.
Сиси, няма разлики наистина.Сравних и други неща, кашкавала ми направи впечатление понеже тук се говореше да не се консумира вечер , а в книгата го има със сухар за вечеря до 50гр кашкавал.
 Относно моя ориз..и салатите които ще вечерям понякога искам да споделя че няма да ги ям без мазнина.Слагам по 1ч.л зехтин на салатата.В две чаши суров ориз съм сложила 2с.л зехтин за вкус.Ориза стана цяла тава с мъжо ще го ядем няколко дни.Просто не мога съвсем без мазнина да го ям, надявам се това да не попречи на последните ми кг за сваляне.

# 321
беше просто въпрос - нито искам да споря, нито пък да се заяждам.
Съжалявам, ако така ви се е сторило.  Hug
Няма проблем, не ни се е сторило като спор или заяждане. Ние си подискутирахме. Все на някой ще му е от полза да прочете коментарите по темата. Сигурна съм, че ти е направило впечатление четейки книгата. И аз засичах в началото колко е свалила. Приятно четене на книгата, много е надъхвща и си личи че автора е жена. Пише за типично женски усещания, тревоги, и всичко онова с което се сблъскват жените Peace
Сиси благодаря Hug А твоето меню днес хич не е добре Thinking Поздравления за минусчето и в понеделник още по-голямо Peace И от утре поправи менюто си, че вечерята много оскъдна днес Peace
Кашарел и аз не ям вечер напълно без мазнина. И аз така слагам малко на ориза. Но то е голяма тава и 2 лъжици мазнина не мисля, че ще са фатални Peace Ще погледна в книгата и аз Thinking

# 322
  Жани , аз и снощи пусках къде го пише, но ето ти да не се ровиш.Глава 3та от сканираните, страница 92 горе в ляво на страницата го пише. Hug

# 323
Здравейте Hug
При мен няма нищо ново, затова и не пиша  Simple Smile Но пък ви чета редовно  Wink
Ето отчета при мен:
з: 4 пържени кюфтета с хляб ( срам Embarassedкъде ги побрах не знам)
о: супа топчета
16 ч ябълка
в: печена скумрия в плик
Жани добре,че ме подсети за изварата, докато бях на Дюкан редовно я правех така и е много вкусно  Wink
Като хапвах скумрията и се сетих за салата, която много обичаме и става за системна вечеря : 1 или 2 изпечени скумрии ( пъстърви) се обезкостяват слага се лимонов сок, сол, магданоз, малко чесън и лук ( с майонеза става супер ама не е системно).
Лека вечер от мен  Hug

# 324
  • София
То спор няма, само дискутирате цивилизовано, но и аз да се изкажа  Mr. Green Понякога , дори в повечето случай при пълните хора, (да не кажа при дебелите  Laughing) се натрупват едни шлаки в червата : "Нередовното и небалансираното хранене води до това, че по стените на червата ни се натрупват шлаки. В тях се образуват токсини, които се разнасят в целия организъм, нарушавайки работата на вътрешните органи, поразявайки бъбреци, черен дроб, бели дробове, сърдечните съдове и ендокринната система. Тези плътни отлагания затрудняват всмукването на хранителни вещества, генерират отровни токсини и нарушават перисталтиката на корема. Затруднява се работата на вътрешните органи, което заплашва със сериозни заболявания. "
Има метод за прочистване на червата от тези шлаки, които понякога са се образували и по 10 г. и повече. Нещо като старите водопроводни тръби, но ние не можем да си ги сменим  Wink Едно от решенията е хидроколонтерапията. Тя се прави, обаче, по лекарско предписание. При неп­ра­вил­но наз­на­че­ние мо­же да пос­т­ра­да мик­роф­ло­ра­та на чер­ва­та. А е мно­го труд­но тя да бъ­де въз­с­та­но­ве­на. След то­ва ще се на­ло­жи про­веж­да­не­то на курс за ле­че­ние с про- и пре­би­о­ти­ци, но ед­ва ли тол­ко­ва лес­но ще се въз­с­та­но­вят по­лез­ни­те бак­те­рии. Но съм чела за хора, които имат и по 20 кг шлаки в червата, дали е възможно, не знам, нали са дълги обаче  newsm78 Та мисълта ми е, че щом е започнала Системата, Мириманова си е регулирала перисталтиката , и предполагам затова и толкова бързо са паднали първите 40 кг. Питайте ме мен с оставащите 5 колко е трудно и бавно  ooooh!. Това са си мои предположения, но все пак има логика.
Сиси, аз скоро вечерях половин пъпеш, но не ми се отрази негативно  Peace Не че ще го правя често, но не е на живот и смърт, ако все пак го направим  Party
Жаси, ти следвай Системата, пък гея като тръгне надолу, няма спирка. Какво ще му се скараш ли, или ще се мъчиш да надебеляваш? Hug
Кашарел, при мен закуската липсва в последните 20 г  Shocked , като изключим пиянските хладилни набези сутрин в младостта ми  Joy hahaha Даже и гастрит имам  ooooh! Сега си закусвам с такова удоволствие, като нормалните хора. Дори гледам да е несистемна, че да не ме изкушава нищо през деня и вечерта. Надявам се навика да ми остане и след като отслабна, което неминуемо ще се случи  Mr. Green
Ама много сме културни тука бе, и да се скараме не можем  hahaha

# 325
Добро утроооо!!!

Каква беше тази дискусия, какво беше това чудо! Ми да си призная аз също в началото се чудех на бързо свалените кг от Мириманова и исках като нея, защото ако беше така до заветната ми цел щеше да ми е нужна по-малко от година, но в последствие се зачетох м/у редовете. Мириманова само след раждането качва 20 кг. За 1-2 месеца. Нормално е също за толкова да се отърве от тях, защото първо, това са последните качени и второ - най-кратко задържаните кг.
Аз знам едно - тази Система наистина действа! Четейки за пръв път книгата и разказвайки на мъжа си, той се засмя невярващо и каза "Ми, успех!"... Сега вече вижда, че дори когато ядеш ВСИЧКО можеш да сваляш кг. Да по-бавно е от Дюкан, по- бавно е от Лечебния глад, да по-бавно е от 90 дневната диета и т.н., но кажете ми, в коя друга диета закусвате с кифлички, с банички, със сандвичи, дори със шоколад??
Както и да е!

Мили мои, гейчо днес се е поуплашил явно и показа 115,7 , което е 1,8 кг надолу от вчера, но ми изглежда по-нормалната цифра на база на цялата ми системност... На база на водата, която пия и всичко останало.
Хайде целувки и хубав ден!

# 326
 Hug Здравейте, културни  момичета! Интелигентната дискусия от вчерашния ден,изцяло ме спечели за вашата кауза-Системата.
Напоследък се "разходих" из всички отслабващи теми, но твърдо взех решение-от понеделник 28.06.2010 г.-съм с вас!  Stop
Десет килца чакат червен картон,е ако може и на 12- няма да се муся... Embarassed Системата е хубава ,вие-тоже!   Hug
bebok 86 и Steletu, специални благодарности ,че се грижите за сутрешното кафе и закуска!  newsm51
Аз от няколко месеца я карам по схема 3:1 /както тока при режим  newsm62/,сиреч три почти системни -един -не ,ама не става,да знаете! Затова повече никакви такива!!!
Хубав,системен и късметлийски петък ви пожелавам,мили момичета!   bouquet

# 327
Днес геят показа -400 грама. Добре е като за първи ден, мисля си.   newsm18

Я да ви питам сега, откъде си купувате мумио и с какво кафе се търкате, че от днес започвам сериозно с масажите и упражненията.   261uu

Захванала съм се да чета тук: http://mirimanova.info/forum/index.php?showforum=7
изглежда малко трудно, но се надявам да успея. Малко посоките на масажиране ме бъркат, но ще търся и допълнително инфо.

# 328
Добро утро и от мен.
Адаш благодаря за кафето и закуската Hug За утре ще те помоля палачинки да ми направиш, че от вчера са ми се прияли Joy
Днес моя ГЕЙ показа 75.5 - дойде ми МЦ и се сети да върви надолу, въпреки несистемния ми ден вчера Joy
За днес не съм решила какво ще е менюто ми, за сега съм на едно мляко с нес, ама май ще ходя един сандвич да си направя, за да не ме бият послев лапацалника.
medunche  стига си се разхождала, ами засядай при нас и ще видиш как ще се отървеш от килцата без да се лишаваш от нищо. Както Стелету е казала - по-бавно се сваля от колкото при другите режими, но поне няма лишаване от лищо. А имаме и системки, които са с много добри резултати - ГРИП, Сиси, Сивимо, Стелету и още сигурно има ама сега за тия се сещам Peace
Хайде лек и системен ден Hug

# 329
medunche, включвай се, не се колебай - това е системата! Адски е лесна и направо не мога да повярвам, че съм на диета. Peace
Само си купи книгата, препоръчвам ти! Друго си е да си я имаш и четеш, някакси да я четеш сканирана  не е същото (пък и снимките на Катя ги няма). Аз моята си я поръчах директно от издателството (Хермес) - доставиха ми я на другия ден с куриер. http://www.hermesbooks.com/detail.php?pID=1118&pcatID=13

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 11:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт